Στυλιανός Αλμπανίδης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Sail Forth' στο φόρουμ. 11 months ago

Sail Forth


 
Μην διερωτηθείτε πόσο διαρκεί το Sail Forth, απλά δώστε του λίγο χρόνο και θα γίνει η συντροφιά  σας.

To Sail Forth αποτελεί μέρος του The Wind-Waker που υπάρχει σε κάθε βάρκα που πλέει στον ωκεανό. Έχετε ολόκληρο τον ωκεανό στην διάθεση σας και είναι γεμάτος μυστικά που περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Μπορείτε να πυροβολήσετε εχθρούς με το κανόνι σας, να μαζέψετε και να πουλήσετε διάφορα υλικά, να μιλήσετε με τους κατοίκους των νησιών καθώς και με το πλήρωμα από άλλες βάρκες.

www.youtube.com/watch?v=w0QebjUzOHg

Επίσης, μπορείτε να προσλάβετε νέους ναυτικούς για το πλήρωμα σας, να αγοράσετε νέες και μεγαλύτερες βάρκες και να τις εξοπλίσετε με αναβαθμισμένα οπλικά συστήματα. Μπορείτε να απολαύσετε τα κύματα, τον ουρανό και τις αποχρώσεις που παίρνει στην Ανατολή και στην Δύση. Αυτό που θα σας εκπλήξει είναι τα ταξίδια που μπορείτε να κάνετε σε διάφορες περιοχές.

Ένα κοινό στοιχείο που υπάρχει μεταξύ του Sail Forth και του Zelda είναι πως και στις δύο περιπτώσεις, υπάρχουν στοιχεία που κρύβονται και αποκαλύπτονται μόνο όταν είστε έτοιμοι γι’ αυτά. Θα βρείτε στοιχεία για περιοχές του ωκεανού που την δεδομένη στιγμή δεν θα είναι προσβάσιμες και θα αποκτήσετε διάφορα items που δεν θα γνωρίζετε την χρήση τους.

To Sail Forth κυκλοφορεί για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One, Switch και PC.

Διαβάστε περισσότερα για την Festive Vector και για περαιτέρω συζήτηση σχετικά με το Sail Forth επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification