Από τα πιο ευχάριστα νέα της βιομηχανίας, μιας και παίκτες του VRChat δημιουργούν κοινότητα, την Helping Hands, για την εκμάθηση της νοηματικής από όποιον το επιθυμεί. Μέσω των χαρακτήρων anime και του πλήθους δραστηριοτήτων στον ψηφιακό κόσμο του VRChat, η διάδοση της νοηματικής γλώσσας θα γίνεται με τον πιο διασκεδαστικό και ευχάριστο τρόπο.

Read More...

Νέο παιχνίδι στα χνάρια του κλασσικού WWF Wrestlefest από την Retrosoft Studios.
Η εταιρεία ανάπτυξης υπολογίζει σε κυκλοφορία για PC, PS4, Xbox One, Switch μέσα στο 2020 και αν κρίνουμε από εικόνες και βίντεο που έχουμε στη διάθεσή μας ως τώρα οι νοσταλγοί των retro παιχνιδιών θα έχουν σύντομα στα χέρια τους έναν άκρως διασκεδαστικό τίτλο.

Read More...

Γιάννης Σκλιβάνος created a new topic ' Wattam' in the forum. 2 years ago

Όσο ιδιαίτερο κι αν φαίνεται το παιχνίδι σίγουρα πρόκειται για κάτι ενδιαφέρον μιας και δεν βλέπουμε παρόμοιά του συχνά στην gaming βιομηχανία. Με game designer τον Keita Takahashi που στο παρελθόν μας προσέφερε τα Katamari Demacy και We Love Katamari, και δεδομένου του φανατικού κοινού που αυτά απέκτησαν λόγω του εθιστικού gameplay τους, σίγουρα δημιουργούνται υψηλές προσδοκίες. Μένει να δούμε αν το νέο παιχνίδι της Funomena θα ανταποκριθεί σε αυτές.

Read More...

"Donde esta la biblioteca"

Atari 2600, GB , NES, SNES, PS1, XBOX, PC

Read More...

Γιάννης Σκλιβάνος has a new avatar. 2 years ago

Καλησπερίζω τους φίλους gamers

Read More...

Notification