Γενικά αν ένα παιχνίδι σου δίνει το κίνητρο να το ξαναπαίξεις και δεν είναι επαναλαμβανόμενο όπως ας πούμε είναι το Mafia 3 τότε υπάρχει πάντα ένας παραπάνω λογος να το ξαναπαίξεις ακόμα και για την πιο μικρή επιλογή του παιχνιδιού.

Read More...

Μάριος Τσογκας created a new topic ' Red Dead Online' in the forum. 3 years ago

Γενικά το online του red dead redemption 2 παρόλο που ακόμα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο καθώς τα bugs που έχει είναι εμφανή και αρκετά είναι αρκετά καλό και με τους ρόλους τους οποίους έχει κρατάει το ενδιαφέρον των παιχτών αν και μερικές φορές θα έλεγε κανείς ότι είναι σαν παιχνίδι κάπως κουραστικό ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη το ποσό δύσκολα μαζεύεται ο χρυσός στο παιχνίδι που έχει τον ρόλο premium currency και με αυτό μπορεί ο παίχτης να συμμετέχει στους διάφορους ρόλους του παιχνιδιού.

Read More...

Μάριος Τσογκας replied to the topic 'Far Cry 6' in the forum. 3 years ago

Γενικά πάντως το far cry 6 είναι πάρα πολύ πιθανό να ξεπεράσει όλα τα παιχνίδια της σειράς αρκεί πάντα να μην έχει bugs ή προβλήματα όσον αφορά το gameplay.Αν κρίνω όμως από τον ρεαλισμό που είχε το Far Cry 5 θα είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό παιχνίδι που αξίζει να αγοραστεί.

Read More...

Γενικά αυτό εξαρτάται από κάθε εταιρία για παράδειγμα το red dead online της Rockstar έστω στο ps4 που έπαιξα πριν ένα δίμηνο έχει αρκετά bugs που πρέπει να αφαιρεθούν με patches.

Read More...

Σε προσφορά είναι το the last of us 2 και the last of us ως μέρος προσφορών του days of play αξίζει να αγοραστεί από κάθε κάτοχο PS4 θεωρώ.

Read More...

Το Far Cry 5 γενικά είναι ένα τέλειο παιχνίδι το οποίο αν λάβεις υπόψη ότι θέλει να περάσει ένα μύνημα στους παίχτες,αυτό του θρησκευτικού φανατισμού καθώς και τον επιπτώσεων που έχει σε μια κοινωνία,δεν δίνει και τόση βάση σε άλλα θέματα όπως για παράδειγμα η πραγματικά εξαιρετική του ιστορία έχει υπερβολικά πάρα πολλά collectibles γεγονός που μπορεί να κουράσει μερικούς παίχτες.Οπως και να έχει συνεχίζει να είναι ένα παιχνίδι που ακόμα και μετά από τόσα χρόνια αξίζει την αγορά.

Read More...

Αξίζει να ειπωθεί ότι και τα δύο παιχνίδια είναι πραγματικά εξαιρετικά όχι μόνο σε θέμα γραφικών αλλά και στην όλη την διαδικασία που εξελίσσεται η πλοκή του παιχνιδιού.Ωστοσο,πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται κατά πόσο σχετίζονται μεταξύ τους.Γενικα το ένα παιχνίδι είναι η συνέχεια του άλλου.Αν κανείς παίξει και τα δύο θα έχει μια πλήρη εικόνα για τα γεγονότα που εξελίσσονται στο Hope County καθώς και το τι έγινε με διάφορους χαρακτήρες οι οποίοι κάνουν cameo σε πολλά παιχνίδια για παράδειγμα,ο Hurk .

Read More...

Παρόλο που το Grand Theft Auto V έχει κυκλοφορήσει τόσα χρόνια τώρα συνεχίζει να είναι στην κορυφή της κατάταξης γεγονός που δεν είναι τυχαίο ή παράλογο καθώς πραγματικά είναι από τα κορυφαία παιχνίδια της Rockstar.

Read More...

Notification