Ιωάννης Μαρκαντώνης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Deliver Us Mars' στο φόρουμ. yesterday

Αναβλήθηκε για το 2023Εάν ψάχνετε να εξερευνήσετε τον Άρη, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι του χρόνου.

Το Deliver Us Mars, ένα adventure game από την εταιρεία ανάπτυξης Keoken Interactive, είναι το τελευταίο που αναβλήθηκε φέτος. Ο τίτλος ήταν να κυκλοφορήσει 27 Σεπτεμβρίου, αλλά εν τέλει θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου 2023.

Ο developer σε δήλωσή του αναφέρει «Ενώ καταλαβαίνουμε ότι αυτά τα νέα είναι δυσάρεστα, είμαστε ενθουσιασμένοι για τα challenges που θα σας περιμένουν στον Άρη, ενώ διασχίζετε εχθρικά περιβάλλοντα και ανακαλύπτετε τα μυστήρια των ARKs. Η υπομονή σας θα μας επιτρέψει να παραδώσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε.»

Μπορείτε να διαβάσετε την δήλωση παρακάτω:

Το Deliver Us Mars εκτυλίσσεται στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη, βάζοντας τους παίκτες στην θέση της Kathy Johnson, η οποία είναι με μία ομάδα αστροναυτών για να ανακτήσει την τεχνολογία που μπορεί να ξαναδώσει ζωή στην Γη. Η Kathy φαινομενικά είναι σε αναζήτηση απαντήσεων για την εξαφάνιση του πατέρα της και πιστεύει ότι θα τις βρει στον Άρη. Η Keoken ευελπιστεί να παραδώσει μία  «βαθιά αστροναυτική εμπειρία» όσο η Kathy σκαρφαλώνει σε τοπία και σπηλιές του Άρη, προχωρεί μέσα από αμμοθύελλες και λύνει puzzles σε εγκαταλελειμμένους σταθμούς. 

Το Deliver Us Mars θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου 2023 για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Θα περιμένουμε λίγο ακόμα για όσους ανυπομονούν και το αποτέλεσμα θα μας ανταμείψει. Δεν νομίζετε..!?

Διαβάστε περισσότερα...

Ιωάννης Μαρκαντώνης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Tower of Fantasy' στο φόρουμ. 3 days ago

Το Tower of Fantasy είναι ένα anime-style MMO σε έναν post-apocalyptic κόσμο.Τα MMOs πάντα είναι πολλά υποσχόμενα – ατελείωτες περιπέτειες σε διαρκώς εξελισσόμενα με κόσμο περιβάλλοντα, φιλίες και αντιπαλότητες με άλλους παίκτες και ομάδες και ελευθερία να παίξετε όπως σας βολεύει. Καθώς τα παιχνίδια του είδους ξέρουν πώς να κρατούν τις υποσχέσεις τους, το εξαιρετικό scale και η φιλοδοξία κάποιες φορές έχουν τίμημα στο να δείχνουν όλα τόσο καλά.

Για αυτό κοιτώντας το Tower of Fantasy σε κάνει διπλά να το αποκτήσεις. Το νέο MMORPG της Hotta Studio και της Level Infinite είναι εμπνευσμένο από anime art style που δείχνει εντυπωσιακό - όπως ένα επικό open-world game συνδυασμένο  με sci-fi anime απεικονίζοντας έναν κόσμο ανάμεσα στην καταστροφή και την δημιουργία - επικίνδυνο και μεγαλειώδες.

Το Tower of Fantasy βρίσκεται στον μακρινό κόσμο της Aida, τον οποίο η ανθρωπότητα κατοικεί, αφότου απογύμνωσε την Γη και την άφησε. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά στην Aida, μέχρι που οι άνθρωποι πάλι να τα θαλασσώσουν προσπαθώντας να πιάσουν το κομήτη Mara και να αφαιρέσουν την πολύτιμη πηγή ενέργειας που ονομάζεται Omnium. Αφού πιάσουν τον κομήτη Mara δια μέσου ενός πύργου που ονομάζεται Omnium Tower, η ανθρωπότητα επηρεάζεται από την ακτινοβολία του Omnium και προκαλείται πλανητική καταστροφή. 

Δεν είναι όλα τόσα κακά γιατί η Aida είναι γεμάτη από λάφυρα και περιπέτειες για αυτούς που είναι αρκετά θαρραλέοι για να τα ανακαλύψουν. Τα εκπληκτικά τοπία σας προκαλούν με απίστευτα σκηνικά, μακρινά αερόπλοια, μυστήρια και απομακρυσμένα κτίρια να εξερευνήσετε, ενώ μεταλλικές γεμάτες neon πόλεις περιλαμβάνουν quests, mini-games και ευκαιρία να τρέξετε και να επιδείξετε τα cyber-bikes σας. Προσοχή όμως γιατί περιφερόμενοι στις ερημιές και φρουρώντας τους θησαυρούς του κόσμου υπάρχουν όλων των ειδών τα τερατουργήματα που θα δοκιμάσουν και τους ποιο έμπειρους παίκτες MMO.
Το λεπτομερές σύστημα δημιουργίας χαρακτήρα σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τον ήρωά σας και να τον φτιάξετε κατ’ εικόνα ή την εικόνα του χαρακτήρα που θέλετε να υποδυθείτε. Μακριά μαλλιά, κοντά μαλλιά, 3 τόνοι χρώματος από μπλε σε ροζ, αυτιά κουνελιού ή μάτια γάτας, αναλόγως τι σας ταιριάζει και όλα παρουσιάζονται όμορφα από το ιδιαίτερο anime style του παιχνιδιού.
Δημιουργείτε χαρακτήρα και όταν βγείτε έξω στον κόσμο θα χρειαστείτε να καλέσετε ένα πανίσχυρο Simulacra για να σας βοηθήσει στην μάχη. Όταν παίρνετε ένα νέο όπλο, δεν παίρνετε μόνο αυτό, αλλά αυτόματα κάνετε summon ένα legendary ήρωα για να το κρατήσει για σας. Κάνετε summon αυτούς τους ήρωες στην μάχη, κάνετε master τα skills τους και τα χρησιμοποιείτε για να πολεμήσουν τους κινδύνους αυτού του κόσμου. Με ένα δυνατό σύστημα PvP και PvE με dungeons και raids.
Τα Simulacra ποικίλουν. Η Echo για παράδειγμα είναι μία ορφανή γυναίκα που κρατάει ένα αξιοθαύμαστο Thunderous Halberd στην μάχη, ο King είναι ένας κοκκινομάλλης brawler και master of the flaming scythe και ο Crow είναι ένας assassin με εξειδίκευση στο να τρυπάει τους εχθρούς του με τα duel-wielded Thunderblades. Ο καθένας από αυτούς τους χαρακτήρες είναι φίλος σας και πρέπει να μάθετε τι χαρίσματα επιθυμούν για να χτίσουν την πίστη τους και να γίνουν πιο θανατηφόροι στην μάχη. 
Το γεγονός ότι πολεμάτε πολλούς χαρακτήρες γίνεται για μία απίστευτη ποικιλία σε moves και play styles, όσο εσείς μαθαίνετε πώς να αλλάζετε όπλα (και χαρακτήρες) στην μάχη. Αντιθέτως με τα συνηθισμένα staid combat MMOs, το Tower of Fantasy παίζεται περισσότερο με τον παραδοσιακό τρόπο των δυναμικών MMOs, με εκρηκτικό ρυθμό που θυμίζει τις legendary μάχες από τα anime. 
Είτε είστε ένας μοναχικός περιπλανώμενος, είτε ψάχνετε για συντροφιά, είτε θέλετε να εξερευνήσετε τις ερημιές, είτε να εμπλακείτε σε περίπλοκα quests και storylines με τους ανθρώπους της Aida, το Tower of Fantasy είναι ένας κόσμος που προσκαλεί όλους τους παίκτες να συμμετέχουν. Από τα PvE raids στα ανταγωνιστικά PvP, φαίνεται να είναι ένας κόσμος επικίνδυνος και με ευκαιρίες, πάνω σε πανέμορφη αισθητική με τα μάτια σας να σαρώνουν την όλη την οθόνη με επιφωνήματα θαυμασμού. 
Το Tower of Fantasy κυκλοφόρησε στις 16 Δεκεμβρίου 2021, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από την επίσημη ιστοσελίδα του και είναι διαθέσιμο για PC, Android και iOS.
Ακόμα ένα πρωτότυπο MMORPG κυκλοφορεί για τους λάτρεις του είδους. Έχει πολύ ωραία άνιμε αισθητική, με ωραίους χαρακτήρες και φωτεινά περιβάλλοντα. Τι γνώμη έχετε; Είναι και δωρεάν!

Διαβάστε περισσότερα...

«Είμαι έτοιμος να κλείσω αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου»Το φιλόδοξο space sandbox Limit Theory γράφει το τελευταίο του κεφάλαιο από ένα μακροχρόνιο αναπτυξιακό έπος, ενώ η ανάπτυξή του είχε διακοπεί από το 2018. Ο δημιουργός Josh Parnell δημοσίευσε το source code του δεινοπαθείς project, αφήνοντας το κοινό να παίξει ότι υπάρχει από το game. Ο Josh Parnell γράφει στο τελευταίο update του Kickstarter: «Επιτέλους είναι ώρα να δημοσιευτεί το source code όπως είχα υποσχεθεί χρόνια πριν. Σήμερα, θα δημοσιεύσω τέσσερα open-source repositories στο GitHub, εκπροσωπώντας τρεις διαφορετικές φορές στην ιστορία την ανάπτυξης του Limit Theory.» 
Είναι πολύ κρίμα γιατί έδειχνε πολλά υποσχόμενο παιχνίδι. Δεν συμφωνείτε;

Διαβάστε περισσότερα...

Ιωάννης Μαρκαντώνης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' AI Dungeon' στο φόρουμ. 1 week ago

Το AI image Generator είναι δωρεάν για όλους.
Εμπνευσμένο από το D&D.Η βάση του AI story generator μπορεί να εμφανίσει τα campaign σας με μεγαλειώδης εικόνες pixel.
Αγαπάμε ένα καλό AI session και με χαρά μας ανακοινώνουν ότι οι developers έκαναν το AI image generator δωρεάν για να χρησιμοποιούμε την βάση AI. Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση έχει πολλές διαφημίσεις, αλλά το προσπερνάμε.
Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ πριν για AI Dungeon, φανταστείτε το D&D αλλά με AI ως Dungeon Master. Κάναμε πολλά campaign με το AI story generator, από το developer Latitude και δεν είναι όσο χειρότερο θα περιμένατε. Οι εκδόσεις επί πληρωμή είναι ελαφρώς πιο προχωρημένες, αλλά γενικά όλο το σύστημα AI κάνει πολύ καλή δουλειά στο να δημιουργεί συνεκτικές ιστορίες.
Πως σας φαίνεται? Είναι ωραία εξέλιξη για τους λάτρεις των Pen & Paper και έγινε δωρεάν!

Διαβάστε περισσότερα...

Ιωάννης Μαρκαντώνης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Dinkum' στο φόρουμ. 1 week ago

Το νέο hot Co-op Farming Game. Αυτό το Animal Crossing-like Sim είναι βασισμένο στην άγρια φύση της Αυστραλίας.Το καινούργιο αυτό simulator farming, παίρνει την φόρμουλα ενός χαλαρού νησιού και την αναμειγνύει με κάτι που χρειαζόταν το είδος, όπως οι κροκόδειλοι. Το εμπνευσμένο αυτό Αυστραλιανό νησί γίνεται meme, καθώς περιέχει εξοχή και άγρια ζωή που περιμένει να σας δολοφονήσει. Φυτεύετε, καλλιεργείτε και χαϊδεύετε μεγάλα wombats.Το Dinkum κυκλοφόρησε στις 14 Ιουλίου στο early access και ξεκινώντας με 9000 παίκτες μία βδομάδα μετά και με 95% user recommendation. Καθόλου άσχημα για ένα self-published indie game early access. Ο Αυστραλός developer το Dinkum, James Bendon δήλωσε «ότι ήθελε να αναπαραστήσει την μαγική παιδική του ηλικία με νοσταλγία» βασισμένη στα βιώματά του με τα ζώα στην Αυστραλία.
Ποια είναι η γνώμη σας? Πιστεύετε ότι θα έχει επιτυχία? Θα είναι ενδιαφέρον? Είναι πρωτότυπο πάντως να είσαι αγρότης στην Αυστραλία έως και επικίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα...

Ιωάννης Μαρκαντώνης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Kona II: Brume' στο φόρουμ. 1 week ago

Ξεκινήστε μια σουρεαλιστική περιπέτεια αναζητώντας την αλήθεια στον παγωμένο Βορρά

Το Kona II: Brume είναι μια ψυχρή και αλλόκοτη αφηγηματική περιπέτεια στην οποία υποδύεστε έναν Καναδό detective στη δεκαετία του 1970 που ερευνά μια σουρεαλιστική αναταραχή στο βόρειο Κεμπέκ. Λάβαμε μια σύντομη, αλλά έντονη ανακοίνωση σε teaser μαζί με τα νέα ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στα PS5 και PS4 το 2023.
Μια απόκοσμη ομίχλη γνωστή ως Brume έχει απομονώσει μια αγροτική πόλη με ορυχεία από τον έξω κόσμο και διαταράσσει την ίδια την φύση της πραγματικότητάς της. Το sequel του Kona, Kona II: Brume συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο προκάτοχός του, προχωρώντας το μυστήριο στην καρδιά της ιστορίας.
Πως σας φαίνεται το παιχνίδι? Είναι αρκετά τρομακτικό για τα γούστα σας? 

Διαβάστε περισσότερα...

Ο μέγας κλέφτης και οι συμμορίες του επιστρέφουν

Διαβάστε το review

 

Ο κλέφτης μας επέστρεψε με μεγάλη όρεξη για πολλά εγκλήματα, μιας και τώρα έχει να κάνει με συμμορίες. Πολλές συμμορίες. Μεγάλος αριθμός επιλογών σε οπλισμό, αποστολές, mini αποστολές και αντικείμενα, το κάνουν πιο ενδιαφέρον από τον προκάτοχό του. Λογικό, αν σκεφτείτε ότι μιλάμε για συνέχεια της σειράς. Ωστόσο, δεν βλέπουμε μεγάλη αλλαγή και αναβάθμιση στα textures. Φαίνεται ότι οι publishers «τεμπέλιασαν» σε αυτόν τον τομέα. Από την άλλη πλευρά, ο ήχος και η μουσική είναι από τα στοιχεία που κάνουν ξεχωριστό το GTA2 (και όλη την σειρλα γενικά), καθώς και το σύστημα συμμοριών που έχει. Η θεματολογία του είναι λίγο πιο συγκεκριμένη σε σχέση με το πρώτο GTA όπου απλά ήσασταν ένας ελεύθερος εγκληματίας. Τώρα, είστε «υπάλληλοι» κάποιων άλλων. Εν κατακλείδι, το GTA2 είναι ένα παιχνίδι για να κάνετε την πλάκα σας και να περάσετε όμορφα κυνηγώντας, σκοτώνοντας, τρέχοντας, οδηγώντας και να είστε ξέγνοιαστοι σε ένα εικονικό περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα...

Έχω αναλάβει το review για το Grand Theft Auto 2.

 


Μιλάμε για μία συνέχεια μιας αναπτυσσόμενης σειράς που έσπασε ταμεία με τις συνέχειες τις και τις αναβαθμίσεις της. Το GTA2 είναι λίγο καλύτερο και πιο αναβαθμισμένο από το πρώτο, με καλύτερα γραφικά, μιας και εκδόθηκε στις μεταγενέστερες κονσόλες PS2 και Dreamcast. Ωστόσο δεν ήταν εντυπωσιακά καλύτερο σε γραφικά, ούτε είχε να προσφέρει κάτι παραπάνω σε αποστολές, καθώς κυμαινόταν στα ίδια νερά. Η επιτυχία όμως του πρώτου κάλυπτε τις απαιτήσεις για τους οπαδούς της σειράς και η υποστήριξή τους ήταν αναμενόμενη.

Διαβάστε περισσότερα...

Μέγας κλέφτης οχημάτων και όχι μόνο.

Διαβάστε το review

Η αρχή το ήμισυ του παντός και οι εγκληματίες από κάπου ξεκινούν. Τρέχουμε, κλέβουμε, μας κυνηγούν και αν μας πιάσουν, μας χτυπούν. Πολύ ενδιαφέρον το GTA, ειδικά για τέτοιο είδος παιχνιδιού, πολύ πρωτότυπο και ακόμη περισσότερο για την εποχή εκείνη. Δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια με κλοπές, δολοφονίες, ληστείες, αποδράσεις, κυνηγητό με αστυνόμους και πυροβολισμούς εκατέρωθεν. Επίσης, επαφές με μαφία και συμμορίες που σε βοηθούν να ανέβεις στην ιεραρχία του εγκλήματος. Οι παραγωγοί του παιχνιδιού μιας και ασχολήθηκαν οι ίδιοι, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην μουσική με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Και έχουμε και πολλούς φόνους, οπότε ραδιο-φονικούς. Για τους λάτρες των retro games και της εποχής εκείνης, στην αυγή των πρώτων παιχνιδιών, το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

 

Διαβάστε περισσότερα...

'Εχω αναλάβει τα review για τα Grand Theft Auto 1 και 2

 
Όλα τα καλά από κάπου αρχίζουν. Έτσι και η σειρά Grand Theft Auto ξεκινάει από πολύ παλιά. Τόσο παλιά που τα γραφικά πλέον θυμίζουν lego και είναι απαρχαιωμένα, ενώ τότε κανένας δεν ασχολούνταν με αυτό. Κανείς δεν γνώριζε πόσο θα μπορούσαν να εξελιχθούν όλα αυτά. Τότε όλοι παίζαμε για το παιχνίδι και την πλάκα μας, εν αντιθέσι με τώρα που όλα μετράνε. Τα γραφικά, ο ήχος, οι χαρακτήρες, τα εφέ, η λεπτομέρεια. Τότε τα χρόνια ήταν πιο απλά και πιό αθώα ίσως. Πόσο όμως αθώα θα μπορούν να είναι όταν μιλάμε για το Grand Theft Auto και εγκληματίες..;!
 

Διαβάστε περισσότερα...

Είχα Sega Saturn, SNES και Playstation 1-2. Τώρα μόνο PC. 

Διαβάστε περισσότερα...

Ιωάννης Μαρκαντώνης απάντησε στο θέμα 'Lost Ark' στο φόρουμ. 1 month ago

Η αέναη μάχη Φωτός και Σκότους
Διαβάστε το reviewΈνα παιχνίδι που μπορεί με την πρώτη ματιά να θεωρήσουμε ότι το έχουμε ξαναπαίξει γιατί μοιάζει με πάρα πολλά του ίδιου είδους, τουλάχιστον φαινομενικά, γιατί έχει περισσότερη λεπτομέρεια σε γραφικά, ήχο και βάθος στην ιστορία και στην δημιουργία χαρακτήρα. Ιδιαίτερα στους γυναικείους, με την θηλυκότητα στα ύψη έχοντας επιρροές από anime. Έχεις τόσα πράγματα να κάνεις, crafting, achievement/collectible hunting, pets, spells, abilities, skills, πλοία, οχυρά, armors, όπλα, αντικείμενα, mounts και τόσα άλλα. Μπορείς ακόμα και να την πέσεις σε NPC και να τα βοηθήσεις και να κερδίσεις την εύνοιά τους. Γενικά είναι ένας τίτλος που μπορεί να έχει πολλές συγκινήσεις, αλλά να κουράσει επίσης. Δεν έχει ιδιαίτερα έντονη βία, παρότι βλέπουμε να κομματιάζονται οι εχθροί μας, θα λέγαμε ότι γίνεται διακριτικά (όσο γίνεται δηλαδή). Τα γραφικά και ο ήχος ταιριάζουν με το σύνολο γενικά και ακολουθούν την ροή των μαχών, της δράσης, αλλά και των διαλόγων. Είναι ένα μέτριο προς καλό MMORPG και είναι δωρεάν, οπότε γιατί όχι.

Διαβάστε περισσότερα...

Ιωάννης Μαρκαντώνης απάντησε στο θέμα 'Lost Ark' στο φόρουμ. 1 month ago

Ξεκίνησα review για το Lost Ark.

 Παρότι μοιάζει πάρα πολύ με άλλους τίτλους ίδιου είδους hack & slash όπως Diablo 3 και Path of Exile, συνδιάζει RPG και J-RPG, έχοντας φωτεινά περιβάλλοντα και υπέροχη μουσική που όλα μαζί συνθέτουν ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της Arkesia. Είναι ένα φανταστικό επικό παιχνίδι ρόλων, Κορεάτικης έμπνευσης με πολλά κοινά στοιχεία δυτικών και Ιαπωνικών επιρροών. Δημιουργείς τον χαρακτήρα σου και πηγαίνεις να σώσεις τον κόσμο. Μπορείς να εξερευνήσεις τον κόσμο, να κυλιστείς σε μπουντρούμια, να φλερτάρεις, να έχεις κατοικίδιο, να ιππεύσεις, να καβαλήσεις δράκους και ιπτάμενες μηχανές, να σκοτώσεις δαίμονες, φανταστικά ζώα και τόσα άλλα. Δείχνει πολλά υποσχόμενο, ενδιαφέρον και φωτεινό, εν αντιθέσι με τους προαναφερόμενους τίτλους.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification