Κώστας Δαλακλίδης replied to the topic 'The Ascent' in the forum. 3 years ago

Η έκδοση του Game Pass του The Ascent δεν υποστηρίζει DLSS και ray-tracing

Η δυστοπική μητρόπολη του The Ascent αποτελεί πραγματικά ένα όμορφο θέαμα. Δυστυχώς, κατά την κυκλοφορία, ήταν ελαφρώς λιγότερο θεαματική στην έκδοση του Game Pass σε σχέση με την έκδοση του Steam, με το ray-tracing και το DLSS να απουσιάζουν.

Ευτυχώς, φαίνεται ότι η Neon Giant θα επιλύσει το θέμα, καθώς σχεδιάζει να φέρει την έκδοση της Microsoft στο ίδιο επίπεδο με αυτή του Steam. Δημοσιεύοντας ως απάντηση σε έναν απογοητευμένο παίκτη, ο επίσημος λογαριασμός της Neon Giant υποσχέθηκε διορθώσεις στο DLSS, στο ray-tracing αλλά και σε ένα λιγότερο γνωστό ζήτημα που κάνει τους χρόνους φόρτωσης να διαρκούν δύο φορές περισσότερο στην έκδοση του Game Pass.

Από την έκδοση του Game Pass απουσιάζει η επιλογή για το DLSS. Και ενώ οι βιβλιοθήκες Nvidia .dll που το υποστηρίζουν εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, ο τρόπος με τον οποίο είναι “συσκευασμένοι” οι τίτλοι του Game Pass τα έχει κάνει όλα πολύ πιο δύσκολα. Είναι κρίμα γιατί το setting του The Ascent's μπορεί να κοιτάξει στα ίσα αυτό του Cyberpunk 2077. Η βροχή και τα αστραφτερά neon, είναι αυτό που θα θέλατε να δείτε να σε μία δυστοπική κοινωνία. Ας ελπίσουμε ότι οι συνδρομητές του Game Pass δεν θα πρέπει να περιμένουν πολύ για να δουν το The Ascent στα καλύτερά του.

Εσείς δοκιμάσατε το The Ascent;

Read More...