Τα 3,55 εκατομμύρια δολάρια από αυτά έχουν καταβληθεί σε μετρητά. Read More

Γιώργος Σκένδρος created a new topic ' ResetEra' in the forum. 3 days ago

Το ResetEra, ένα από τα μεγαλύτερα online gaming και community forums, εξαγοράστηκε από το MOBA Network έναντι 4,55 εκατομμυρίων δολαρίων.
 

To ΜΟΒΑ Network επιβεβαιώνει ότι δεν θα γίνουν αλλαγές στις ομάδες λειτουργίας και συντονισμού του φόρουμ.Τα 3,55 εκατομμύρια δολάρια από αυτά έχουν καταβληθεί σε μετρητά και το υπόλοιπο 1 εκατομμύριο δολάρια θα καταβληθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Η ResetEra κερδίζει χρήματα από τις πωλήσεις διαφημίσεων και τις συνδρομές για την αφαίρεση των εν λόγω διαφημίσεων. Η επιχείρηση, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που ανακοινώνει την εξαγορά, πραγματοποίησε πωλήσεις ύψους 700.000 δολαρίων κατά το περασμένο έτος.

 Η MOBA Network επιδιώκει να εισαγάγει νέες μορφές διαφημίσεων και να αυξήσει το μερίδιο των άμεσων πωλήσεων διαφημίσεων, με στόχο τη μαζική ανάπτυξη το 2022. Το ResetEra είναι δημόσια προσβάσιμο από οποιονδήποτε, αλλά θέτει μεγάλους περιορισμούς στις νέες συνδρομές. To forum έχει μόνο περίπου 55.000 μέλη, αλλά 45 εκατομμύρια αναρτήσεις στο φόρουμ από την αφοσιωμένη κοινότητά της. Αυτές οι απαιτήσεις για τα μέλη θα παραμείνουν.


 Η MOBA Network είναι μια σουηδική εταιρεία μέσων ενημέρωσης που κατέχει μια σειρά από sites και διαδικτυακές κοινότητες, συμπεριλαμβανομένων των Mobafire.com, Dotafire.com, Smitefire.com, Owfire.com, Leaguespy.net και μερικών άλλων. Η εταιρεία διαχειρίζεται επίσης ένα δίκτυο YouTube - Union For Gamers (UFG) - το οποίο διαχειρίζεται πάνω από 1.000 δημιουργούς. Το ResetEra ιδρύθηκε το 2017 ως το νέο σπίτι των μελών του NeoGaf, που προηγουμένως ήταν ένα από τα μεγαλύτερα φόρουμ παιχνιδιών στον κόσμο. Οι καταγγελίες για σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά εναντίον του ιδιοκτήτη του προκάλεσαν μαζική έξοδο, με πολλά από τα βασικά μέλη του NeoGaf να φεύγουν για να ιδρύσουν το ResetEra, με έμφαση στην ποικιλομορφία και τη συμμετοχικότητα. 

Read More...

Το project δεν έχει όνομα ακόμα και στοχεύει στην προσέλκυση νέων υπαλλήλων. Read More

Οι τρανς εργαζόμενοι στο Netflix θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας στις 20 Οκτωβρίου για να διαμαρτυρηθούν για το νέο αφιέρωμα του κωμικού Dave Chapelle.Αυτοί που θα συμμετάσχουν στην απεργία, σύμφωνα με την εφημερίδα Los Angeles Times, είναι μέλη της ομάδας πόρων των εργαζομένων του Netflix, Trans*, η οποία περιλαμβάνει τους τρανς εργαζόμενους του Netflix και τους συμμάχους τους. Η προγραμματισμένη στάση εργασίας ακολουθεί τη διαθεσιμότητα τριών υπαλλήλων του Netflix, οι οποίοι τέθηκαν αρχικά σε διαθεσιμότητα επειδή εισέβαλαν σε συνάντηση επιπέδου διευθυντή στην οποία δεν είχαν προσκληθεί. Οι τρεις υπάλληλοι αποκαταστάθηκαν μετά την κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η επίσχεση εργασίας θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα μετά την πραγματοποίηση από το Netflix μιας εκδήλωσης που έχει ως στόχο να συζητήσει τον αντίκτυπο του αφιερώματος του Chappelle στην τρανς κοινότητα, με οικοδεσπότη τον τρανς ακτιβιστή Alok Vaid-Menon.Ο Dave Chapelle στο αφιέρωμα μιλάει για την κριτική που δέχτηκε από την LGBTQ κοινότητα. Το αφιέρωμα του περιλαμβάνει μια σειρά από υποτιμητικά σχόλια για την τρανς κοινότητα και ο Dave Chapelle λέει ότι υποστηρίζει τη συγγραφέα του Harry Potter J.K. Rowling, η οποία έχει δεχτεί πυρά επειδή επανειλημμένα εξέφρασε αντι-τρανς συναισθήματα. Οι εργαζόμενοι του Netflix φέρεται να εξέφρασαν ανησυχίες για το αφιέρωμα πριν από την πρεμιέρα του αλλά τα στελέχη του Netflix θεώρησαν ότι δεν ξεπέρασε τα όρια.
 www.youtube.com/watch?v=i1UEj_6T1RE
 Ο Ted Sarandos, συν-διευθύνων σύμβουλος του Netflix δήλωσε: "Αρκετοί από εσάς ρωτήσατε πού τραβάμε τη γραμμή του μίσους. Δεν επιτρέπουμε τίτλους στο Netflix που έχουν σχεδιαστεί για να υποκινήσουν το μίσος ή τη βία και δεν πιστεύουμε ότι το The Closer περνάει αυτή τη γραμμή". Ο Ted Sarandos δήλωσε επίσης ότι η εταιρεία δεν θα κατεβάσει το αφιέρωμα. Tο προηγούμενο αφιέρωμα του Dave Chappelle, το Sticks & Stones, δεν είχε αποδόσει καλά για τα 23,6 εκατομμύρια δολάρια που ξόδεψε το Netflix γι' αυτό.Η Terra Field, μία από τις εργαζόμενες που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα δήλωσε: "Η προώθηση της [αποκλειστικής από τους τρανς ριζοσπαστικής φεμινιστικής] ιδεολογίας βλάπτει άμεσα τα τρανς άτομα, δεν είναι κάποια ουδέτερη πράξη. Όλα αυτά όμως αποσιωπούνται ως προσβολή - γιατί αν είμαστε απλώς "πολύ ευαίσθητοι", τότε είναι εύκολο να μας αγνοήσουν".

Read More...

Η αναφορά σε "Greenskin", που αφορά τα orcs, έχει σβηστεί από τον τίτλο, με λίγες εξαιρέσεις.Η Blizzard συνεχίζει να ενημερώνει το παλαιότερο περιεχόμενο του World of Warcraft ώστε να είναι λιγότερο προβληματικό, αυτή τη φορά στοχεύοντας στη φράση "greenskins", καθώς και σε μια σειρά από αλλαγές διαλόγων που περιλαμβάνουν την αφαίρεση επιπλέον αναφορών σε προγραμματιστές και αμβλύνθηκαν τα σεξουαλικά σχόλια. Ο όρος greenskins χρησιμοποιείται συχνά από ανθρώπινους NPC ή μέλη της Alliance σε σχέση με τα orcs του τίτλου. Οι περισσότερες περιπτώσεις της φράσης έχουν αφαιρεθεί ή τροποποιηθεί ωστόσο υπάρχει ακόμα ένας NPC με το όνομα Captain Greenskin, καθώς και δύο θρυλικά αντικείμενα, που χρησιμοποιούν τη φράση.Η φράση έχει αφαιρεθεί για να αποφευχθούν ρατσιστικοί συνειρμοί προς τα orcs του παιχνιδιού, αλλά, σύμφωνα αναφέρει το site Wowhead , θα μπορούσε επίσης να είναι για να αποφευχθεί οποιαδήποτε πιθανή σύγκρουση με τη σειρά Warhammer της Games Workshop, της οποίας οι φυλές των ork και των goblin αναφέρονται συχνά ως greenskins. Αναφορές των developers έχουν επίσης αφαιρεθεί, εκτός από τη μετονομασία μιας πόλης που φέρει το όνομα του πρώην lead level designer Jesse McCree και όλες τις απαραίτητες αλλαγές στους διαλόγους που το συνοδεύουν, η Blizzard αφαίρεσε επίσης ένα πασχαλινό αυγό από το μπουντρούμι Auchindoun. Ένα boss στο μπουντρούμι, ο Levixus the Soul Caller, φώναζε φράσεις στα Demonic που, όταν μεταφράζονταν από τους παίκτες του Warlock, αποκάλυπταν τα ονόματα διαφόρων προγραμματιστών που εργάστηκαν στην επέκταση Burning Crusade του τίτλου. Αυτές οι αναφορές έχουν πλέον εξαφανιστεί.
 www.youtube.com/watch?v=yjPcJsl3COs
 Ένας κάπως εμβληματικός NPC, ο Finkle Einhorn, έχει επίσης υποστεί μια σημαντική αλλαγή. Το αρχικό όνομα του NPC ήταν ένα κράμα των χαρακτήρων Ray Finkle και Lois Einhorn από την ταινία Ace Ventura: Pet Detective, μια ταινία η οποία έχει επικριθεί ως τρανσφοβική. Το νέο όνομα του NPC είναι Pip Quickwit και τα αντικείμενα που χρησιμοποιούν το όνομα του χαρακτήρα έχουν επίσης αλλάξει. Η αλλαγή υπάρχει και σε μια κάρτα Hearthstone που αφορά τον χαρακτήρα.Πολλές περιπτώσεις διαλόγου έχουν ενημερωθεί επίσης που αφορούν την έλλειψη συναίνεσης ή σεξουαλικά υπονοούμενα.Το Public Test Realm build του επερχόμενου patch 9.1.5 αποκάλυψε τη μετονομασία παλαιών επιτευγμάτων, την αφαίρεση των ακατέργαστων emotes και άλλα πολλά που θα έρθουν στο WoW τις επόμενες εβδομάδες μόλις το patch βγει ζωντανά, μαζί με ένα σωρό αλλαγές που ζητήθηκαν από τους παίκτες. Οι αλλαγές έρχονται στον απόηχο πολλαπλών μηνύσεων και ερευνών που κατηγορούν την Activision Blizzard για σεξουαλική παρενόχληση και διακρίσεις εις βάρος γυναικών. Πολλοί βετεράνοι της Blizzard, συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου της Blizzard, J. Allen Brack, αποχώρησαν από την εταιρεία μετά τις καταγγελίες της αγωγής. Η Blizzard περιέγραψε πρόσφατα τη διαδικασία σκέψης της για τις αλλαγές σε ένα blog post, δηλώνοντας ότι "τα χαζά αστεία και τα περιστασιακά ώριμα υπονοούμενα είναι μέρος του WoW, και πιθανώς πάντα θα είναι", αλλά ότι ο προγραμματιστής θέλει να "παραμείνει προσεκτικός στο κατά πόσο ορισμένα στοιχεία... είναι φιλόξενα για όλους τους παίκτες".

Read More...

Ένα NPC και δύο θρυλικά αντικείμενα που χρησιμοποιούν τη φράση παραμένουν. Read More

Οι πληροφορίες προέρχονται από μια ανάρτηση στο Reddit. Read More

Notification