Η Sony στέλνει περισσότερα PS5 για να προλάβει την ζήτηση των Χριστουγέννων

Σύμφωνα με τη βρετανική The Sun, η Sony σχεδίασε πτήσεις για τη μεταφορά χιλιάδων PS5 για να ανταποκριθεί στη ζήτηση των Χριστουγέννων του Ηνωμένου Βασιλείου. Η κίνηση αυτή δείχνει πόσο δυσκολεύεται η Sony να φέρει την νέα κονσόλα στα χέρια των gamers.

Η πηγή της The Sun είχε επίσης κάποιες πληροφορίες σχετικά με το τι σκέφτεται η Sony με αυτές τις κινήσεις. Συγκεκριμένα αναφέρει: “Έχει ξεκινήσει μια εκπληκτική επιχείρηση για την έλευση των PS5 στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν τα Χριστούγεννα. Η Sony θέλει απλώς να κρατά τους fans ευχαριστημένους, και αυτό είναι ένα άνευ προηγουμένου air-lift. Το αεροπλάνο 747 μετά τον παροπλισμό από την British Airways μεταφέρει τεράστιο όγκο φορτίου ως φορτηγό αεροσκάφος. Κάθε αεροπλάνο μπορεί να φέρει 100 τόνους εξοπλισμού. Αυτό σημαίνει ότι εκατομμύρια παίκτες θα χαμογελούν αυτά τα Χριστούγεννα”.

www.youtube.com/watch?v=VHJd6QwU91A

Η δημοτικότητα των κονσόλων της νέας γενιάς σε συνδυασμό με την τρέχουσα έλλειψη τσιπ σημαίνει ότι μπορεί να είναι δύσκολο να αποκτήσετε ένα νέο PlayStation ή Xbox ακόμα και με νέες εισροές αποθεμάτων. Υπάρχει η επιθυμία να κατασκευαστούν τα PS5 πιο γρήγορα σε σχέση με τα PS4, αλλά η έλλειψη συνεχίζει να δυσκολεύει την ικανοποίηση αυτής της επιθυμίας. Το PS5 συνεχίζει να είναι σε έλλειψη σε όλα τα καταστήματα λιανικής. 

Ακόμα κι έτσι, το PS5 έχει πουλήσει πάνω από 13 εκατομμύρια μονάδες από την κυκλοφορία του, ένας εντυπωσιακός αριθμός για μια κονσόλα που πολλοί ακόμα δεν μπορούν να έχουν στα χέρια τους. Ο χρόνος θα δείξει εάν η Sony μπορεί να καλύψει τελικά τη ζήτηση των Χριστουγέννων.

Read More...

Notification