Ένα καινούργιο shooter, το Dread Templar με όνομα εμπνευσμένο από την δεκαετία του '90.

Ένας τίτλος φτιαγμένος για τους οπαδούς του Doom και του Quake.Ο τίτλος είναι μια αναδρομή σε μία πιο απλή εποχή, ένα retro shooter εμπνευσμένο από εικονικά FPS του είδους όπως το Doom, το Quake και το Hexen. Ο developer T19 και ο publisher 1C φέρνουν το παιχνίδι στο Early Access το φθινόπωρο του 2021, με μια κυκλοφορία σε άλλες πλατφόρμες να έχει προγραμματιστεί για το 2022.

Το παιχνίδι ήταν προηγουμένως γνωστό ως Hell Hunt, πριν του δοθεί το τρέχων όνομα.

Το Dread Templar έχει στυλ retro pixel art, δίνοντας σας την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από δέκα διαφορετικά είδη όπλων για να προκαλέσετε τον απόλυτο όλεθρο. ‘‘Είστε ένας Dread Templar που επιδιώκει εκδίκηση βαθιά στο realm του κακού``

´´Εξερευνήστε τα επίπεδα και λύστε παζλ για να βρείτε κρυμμένα όπλα και αναβαθμίσεις. Αντιμετωπίστε ορδές αιμοδιψών δαιμόνων χρησιμοποιώντας το πλούσιο οπλοστάσιό, που αποτελείται από σπαθιά katana, πυροβόλα όπλα και infernal όπλα που θα σας κάνουν το πιο τρομακτικό πλάσμα στην κόλαση. Κερδίστε Dread Powers και προσαρμόστε τις ικανότητές σας σύμφωνα με το playstyle σας, καθώς θα σας βοηθήσουν στη μάχη σας ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.´´

Αυτό σίγουρα δεν είναι το πρώτο  retro shooter που προέρχεται από τον indie χώρο. Πίσω στο 2017, η Devolver Digital κυκλοφόρησε το Strafe, ένα old-school FPS με κάποια roguelike στοιχεία.

Εσείς είστε έτοιμοι να πολεμήσετε τις στρατιές του κακού όταν κυκλοφορήσει το Dread Templar στο Steam Early Access τον Φθινόπωρο του 2021?

Read More...

Notification