Διαβάστε το Sky: Children of the Light review
sky-children-of-light-review.jpgΤο Sky children of the Light είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι το οποίο περιέχει αρκετό περιεχόμενο για όλους. Προσωπικά το Sky, αφού το τελείωσα μου αρέσει να το επισκέπτομαι ξανά αλλά μόνο όταν είμαι με την παρέα μου καθώς ανακαλύπτουμε διάφορες περιοχές ή spirits που δεν βρήκαμε. Προσωπικά η αγαπημένη μου περιοχή είναι το Valley of Triumph καθώς μου θυμίζει πάρα πολύ το SSX3. Στο realm αυτό σκοπός είναι να κυλήσετε κάτω από το βουνό της άμμου. Αν υπάρχουν άλλοι παίκτες γύρω το παιχνίδι σε κάνει να αισθάνεσαι πως είναι ένας κανονικός αγώνας καθώς υπάρχει αντίστροφη μέτρηση στην αφετηρία και διάφοροι κρυφοί δρόμοι για shortcuts. Αν δεν θέλετε να κατεβείτε το βουνό μπορείτε να μπείτε στην άλλη πόρτα όπου ο “αγώνας” είναι πάνω στα σύννεφα. Στο τέλος του realm είναι το πνεύμα της Auroras το οποίο σας επιτρέπει να ξεκινήσετε την ιστορία της αλλά και η ιπτάμενη βάρκα που θα σας πάρει σε μια αποκομμένη περιοχή γεμάτη με emotes και minigames. Αυτή την περίοδο μέχρι και το τέλος το Ιούνη το παιχνίδι έχει το seasonal event (Season of Passage) που προσθέτει νέα ιστορία, νέα emotes και cosmetics. Τέλος υπάρχουν νέα challenges τα οποία θα δοκιμάσουν την ικανότητα σας να περάσετε εμπόδια χωρίς την χρήση της κάπας σας(no flying allowed).
 

Read More...

Έχω αναλάβει το review του Sky, children of the light το οποίο δημιουργήθηκε από τους δημιουργούς του Journey και μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησε στις κονσόλες PS5 και PS4.
Από το opening act του παιχνιδιού μου έρχονται πάρα πολλα “deja vu” από το Journey αλλά και  από το Abzu καθώς υπάρχουν γνωστοί μηχανισμοί, όμως η ικανότητα του ήρωα μας να πετά το κάνει να διαφέρει. Τα παλάτια και τα playable areas διαφέρουν πολύ μεταξύ τους(στην αρχή) που προσωπικά είναι κάτι που εκτιμώ. Τα πρώτα λεπτά τα πέρασα μόνος μου, όμως μετά από ένα σημείο και μετά, συνέχισα την περιπέτεια μου με μια φίλη η οποία κάνει την εμπειρία πολύ πιο καλύτερη και διασκεδαστική, καθώς αρέσει και στους δύο μας η εξερεύνηση.Δεν ξέρω τι περιπέτειες μας περιμένουν στον κόσμο του Sky, όμως ανυπομονώ να δω την συνέχεια.

Read More...

Θα σώσουμε τον κόσμο ή θα προκαλέσουμε την καταστροφή του; Read More

Νικόλας Χρυσοστόμου has a new avatar. 7 months ago
Notification