Κώστας Χατζόγλου and 76 others have joined the group Cyberpunk 2077 3 weeks ago
Iakovos Karipidis and 414 others have joined the group Τhe Witcher 3:Wild Hunt 1 month ago
Κώστας Χατζόγλου and 76 others have joined the group Cyberpunk 2077 3 months ago

Πλέον, όταν με παίρνουν τηλέφωνο από εταιρίες πωλήσεων και δεν καταλαβαίνουν το πρώτο "δεν ενδιαφέρομαι", αφήνω το τηλέφωνο, κάνω τις δουλειές μου και αφήνω να το κλείσουν μόνες τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι επίτηδες δε βρίσκουν λύση για την κακή ποιότητα νερού στα νησιά. Απλά κρατάνε την προσωρινή λύση της αφαλάτωσης, η οποία και πάλι δίνει νερό κατωτάτης ποιότητας που ούτε για μπάνιο είναι, μόνο και μόνο για να βγάζουν οι εταιρείες εμφιάλωσης whistling.png

Διαβάστε περισσότερα...

Αυτή η χώρα είναι μια σβουνιά που καταπίνει σαν μαύρη τρύπα οποιονδήποτε προσπαθεί να χτίσει ένα μέλλον για να ζήσει αξιοπρεπώς.

Αυτό. Καληνύχτα.

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Σειρά Tekken: Bloodline' στο φόρουμ. 9 months ago

Είδα εχθές το πρώτο τρέιλερ. Φαίνεται να έχει ενδιαφέρον. Μακάρι να καταφέρει να εξιλεώσει τη σειρά για εκείνο το ελεϊνό εξάμβλωμα live action adaptation που είχε γίνει...

Διαβάστε περισσότερα...

Ίσως από τις καλύτερες μπάντες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, με κομμάτια τα οποία έχουν πολύ συχνά κάποιο μήνυμα.

[video]

Διαβάστε περισσότερα...

Ήθελα καιρό τώρα να δω το Batman: Gotham by Gaslight. Εχθές βρήκα την ευκαιρία και το είδα. Ήταν αρκετά καλή ταινία, είχε κι ένα απίστευτο plot twist στο τέλος. Είναι πολύ καλό το στοιχείο του μυστηρίου. Μέχρι αργά μέσα στην ταινία, δεν ήξερα ποιος ήταν το ένοχος, ενώ όταν έφτασα στο συμπέρασμα, είχα άδικο γιατί σκεφτόμουν τους χαρακτήρες όπως τους γνωρίζουμε στα mainstream κόμικ. Γενικά αν δεν την έχετε δει, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. Μιάμιση ώρα κρατάει.

Διαβάστε περισσότερα...

Έκανα ένα tiktok την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο έπρεπε να σβήσω γιατί άρχισαν να με ρωτάνε αν είμαι καλά και αν έχω τάσεις αυτοκτονίας. Κάτι πρέπει να έκανα λάθος εκεί.

Διαβάστε περισσότερα...

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με ένα γραφείο πλαστικού χειρούργου, όπου με καλούσε να μου κάνει δωρεάν έναν καθαρισμό προσώπου με διαμάντι και κάτι μεσοπλαστικές ή κάτι τέτοιο. Εδώ ταιριάζει το "Ρε είστε τρελοί ρε?!?!?!?!" και "Φύγε από δω ρε μπρο"

Διαβάστε περισσότερα...

Notification