Το Kaze and the Wild Masks, ένα 2D platformer εμπνευσμένο από το Sonic the Hedgehog και άλλα γνωστά side-scrollers της δεκαετίας του 90, έρχεται στα Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Steam και Stadia αργότερα αυτό το μήνα.

Ο developer PixelHive κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο retro-inspired παιχνίδι, παρουσιάζοντας στοιχεία της ιστορίας πριν από την κυκλοφορία του στις 26 Μαρτίου.

Στο Kaze and the Wild Masks, έχετε την ευθύνη να εξερευνήσετε τα Crystal Islands για να σώσετε τον φίλο σας Hogo από μια κατάρα που εξαπλώνει παντού το χάος στα νησιά. Χάος, σμαραγδένιοι πολύτιμοι λίθοι και άγριες μάσκες που μοιάζουν με ασπίδες που σας δίνουν τη ικανότητα να εφορμάτε σαν τίγρης, να πετάτε σαν αετός, να κολυμπάτε σαν καρχαρίας ή να τρέχετε σαν σαύρα.
Είναι σίγουρα εμφανείς οι επιρροές του. Ρίξτε μια ματιά στο νέο τρέιλερ παρακάτω. Εάν σας λείπει η χρυσή εποχή των 16-bit παιχνιδιών 2D, και σας αρέσει το άκουσμα της ηλεκτρικής κιθάρας για soundtrack, αυτό το παιχνίδι θα είναι σίγουρα κατάλληλο για εσάς.

Ακολουθεί μια γρήγορη λίστα χαρακτηριστικών για να καταλάβετε καλύτερα τι ακριβώς προσφέρει αυτό το παιχνίδι:
• Απελευθερώστε τις ικανότητες των Wild masks για να αποκτήσετε τις δυνάμεις την τίγρης, του αετού, τη σαύρας και του καρχαρία
• Ανακαλύψτε τα μυστικά των Crystall Islands σε 30+ επίπεδα με πάνω από 50 bonus επίπεδα 
• Ξαναζήστε τις παιδικές σας αναμνήσεις των κλασικών platformers με υψηλής ποιότητας frame by frame pixel art
• Χαράξτε το δρόμο σας μέσω ενός ικανοποιητικά ομαλού, αλλά και γεμάτου προκλήσεις platformer
• Απολαύστε 25+ κομμάτια εμπνευσμένα από τα μουσικά θέματα της εποχής των 16 bit video games

Το Kaze and the Wild Masks θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στα Nintendo Switch, PS4 , Xbox One, Steam και Stadia στις 26 Μαρτίου και η φυσική έκδοση πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου για τα Nintendo Switch, PS4 και Xbox One.

Read More...

Notification