Παίκτες στο Apex Legends σκοτώνουν τους αντιπάλους τους χρησιμοποιώντας μια τουαλέτα
To μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε στην ομάδα σας τον Caustic.

Ανέκαθεν, με την κυκλοφορία ενός νέου map, οι παίκτες προσπαθούσαν να σκαρφιστούν τις βέλτιστες στρατηγικές προκειμένου να κατατροπώσουν τους εχθρούς τους. Το ίδιο συνέβη και πριν λίγο καιρό όταν κυκλοφόρησε το World’s Edge για το Apex Legends, με τους παίκτες να σπάνε τα κεφάλια τους προκειμένου να αποκτήσουν κάποιο πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους και στεφθούν κυρίαρχοι του παιχνιδιού.

Αν και κατά καιρούς έχουμε δει αρκετές πρωτότυπες στρατηγικές να αναπτύσσονται, όπως για παράδειγμα το G.O.A.T.S στο Overwatch, η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν περίμενε πως σε μια από αυτές πρωταγωνιστής θα ήταν μια…τουαλέτα. Σύμφωνα με έναν χρήστη του Reddit με όνομα BeanBag1992, εάν καταφέρετε να παρασύρετε τους αντιπάλους σας σε μια από τις τουαλέτες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φράξετε την είσοδο με την ultimate του Caustic και να περιμένετε.

Παρότι είναι κάτι φαινομενικά πολύ απλό και προφανές, υπάρχουν αρκετοί παίκτες που έχουν πέσει θύματα αυτής της τακτικής με αποτέλεσμα η Respawn να λάβει μέτρα προκειμένου να την αντιμετωπίσει. Πιο συγκεκριμένα, η αμερικανική εταιρεία δεν επιτρέπει πλέον στους παίκτες να κρύβονται στις δοκούς που βρίσκονται στην οροφή των κτηρίων με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας αυτής της τακτικής. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά βίντεο έχουν δημιουργηθεί με αφορμή αυτή τη στρατηγική και έτσι μπορείτε και εσείς να μάθετε πως να την αποφύγετε ή να την χρησιμοποιήσετε.

Read More...

Notification