Στέφανος Δαρούσος has a new avatar. 2 months ago

Καλησπέρα σας. Είμαι το πιο πρόσφατο μέλος του Gameworld.gr και το πρώτο μου assignment είναι ένα review για το Old School Runescape.  Παίζοντας αυτό το κλασικό MMORPG, μου έφερε πολλές παλιές αναμνήσεις όταν το πρωτοείδα στο Miniclip.com το 2006. Ήταν το πρώτο παιχνίδι τέτοιου genre που είχα παίξει και λάτρεψα τον κόσμο και τις εμπειρίες που είχα εκεί. Αν και έκανα quit πολλαπλές φορές, πάντα επέστρεφα σε αυτό σταδιακά εκείνα τα τελευταία 15 χρόνια, σαν την πρώην που δεν μπορείς να ξεπεράσεις όσος καιρός και να περάσει.

Έχω τόσο ευχάριστες σκέψεις από αυτό το MMORPG, από φίλους που απέκτησα εκεί εώς και την αίσθηση ενδορφίνης που έπαιρνα όταν κατάφερα να τελειώσω ένα δύσκολο quest. Όντας χρόνιος παίκτης του Runescape 3, παίζοντας την Old School εκδοχή του για πρώτη φόρα μετά από τόσα χρόνια, ήταν για εμένα ένα blast from the past.

Θυμάμαι να ξεκινάω στο Tutorial Island πριν από τόσα χρόνια, να πεθαίνω για πρώτη φορά στους dark wizards έξω από την πόλη του Varrock, να παίρνω Mithril Armor από ένα φίλο μου που μου τη δώρησε και να ολοκληρώνω το πιο δύσκολο f2p quest, Dragon Slayer. Και όλα αυτά ακούγοντας αυτήν την αξέχαστη μελωδία από το login screen που παραμένει ευχάριστη στα αυτιά μου και με γεμίζει πάντα νοσταλγία.  

Παρόλο που έχω προκατάληψη προς το θετικό λόγω αυτής, θυμάμαι και τα αρνητικά που είχα βιώσει εκεί και θα είμαι δίκαιος στο review που θα ποστάρω εδώ πέρα.

 

Read More...

Notification