Μια νέα streaming πλατφόρμα ονόματι Binge έρχεται το 2022.Ο λόγος για το Binge, μια νέα ακόμη προσθήκη στις ήδη υπάρχουσες streaming πλατφόρμες. Τι κάνει όμως, το Binge διαφορετικό από τις άλλες πλατφόρμες, όπως πχ το Netflix, το Amazon Prime και τις υπόλοιπες; Σύμφωνα με τον Allan Ungar, που σκηνοθέτησε την fan-made ταινία Uncharted και είναι ο chief content officer του Binge, η πλατφόρμα αυτή θα επικεντρώνεται στο gaming.www.youtube.com/watch?v=t15sBE9TO7UΣτόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει “υψηλής ποιότητας, premium περιεχόμενο για τους gamers”. Μέχρι στιγμής λίγα είναι γνωστά για το τι ακριβώς θα “παίζει” στην εν λόγω πλατφόρμα. Ένα feature που γνωρίζουμε είναι τα Squad Parties, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν όλοι μαζί κάτι – και για αυτό θα υπάρξουν και επιβραβεύσεις. Τέλος, όσον αφορά το περιεχόμενο, αναφέρεται πως έχουν υπογραφεί συμφωνίες με πολλούς συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων “των πιο διάσημων content creators καθώς και κάποιων game pulishers και studios”.

Πως το βλέπετε το όλο εγχείρημα; Εγώ έχω ψηθεί πολύ!

Read More...

Εδώ συζητάμε για την νέα streaming πλατφόρμα που έρχεται το 2022, Binge, που θα αφορά το gaming.

Read More...

Συζητάμε για τα νέα του OlliOlli World, το τρίτο παιχνίδι της σειράς OlliOlli που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Read More...

 Για να παίξετε το Call of Duty: Warzone στα 120 fps, πρέπει να απενεργοποιήσετε το HDR,σύμφωνα με το update που έγινε αυτήν την εβδομάδα. Ένα update στο Call of Duty:Warzone, το οποίο έγινε απροσδόκητα αυτήν την εβδομάδα, δίνει τη δυνατότητα τους παίκτες να απολαύσουν το παιχνίδι στα 120 fps.

Ωστόσο, για να το κάνει κανείς αυτό, θα πρέπει να απενεργοποιήσει το HDR (high-dynamic-range imaging) στο PlayStation 5.  Την είδηση μετέφερε ο Wesley Yin-Poole του Eurogamer , κατόπιν επικοινωνίας του με έναν εκ των μελών του  Digital Foundry , που είναι ειδικοί σε θέματα αναφορικά με την τεχνολογία του gaming – και όχι μόνο. Σύμφωνα με τα  patch  notes που η ίδια η Raven εξέδωσε, απαιτείται HDMI 2.1 για να τρέξει το παιχνίδι στα 120 fps, κάτι που ωστόσο δεν ισχύει, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να πάτε στο μενού “Video Output” και από εκεί να θέσετε στο “Automatic” την επιλογή που σας ρωτάει εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε την απόδοση των 120hz. Σε περίπτωση που η επιλογή είναι στο “off”, τότε η απόδοση περιορίζεται σε 60hz.
   Επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως το παιχνίδι για να τρέξει στα 120 fps, θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένο και το HDR, όπως προαναφέραμε.
Για να επιβεβαιώσει κανείς ότι το παιχνίδι τρέχει όντως στα 120 fps, θα πρέπει να μπει στο κεντρικό μενού του PlayStation 5 και να επισκεφτεί την το μενού που δείχνει τις ρυθμίσεις Video (Video Settings  Screen ). Εκεί μπορεί κανείς να βρει την ισχύουσα ανάλυση, αλλά και τη συχνότητα. Αξίζει να σημειωθεί, πως η επιλογή των 120 fps είναι διαθέσιμη από το Νοέμβρη για τις κονσόλες X Box Series X, κι έτσι αυτή η είδηση ελπίζουμε να προοικονομεί την επιλογή των 120 fps και σε άλλα παιχνίδια που τρέχουν στο PlayStation 5 μέσω  backwards compatibility  από το Playstation 4.

Read More...

Χρήστες του Nintendo αδυνατούν ακόμη να κατεβάσουν παιχνίδια και updates

H Nintendo δήλωσε πως δουλεύει σε διορθώσεις λογισμικού.Μπορεί το πρόβλημα να είναι γνωστό παραπάνω από μια εβδομάδα, ωστόσο λύση δεν υπάρχει ακόμη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετοί χρήστες του Nintendo Switch και δεν μπορούν να κατεβάσουν παιχνίδια και updates.Συγκεκριμένα, το πρόβλημα αδυναμίας κατεβάσματος παιχνιδιών και updates αναφέρθηκε αρχικά στις 11 Ιουνίου,  από τον Tom Phillips του Eurogamer,  έπειτα από μία αναβάθμιση λογισμικού. Δυστυχώς, το ίδιο πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται στο eShop του Nintendo Switch, με το error code 2123-1502 να εμφανίζεται ακόμη σε αρκετούς χρήστες. Βέβαια, προσωρινές λύσεις έχουν δοθεί, καθώς  στη σελίδα της Nintendo  υπάρχουν συμβουλές για το πώς να καταφέρουν οι χρήστες εν τέλει να κατεβάσουν αυτό που θέλουν.

Η εταιρεία δεν έχει επισήμως τοποθετηθεί επί του θέματος, ωστόσο φημολογείται πως ήδη δουλεύει πάνω σε ένα νέο update που θα λύσει οριστικά το πρόβλημα . Για την ιστορία, το πρόβλημα αυτό δημιουργήθηκε κατόπιν μιας μικρής και κατά τα άλλα ασήμαντης firmware αναβάθμισης του Nintendo Switch. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αδυναμία απόκτησης νέων παιχνιδιών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, η διενέργεια updates στα ήδη εγκατεστημένα παιχνίδια αλλά και την απώλεια ήδη γενόμενων αγορών από το ιστορικό. Τέλος, εκτός από τις λύσεις που προτείνει η ίδια η Nintendo, μπορείτε να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους επίλυσης του συγκεκριμένου ζητήματος και στο αντίστοιχο  Reddit thread .

Switch Users, πώς τα βλέπετε τα πράγματα; Πιστεύετε πως το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα ή έχει ακόμη "ψωμί" η υπόθεση;

Read More...

 


Μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του νέου Avatar.Η περίοδος αυτή μόνο χαλαρή δε μπορεί να χαρακτηριστεί για τη Ubisoft Massive, γνωστή και ως Massive Entertainment.

Πιο συγκεκριμένα, αναπτύσσει αυτήν την περίοδο το πρώτο Avatar παιχνίδι (Avatar: Frontiers of Pandora) καθώς και το νέο,  open world  Star Wars παιχνίδι, ενώ την ίδια στιγμή διαχειρίζεται και το The Division 2. Δεδομένων όλων αυτών, δημιουργείται ένα πιθανότατα κρίσιμο ζήτημα με την παραίτηση του επί 17 χρόνια γενικού διευθυντή της, David Polfeldt, από την πρώτη Ιουλίου.

Ο David Polfeldt δήλωσε όταν ανακοίνωσε την αποχώρησή του: “Πριν 17χρόνια έγινα μέλος ενός μικρού indie-game studio με έδρα το Μάλμε, με έναν ρόλο που ο ιδρυτής του ονόμασε «Mr.FixIt». Δεν είχα ιδέα για το τι περιπέτεια θα ακολουθούσε μετά απ’ αυτό! Όταν υπογράψαμε το Star Wars και ολοκληρώσαμε το πανέμορφο κτήριό μας, το Eden, το 2020, ένοιωσα μια ακατανίκητη αίσθηση ολοκλήρωσης, ότι δηλαδή είχα καταφέρει όλα όσα ονειρευόμουν” .

Όμως, ο Polfeldt δεν αποχωρεί εντελώς από την εταιρεία,  σύμφωνα με τον Andy Shank του PC Gamer.  Αντιθέτως, σε διάστημα έξι μηνών θα επιστρέψει σε «νέο, στρατηγικό ρόλο».  Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Stephen Totilo του Axios , ο αντικαταστάτης του έχει ήδη βρεθεί, ωστόσο δεν ανακοινώθηκε ακόμη λόγω συμφωνίας με τον ισχύον εργοδότη του/της.

Είναι αξιοσημείωτο πάντως, ότι η παραίτηση αυτή λαμβάνει χώρα σε ένα κρίσιμο, για την εταιρεία, χρονικό σημείο. Όπως προαναφέραμε, υπάρχουν τρία μεγάλα projects τα οποία βρίσκονται σε κρίσιμο στάδιο ανάπτυξης: το Avatar: Frontiers of Pandora, που ανακοινώθηκε πριν τέσσερα χρόνια και αποκαλύφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, το Star Wars που θα αποτελέσει το πρώτο project που αναλαμβάνει εταιρεία εκτός της EA, μετά και τη λήξη της συμφωνίας περί αποκλειστικότητας δικαιωμάτων με τη Disney, καθώς και το The Division 2. Ο Polfeldt, πάντως, δήλωσε πως το studio «βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς πατάει καλά στα στιβαρά θεμέλια του The Division, του Avatar, του Snowdrop και του Ubisoft Connect».

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η παραίτησή του δεν σχετίζεται με τις κατηγορίες περί παρενοχλήσεων στον εργασιακό χώρο, που οδήγησαν σε πολλές παραιτήσεις στελεχών της Ubisoft,  μεταξύ των οποίων ήταν και ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Maxime Beland.

Read More...

Θανάσης Σδράμπας has a new avatar. 2 years ago
Θανάσης Σδράμπας
Notification