Η παραγωγή του Lord Of The Rings σταμάτησε τα γυρίσματα λόγω κορωνοϊού 4 years ago

Μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές παγκόσμιός με πάνω από 800 συντελεστές.

Η παραγωγή πίσω από το Lord of the Rings στη Νέα Ζηλανδία έχει κλείσει εν μέσω ανησυχιών γύρω από το COVID-19 (κορωνοϊό). Το New Zealand Herald αναφέρει ότι το κλείσιμο διατάχθηκε την Κυριακή το βράδυ. Η παραγωγή θα διακοπεί για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Ένα μήνυμα που στάλθηκε στο cast και το πλήρωμα ανέφερε επίσης ότι «δεν υπάρχουν σαφείς απαντήσεις πότε θα ξαναρχίσουμε την παραγωγή». Πρόκειται για μια μεγάλη κίνηση για μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές στον κόσμο, καθώς το Lord of the Rings χρησιμοποιεί ένα γιγαντιαίο προσωπικό περίπου 800 cast και πλήρωμα.

Το μήνυμα στάλθηκε από την εταιρεία παραγωγής GSR Productions, αλλά η Amazon δεν έχει σχολιάσει επίσημα αυτή τη στιγμή.

"Με μεγάλη προσοχή, η UAP [Untitled Amazon Project] έχει αναστείλει την παραγωγή για τις επόμενες δύο εβδομάδες που αρχίζει τη Δευτέρα, 16 Μαρτίου", ανέφερε η δήλωση. "Αυτό γίνεται σε ένα περιβάλλον όπου οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί λόγω του COVID-19 εκδίδονται καθημερινά από τη Νέα Ζηλανδία και τις περισσότερες άλλες χώρες".

"Κάνουμε αυτό για να ελαχιστοποιήσουμε το άγχος των πόρων και των υποδομών γύρω μας και στη μείωση της πυκνότητας του πληθυσμού στις κοινότητές μας και στις καθημερινές μας δραστηριότητες, σε μια προσπάθεια για μείωση της εξάπλωσης του ιού", συνεχίζει η δήλωση.

Η Νέα Ζηλανδία έχει οκτώ επιβεβαιωμένες περιπτώσεις COVID-19, από τις 16 Μαρτίου. Η χώρα ανακοίνωσε πρόσφατα μια στρατηγική αυτοαπομόνωσης που απαιτεί από όλους όσους εισέρχονται στη Νέα Ζηλανδία να μπαίνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες κατά την είσοδό τους στη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα για το MMO The Lord of the Rings και συζητήστε για την σειρά στο σχετικό forum topic.

Notification