Στυλιανός Αλμπανίδης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' WWE 2K23' στο φόρουμ. 1 year ago

WWE 2K23  

 Όπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν περαιτέρω λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του WWE 2K23 στο τέλος του μήνα και όπως φημολογείται , η τελευταία προσθήκη της σειράς θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2023.

Ίσως ανακοινωθούν περισσότερα στις 28 Ιανουαρίου στο Royal Rumble που θα διεξαχθεί στο San Antonio, με παρουσίαση gameplay και ένα νέο mode που βρίσκεται ήδη υπό συζήτηση.

www.youtube.com/watch?v=mJzizrerxJw

Σύμφωνα με περαιτέρω ειδήσεις, οι πληροφορίες που θα αποκαλυφθούν στο παραπάνω event θα είναι embargoed μέχρι το τέλος του μήνα προκειμένου να υπάρχει περιθώριο στην περαιτέρω ανάπτυξη περιεχομένου. Άλλες πηγές αναφέρουν πως δεν θα αναφερθεί τίποτα στο event του San Antonio και θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την 1η Φεβρουαρίου.

BREAKING: 2K is holding an event on January 28 in San Antonio to reveal WWE 2K23.

The event will feature hands-on gameplay, an announcement of a new game mode, and more.

Full #WWE2K23 story via @InsiderGamingIG t.co/bM9jx36bpV — Mike Straw (@MikeStrawMedia) January 14, 2023


Επίσης, κυκλοφορούν δύο cosmetic bundles του WWE με τον Undertake και Becky “The Man” Lynch μέσω του τίτλου Rainbow Six Siege και είναι διαθέσιμα στα PC, κονσόλες last gen και current gen, με την παρουσία της Ubisoft+. To Deadman Bundle για τον Blackbeard περιέχει την στολή του Undertaker, special headgear, Operation portrait και ένα Championship charm του Undertaker. Θα λάβετε επίσης το Moonlight Brawl background και νέο skin για το MK17 CQB με ονομασία The Tombstone.

To WWE 2K23 θα κυκλοφορήσει για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One και PC.

Διαβάστε το review για το WWE 2K19 και για περαιτέρω συζήτηση σχετικά με το WWE 2K23 επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification