Η season 2 του The Witcher ακυρώνεται λόγω του κορωνοϊού 4 years ago

Σταματούν τα γυρίσματα για 2 εμδομάδες.

Το Witcher είναι η τελευταία τηλεοπτική σειρά υψηλού προφίλ που επηρεάζεται από τον κορωνοϊό. Έχει ανακοινωθεί ότι η παραγωγή για την season 2 της δημοφιλούς σειράς φαντασίας του Netflix έχει ανασταλεί.

Όπως αναφέρθηκε από το Deadline, το The Witcher είναι η πρώτη μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή που γυρίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο για να κλείσει. Η season 2 ήταν υπό την παραγωγή της Arborfield Studios, 40 μίλια από το Λονδίνο. Μια πηγή από την ομάδα παραγωγής είπε στο Deadline: "Έχουμε πάρει την απόφαση, αμέσως και αποτελεσματικά, να σταματήσουμε την παραγωγή για δύο εβδομάδες κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης εποχής, γεγονός που θα επιτρέψει στον καθένα να πάρει ενημερωμένες αποφάσεις για το πώς να προχωρήσουμε".

Αυτό ακολούθησε την απόφαση του Netflix την περασμένη εβδομάδα να αναστείλει την παραγωγή σε όλες τις αμερικανικές και καναδικές ταινίες και σειρές, συμπεριλαμβανομένων των Stranger Things. Όπως σημειώνει το Deadline, οι παραγωγές εκτός των ΗΠΑ αξιολογούνται μια προς μια.

Την περασμένη εβδομάδα έχει παρατηρηθεί ένα ρεύμα αναστολής τηλεοπτικών σειρών και ταινιών. Αυτές περιλαμβάνουν την επερχόμενη σειρά του Amazon, o Άρχοντας των Δακτυλιδιών, την ταινία The Batman και μια ποικιλία ταινιών της Disney, όπως η Μικρή Γοργόνα, η Shang-Chi και ο Μύθος των Δέκα Δαχτυλιδιών και το Nightmare Alley του Guillermo Del Toro.

Επιπλέον, μια ποικιλία από τις μεγάλες επερχόμενες ταινίες του τρέχοντος έτους οι κυκλοφορίες τους αναβλήθηκαν για κάποια άλλη στιγμή ή ακυρώθηκαν. Η ταινία με τον James Bond, No Time To Die και η Fast & Furious 9 θα κυκλοφορήσουν τώρα τον Νοέμβριο του 2020 και τον Απρίλιο του 2021 αντίστοιχα, ενώ η ταινια A Quiet Place: Part 2 και το Mulan δεν έχουν ακόμη δώσει νέες ημερομηνίες κυκλοφορίας.

Διαβάστε περισσότερα για την πρώτη σεζόν της σειράς The Witcher στο Netflix και συζητήστε για αυτήν στο παρακάτω forum topic. Διαβάστε επίσης το review του The Witcher 3.

Notification