Η EA ακυρώνει όλα τα competitive event και ζητάει από το προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι ως μέτρο προστασίας απο τον κορωνοϊό.

Η EA είναι η τελευταία εταιρεία παιχνιδιών που αρχίζει να περιορίζει τις κοινωνικές συγκεντρώσεις για να "καταπολεμήσει αυτή την πανδημία".

Σε μια ανάρτηση στον επίσημο ιστότοπό της, η EA επιβεβαίωσε ότι όλα τα συμβάντα ζωντανών παιχνιδιών θα αναβληθούν έως ότου βελτιωθεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό. Τα γεγονότα που επηρεάζονται άμεσα περιλαμβάνουν το Apex Legends Global Series, το FIFA 20 Global Series, το FIFA Online 4 Live και το Madden NFL 20 Championship Series. Οι σε απευθείας σύνδεση εκδηλώσεις, όπου οι συμμετέχοντες και το προσωπικό θα εργάζονται εξ αποστάσεως και θα πραγματοποιηθούν όπως είχε προγραμματιστεί.

"Αυτό ήταν μια πρωτοφανής λύση για λίγες μέρες σε έναν ήδη πρωτοφανή χρόνο", λέει η EA στη θέση. «Καθώς ο κόσμος λειτουργεί για να περιορίσει την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, μια σαρωτική σειρά κοινωνικών και πολιτισμικών αλλαγών επηρεάζει τώρα όλη την καθημερινότητά μας. Θα θέλαμε να αφιερώσουμε μια στιγμή για να ενημερώσουμε όλους εσάς για το τι κάνουμε στην Electronic Arts για να διασφαλίσουμε την υγεία και την ευημερία των υπαλλήλων μας, ενώ παράλληλα θα διασφαλίσουμε ότι όλοι μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια ".

«Καθώς κάνουμε αυτά τα βήματα για τους υπαλλήλους μας στην Electronic Arts, είμαστε επίσης πολύ επικεντρωμένοι στην ελαχιστοποίηση της διακοπής των παικτών μας από τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Είμαστε σίγουροι για τα σχέδιά μας στην συνέχεια. Δεν προβλέπουμε σημαντικές αλλαγές στα παιχνίδια ή τις υπηρεσίες μας ως αποτέλεσμα των ομάδων μας που εργάζονται από το σπίτι, αλλά μαθαίνουμε μέσα από αυτή τη διαδικασία και η υπομονή θα είναι καθοριστική. Μιλάμε συνεχώς και συνεργαζόμαστε με τις ομάδες μας σε όλο τον κόσμο για να προσαρμοστούν με την κατάσταση.

"Αυτές είναι δύσκολες στιγμές για όλους. Δουλεύουμε για να φροντίζουμε τους υπαλλήλους μας και τις οικογένειές τους και βεβαιώνουμε ότι κάνουμε τα σωστά και υπεύθυνα πράγματα για να καταπολεμήσουμε αυτή την πανδημική ασθένεια. Έχουμε εκπληκτικές ομάδες τεχνολογίας που καθιστούν δυνατή την πραγματοποίηση όλων αυτών και είμαστε βαθιά ευγνώμονες. Έχουμε τώρα χιλιάδες υπαλλήλους που έχουν πάρει εξοπλισμό στα σπίτια τους για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τα παιχνίδια και τις υπηρεσίες μας και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε νέα έργα. Μπορούμε να το κάνουμε από τα σπίτια μας σε όλο τον κόσμο, αλλά κάνουμε ό, τι μπορούμε για να είμαστε εδώ για σας. "

Η EA έχει έναν αυξανόμενο αριθμό developer που ζητούν από το προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι. Νωρίτερα σήμερα, η Rockstar επιβεβαίωσε ότι η ομάδα ανάπτυξης της θα αρχίσει να εργάζεται εξ αποστάσεως "προς όφελος της μείωσης των πιθανών επιπτώσεων του COVID-19". Τόσο η Bungie όσο και η Microsoft ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους από απόσταση την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την EA, η εταιρεία "συνιστά έντονα" σε όλους τους εργαζόμενους σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Αυστραλία να εργάζονται εξ αποστάσεως μέχρι την 1η Απριλίου "για να περιορίσουν τη δυνητική έκθεση σε κοροναϊό και να ελαχιστοποιήσουν την κοινωνική εξάπλωση της ασθένειας".

"Από τον Ιανουάριο, είχαμε μια παγκόσμια ομάδα εργασίας που παρακολουθεί στενά την εξελισσόμενη κατάσταση με τον κορωνοϊό και εργάζεται καθημερινά για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ανθρώπων μας σε πραγματικό χρόνο. Αξιολογούμε συνεχώς τον κίνδυνο έκθεσης στις περιοχές όπου έχουμε γραφεία, καθοδηγούμενη από τις συστάσεις των τοπικών και ομοσπονδιακών αρχών υγείας και τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από τις δικές μας ομάδες.’’

"Στην Ασία, έχουμε εργαστεί σύμφωνα με την περιφερειακή υγεία και κυβερνητική καθοδήγηση. Πριν κλείσαμε τις τοποθεσίες μας στη Σαγκάη, τη Σιγκαπούρη και τη Σεούλ, καθώς και το γραφείο μας στο Μιλάνο, με τις ομάδες να εργάζονται από το σπίτι. Καθώς η κατάσταση σταθεροποιείται στη Σαγκάη και τη Σιγκαπούρη, οι ομάδες μας επιστρέφουν τώρα στην εργασία σύμφωνα με τις οδηγίες των περιφερειακών υπαλλήλων στον τομέα της υγείας. Οι θέσεις μας στη Σεούλ και το Μιλάνο παραμένουν κλειστές, με τις ομάδες αυτές να συνεχίζουν να εργάζονται εξ αποστάσεως ".

Η ανάρτηση συνεχίζεται: "Πολλοί από αυτούς τους χώρους, συμπεριλαμβανομένων των κεντρικών γραφείων του Redwood Shores, έδιναν ήδη στους εργαζόμενους τη δυνατότητα να εργαστούν από το σπίτι και τώρα είναι η ώρα για μεγαλύτερα μέτρα. Θα έχουμε μόνο πολύ περιορισμένο προσωπικό για κρίσιμες επιχειρηματικές λειτουργίες σε αυτούς τους χώρους, όλοι οι άλλοι θα εργάζονται εξ αποστάσεως. Οι senior leaders μας, οι υπεύθυνοι των ιστοτόπων και οι ομάδες πληροφορικής συνεργάζονται για να μας βοηθήσουν να προετοιμαστούμε γι 'αυτό.

"Έχουμε επίσης λάβει μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι οι πωλητές και οι εργαζόμενοι που παρέχουν υπηρεσίες στις εγκαταστάσεις μας θα συνεχίσουν να πληρώνονται, ακόμη και αν δεν μπορούν να εργαστούν από το σπίτι στους ρόλους τους".

Read More...

Notification