John Kast and 70 others have joined the group Cyberpunk 2077 4 days ago
Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Περίεργα κι απίστευτα' στο φόρουμ. 6 days ago

Διάβαζα κάποια περίεργα πράγματα και την προσοχή μου τράβηξαν τα εξής:
-τα ούρα της γάτας φωσφορίζουν αν τα φωτίσεις με black light
-η σκατόλη (άλλος την ονόμασε) βρίσκεται στα περιττώματα των θηλαστικών και χρησιμοποιείται για αρώματα και προσελκυστικό εντόμων
-τα χρυσόψαρα βλέπουν υπέρυθρες και υπεριώδεις ακτίνες φωτός
-η μύτη και τα αυτιά του ανθρώπου δε σταματάνε να μεγαλώνουν ποτέ.

Μεταξύ άλλων τρελών πραγμάτων...

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Gaming Bar' στο φόρουμ. 6 days ago

Πλάκα στην πλάκα, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να λειτουργήσει ένα κανονικό gaming bar με τέτοιες διακοσμήσεις. Να έχει και κάνα μηχάνημα τύπου arcade για να ασχολούνται όποιοι θέλουν. Θα είχε προοπτικές.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανέβηκα στην Πάρνηθα
Και τάισα τα ελάφια
Θα μου τρωγαν τα δάχτυλα
Μπορεί όμως και την τσάντα

Το έχω βίντεο, η μια ελαφίτσα έχωσε τη μουσούδα της μέσα στην τσάντα μου και πήρε όλο το πακέτο με τις ρυζογκοφρέτες. Θα παλέψω να το ανεβάσω το συντομότερο δυνατό.

Επίσης, έμαθα ότι η action cam που αγόρασα, έχει πολύ καλύτερες εξωτερικές λήψεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Αυτό είναι μια ένδειξη ότι δεν είναι αστείο αυτό που συμβαίνει. Όταν μιλάμε για επικίνδυνη πανδημία, το εννοούμε. Προσέχουμε, προσέχουμε, ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ!!!

Διαβάστε περισσότερα...

Έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα Worlds, όπου ουσιαστικά μιλάμε για το Champions League+World Cup, σε όρους που καταλαβαίνει περισσότερος κόσμος. Έχω ήδη δει να γίνονται πράματα και θάματα, όπως να χάνει Κορεάτικη ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2019, από Ευρωπαϊκή ομάδα που δεν έχει τέτοιο τίτλο. Επιπλέον, είδα τους C9 να έχουν πάρει απίστευτο πλεονέκτημα, με την προσθήκη του Perkz (Ευρωπαίος παίκτης, οπότε προφανώς και αναβάθμισε το ρόστερ tongue.png).

Γενικά προβλέπεται δυνατό κονταροχτύπημα και φέτος.

Διαβάστε περισσότερα...

Αυτή λοιπόν ήταν η πορεία και διάρκεια ζωής του PS3. Φοβερή κονσόλα, υπέροχα παιχνίδια, αναμνήσεις που δύσκολα θα ξεχαστούν. Αυτό που με χαροποιεί ακόμη, είναι το γεγονός ότι ακόμη και μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν online servers για να μπορείς να παίζεις. Εγώ προσωπικά ασχολούμαι ακόμη με το multiplayer του Split/Second, ακόμη κι αν δεν έχω ξεκλειδώσει το top αμάξι του παιχνιδιού. Και συναντάω τους ίδιους σχεδόν αντιπάλους συνέχεια xD

Διαβάστε περισσότερα...

Περιμένω να δω τις αντιδράσεις της κοινότητας. Καλά θα πάει κι αυτό. Σε λίγο θα απενεργοποιήσουν και το team chat γιατί αν δε βρίζεις την αντίπαλη ομάδα, θα βρίζεις τη δική σου. Λες και το /mute all δεν έχει επαρκές αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Diablo II: Resurrected' στο φόρουμ. 2 weeks ago

Έβλεπα εχθές έναν streamer στο Twitch, ο οποίος είχε έναν απίστευτα buff χαρακτήρα. Έκανε teleport διαρκώς και μόλις έφτανε εκεί που ήθελε, σκότωνε τους πάντες μέσα σε δευτερόλεπτα. "Bam, wham, thank you ma'am" έλεγε χαρακτηριστικά. Ούτε loot μάζευε ούτε τίποτα. Τα άφηνε εκεί πέρα xD

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Horizon Forbidden West' στο φόρουμ. 2 weeks ago

Hermez post=256160 έγραψε: Έχει γίνει δυστυχώς. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το ps5 digital που δεν θα μπορουσε να παιξει το δισκάκι. 
 

Θλιβερό. Και απαράδεκτο θα έλεγα. Εδώ έχω βρει τον μπελά μου με το λογαριασμό μου στο ικαριαμ, που μου τον έχουν κλέψει και στην υποστήριξη μου λένε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αν γίνει μια στραβή με τον PSN λογαριασμό μου ή κλειδωθώ έξω από την κονσόλα; Τα χάνω όλα....

Διαβάστε περισσότερα...

Εγώ κόλλησα τώρα με το Lucifer. Είχε αρχίσει να το βλέπει η αδερφή μου και τώρα σκάλωσα κι εγώ. Έχει ενδιαφέρον, περισσότερο με ιντριγκάρουν και τα μυστήρια στις δολοφονίες που συμβαίνουν.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification