Το 2019 η εταιρία παραγωγής ταινιών Skydance Media ανακοίνωσε το νέο της τμήμα διαδραστικής ψυχαγωγίας θα είναι υπό την ηγεσία της βετεράνου της βιομηχανίας Amy Henning και του πρώην στελέχους της EA Julian Beak.Οι δύο τους είχαν δουλέψει για την EA σε ένα Star Wars game με το κωδικό όνομα Ragtag που ακυρώθηκε. Τώρα η Henning θα συνεργαστεί με έναν άλλο πρώην συνάδελφο από όταν δούλευε στο ragtag, τον σεναριογράφο και ηθοποιό Todd Stashwick , που αποκάλυψε ότι θα δουλέψει με την εταιρία ανάπτυξης σε ένα νέο adventure game. To tweet επίσης αναφέρει ότι ψάχνουν Senior Animator Engineer και Senior Software Engineer. Σε ένα διαφορετικό tweet ανέφερε ότι “είναι πολύ ενθουσιασμένος με το να δουλέψει με την Amy Henning, όπως πάντα”.Η Amy Henning είναι η πρώην creative director της Naughty Dog και σκηνοθέτης, σεναριογράφος και μία από τους δημιουργούς των τριών πρώτων Uncharted καθώς και σεναριογράφος games όπως το Legacy Of Kain: Soul Reaver και το Battlefield Hardline. Οι προσδοκίες για το νέο παιχνίδι θα είναι μάλλον υψηλές αλλά κρίνοντας από το ότι η εταιρία ανάπτυξης βρίσκεται ακόμα στο στάδιο προσλήψεων, θα πάρει ένα διάστημα πριν μάθουμε κάτι συγκεκριμένο. Το 2019 σε μια συνέντευξη με το GamesBeat , η Henning αποκάλυψε την αδυναμία της για αυτοτελείς ιστορίες χτισμένες από τον σεναριογράφο, σε αντίθεση με service type games. Είπε επίσης ότι σχεδιάζει να δουλέψει σκληρά πάνω “στην πιστότητα των γραφικών, στην σωστή απόδοση των χαρακτήρων και στο πως αποδίδονται”, καθώς αυτά τα στοιχεία είναι σημαντικά για τους παίκτες και για τις εμπειρίες που θέλει να φτιάξει.Δεδομένης και της αφοσίωσης της Henning στο έργο της και του ιστορικό της, φαίνεται οτι η εταιρία ανάπτυξης ετοιμάζει κάτι σπουδαίο. Θα ήταν καλό επίσης αν η Henning δούλευε για πολλές πλατφόρμες δεδομένου ότι τα Uncharted ήταν αποκλειστικά στα Playstation. Βέβαια βλέποντας ότι η Sony επιθυμεί να εκδώσει games στο PC , ίσως μεταφέρει και τα Uncharted.

Read More...

Ετοιμάζεται ένα νέο TimeSplitters game και έρχεται από αρχικούς ιδρυτές της Free Radical Design που έχουν αναμορφωθεί μέσω του εκδότη Deep Silver . H νέα ομάδα, που βρίσκεται στο Nottingham του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι υπό την ηγεσία των “βασικών μελών της αρχικής ομάδας” Steve Ellis και David Doak, αποκαλύπτει ένα tweet από την Deep Silver. “Το να μπορούμε επιτέλους να ανακοινώσουμε ότι η εταιρία ανάπτυξης εχει σχηματιστεί και ότι έχουμε ένα σχέδιο για νέο Timesplitters game είναι καταπληκτικό.” είπε ο Ellis, που θα είναι ο development director της εταιρίας ανάπτυξης . “Παρόλο που δεν μπορούμε να πούμε προς το παρόν κάτι παραπάνω, ανυπομονούμε να μοιραστούμε πληροφορίες στο μέλλον.” Η ομάδα αναμένεται να χτίσει το studio της στο Nottingham και η ανάπτυξη του παιχνιδιού δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Πάντως είναι ωραίο ότι η Deep Silver κάνει κάτι παραγωγικό με την άδεια του TimeSplitters δεδομένου ότι οι fans περιμένουν για νέα κυκλοφορία της σειράς εδώ και μια δεκαετία. Το τελευταίο TimeSplitters game κυκλοφόρησε το 2005. Είδαμε κάποια teases από την Deep Silver για το game σε προηγούμενα projects: το TimeSplitters 2 μπορούσε να παιχτεί στο Homefront: The Revolution. Πριν 6 μήνες η THQ Nordic αρνήθηκε ότι θα υπάρξει remake του TimeSplitters 2, με την ελπίδα για την σειρά ανανεωμένη λόγω ενός Easter Egg στο Spellforce 3: Fallen God. To fan project Timesplitters Rewind είναι ακόμα στο φτιάξιμο ωστόσο λόγω της νέας κυκλοφορίας της σειράς στον ορίζοντα, το μέλλον του μπορεί να κινδυνεύει.

Read More...

Η Warner Bros. Home Entertainment επιβεβαίωσε ότι μία animated ταινία με το όνομα Injustice θα είναι στις απερχόμενες κυκλοφορίες του studio, η οποία θα είναι βασισμένη στο δημοφιλές game και σειρά κόμικς με το ίδιο όνομα.

Μια πιο προχωρημένη ματιά στο project θα είναι στα special features του επερχόμενου Blu-ray και ψηφιακής κυκλοφορίας του Batman: The Long Halloween, Part Two, σύμφωνα με μία ανακοίνωση. Καμία άλλη λεπτομέρεια όπως ημερομηνία κυκλοφορίας ή voice cast δεν έχει ανακοινωθεί. Αλλά είναι βέβαιο ότι οι fans θα πάνε στο ίντερνετ και θα αρχίσουν να μαντεύουν, προβλέπουν και προωθούν συγκεκριμένους voice actors για τους πολλούς μεγάλους ρόλους που η σειρά Injustice παρέχει από το DC universe, μια σειρά με ιστορίες για χαρακτήρες όπως ο Batman, o Superman, o Black Canary, o Green Arrow , η Poison Ivy, η Harley Quinn και ο Flash. Παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί αν φτιάχνεται το Injustice 3, η ταινία έχει ελκυστικές προοπτικές συνδυασμού με αυτό το ενδεχόμενο, είναι πιθανό να είναι είτε sequel στα παιχνίδια ή να αφορά τις ιστορίες τους. Με μια σειρά που το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου της είναι παράξενο, τα πάντα θα μπορούσαν να συμβούν στην υπόθεση.Όσον αφορά το επερχόμενο The Long Halloween , το Part One θα έρθει στις ψηφιακές πλατφόρμες και σε Blu-ray στις 22 Ιουνίου ενώ το Part Two θα έρθει ψηφιακά στις 27 Ιουλίου και σε Blu-ray στις 10 Αυγούστου. Θα είναι βασισμένο στην ιστορία με τον Batman του ίδιου ονόματος που διήρκησε για 13 τεύχη μεταξύ 1996 και 1997. Το Long Haloween θεωρείται ευρέως από τις καλές και σημαντικές ιστορίες με τον Batman.To voice cast περιλαμβάνει τον Jensen Ackles ως Batman/ Bruce Wayne, που προηγουμένως ήταν ο Jason Todd/ Red Hood στο Batman: Under The Red Hood του 2010. Μαζί του θα είναι και ο Josh Duhamel ως Harvey Dent, ο Billy Burke ως James Gordon, ο Titus Welliver ως Carmine Falcone, ο David Dastmalchian ως Calendar Man, ο Troy Baker ως Joker, η Amy Landecker ως Barbara Gordon η Julie Natahnson ως Gilda Dent, ο Jack Quaid ως Alberto, o Fred Tatasciore ως Solomon Grundy και ο Alastair Duncan ως Alfred. Η πρώην star του Glee Naya Rivera, που απεβίωσε τον προηγούμενο Ιούλιο, πρόλαβε να ολοκληρώσει το voice work ως Catwoman/ Selina Kyle για το Long Halloween, που θα είναι ο τελευταίος επίσημος ρόλος της.  Ανακοινώθηκε ακόμα ότι μια νέα animated σειρά με τον Batman έρχεται στο HBO Max και στο Cartoon Network με τον JJ Abrams στην εκτελεστική παραγωγή.

Read More...

Γιώργος Γραμμενίδης has a new avatar. 3 years ago
Γιώργος Γραμμενίδης has a new avatar. 3 years ago
Notification