Κατά τη διάρκεια του Brazil Game Show, ένας φύλακας όχι μόνο συνέτριψε τον cosplayer Michael Giordano, ο οποίος ήταν ντυμένος Τζόκερ, αλλά έφερε μαζί του και δώδεκα συνεργάτες!

The Annals
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Reddit, ο cosplayer ζήτησε να βγει για λίγο έξω για να αγοράσει νερό, οπότε ρώτησε τον φρουρό του, ενημερώνοντάς του ότι θα πιει νερό και ότι θα επέστρεφε. Τη στιγμή που επέστρεψε, εν πάση περιπτώσει, παρατήρησε έναν άλλο υπάλληλο ασφαλείας εκεί, ο οποίος του ειδοποίησε ότι δεν μπορούσε να επιστρέψει υποθέτοντας ότι είχε φύγει από την περίσταση.

Και οι δύο άρχισαν να τσακώνονται και ο cosplayer του είπε ότι είχε λάβει τη συγκατάθεση της ασφάλειας στην οποία απευθυνόταν εδώ και αρκετό καιρό. Έδειξε και το εισιτήριο στον σεκιούριτι. Ο σεκιουριτάς απάντησε με λαβή ... κλειδαριά στο κεφάλι (σαν να προσπαθούσε να τον πνίξει) και εκεί ο cosplayer χτύπησε κατά λάθος τον σεκιούριτι στο πρόσωπο προσπαθώντας να προστατευτεί.

Εκεί, ο φύλακας που δέχτηκε ότι αυτή η κίνηση ήταν σκόπιμη, άρπαξε τον cosplayer, τον έβαλε σε ένα δωμάτιο και εκεί κάλεσε άλλους 12 σεκιούριτι, οι οποίοι τον βασάνισαν και τον χτύπησαν για 40 λεπτά! Έφυγε με σπασμένα κόκκαλα, πληγές παντού, υγρά στο στήθος των αναψυκτικών των θυρωρών, σημάδια από τσιγάρα που είχαν καταναλώσει και διάφορα άλλα που του θυμίζουν... φυλάκιση στο πολεμικό ημερολόγιο.
bazoocam   omegle
Η απάντηση των συντονιστών
Οι συντονιστές εξέδωσαν δημόσια ανακοίνωση αναφέροντας ότι καταγγέλλουν τη δραστηριότητα του ιδιώτη εκπροσώπου και ότι έληξε κάθε συνεργασία με την οργάνωση ασφαλείας. Εξήγησε επίσης ότι το Brazil Game Show εκτιμά πάνω από τη σταθερότητα των καλεσμένων του και λογοκρίνει κάθε είδους αγριότητα, καθώς έχει συνεχώς νέους και οικογένειες με μικρά παιδιά.

Read More...

Denber replied to the topic 'Horizon Call of the Mountain' in the forum. 6 months ago

Horizon Call of the Mountain

horizon-call-of-the-mountain-playstation-vr-2-40-1641389555.jpg


Ανακοινώθηκε για το PlayStation VR 2.

Η Sony ανακοίνωσε το Horizon Call of the Mountain, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο PS5, αποκλειστικά για το PlayStation VR 2.

Η συγκεκριμένη Action RPG VR εμπειρία θα έχει κάμερα πρώτου προσώπου, ενώ ο πρωταγωνιστής θα είναι νέος αυτή τη φορά. Η Aloy δεν θα είναι πρωταγωνίστρια, αλλά θα συμμετάσχει και αυτή στο cast του παιχνιδιού. chatib

Δείτε το πρώτο τρέιλερ και την παρουασίαση της Sony στη CES 2022 με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του PlayStation VR 2:

www.youtube.com/watch?v=yPNn-jwAC9c

www.youtube.com/watch?v=zZEfV4SJoSE

Μέχρι στιγμής η Sony δεν έχει ανακοινώσει κάποια ημερομηνία για το PlayStation VR 2 ή το Horizon Call of the Mountain. Φήμες λένε ότι θα τα δούμε αμφότερα στα τέλη του 2022.

Το Horizon Forbidden West αναμένεται πάντως στις 18 Φεβρουαρίου για PS5 και PS4.

WHich language is this?

Read More...

Denber replied to the topic 'Evo 2020' in the forum. 1 year ago

Η EVO είναι οι μεγαλύτεροι μαχητές της χρονιάς και θα τρέξει για πέντε εβδομάδες για τον εορτασμό του διχτυού των επτά παιχνιδιών Catch. Η ασυνέπεια της αλλαγής έγκειται στην απομάκρυνση των Super Smash Siblings. Ιδανικό για παρακολούθηση παιχνιδιού υπολογιστή, χωρίς νομική διευκρίνιση. Οι αναφορές από όλες τις περιοχές δείχνουν ότι τα διαδικτυακά σχέδια της Nintendo δεν περιορίζονται στα δεδομένα. Camzap

Read More...

Notification