Με ανανεωμένο το οπλοστάσιό της έκανε την εμφάνισή της η Sega, έχοντας υπό κατασκευή τέσσερα καινούρια παιχνίδια, όλα βασισμένα στην θεματολογία των Ολυμπιακών Αγώνων. Ας ξεκινήσουμε με το Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020, το οποίο έρχεται για το Switch και ουσιαστικά φέρνει ξανά μαζί τους χαρακτήρες της Nintendo και της Sega, σε αθλητικές μονομαχίες. Επιπλέον, αναμένεται να κυκλοφορήσει το επίσημο παιχνίδι των Ολυμπιακών Αγώνων, διαθέσιμο για το PC, το PS4, το XBOX One, αλλά και το Switch. Υπό ανάπτυξη βρίσκεται επιπλέον και μία arcade μορφή του παιχνιδιού Mario and Sonic At the Olympic Games Tokyo 2020, όπως και το παιχνίδι Sonic At The Olympic Games Tokyo 2020 για κινητά τηλέφωνα.

Και τα 4 παιχνίδια ανακοινώθηκαν μέσω ενός συντόμου βίντεο. Η βασική διαφορά μεταξύ των τίτλων είναι το κατά πόσο συμπεριλαμβάνουν τους Mario και Sonic. Η Sega θα δημιουργήσει ένα “απλό” παιχνίδι συμβατό με όλες τις πλατφόρμες, το οποίο και έχει καταχωρηθεί πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Ο Mario και ο Sonic θα κάνουν την εμφάνισή τους στις εκδόσεις για το Switch και την arcade έκδοση, οι οποίες θα καταφθάσουν τον χειμώνα του 2019 και το καλοκαίρι του 2020 αντίστοιχα. Τέλος, η έκδοση για κινητά θα περιέχει μόνο τον Sonic και τους Ολυμπιακούς Αγώνες και αναμένεται και αυτό το καλοκαίρι του 2020.

Σύμφωνα με το trailer, τα παιχνίδια θα περιέχουν μια μεγάλη γκάμα αθλημάτων, όπως ποδόσφαιρο, καλαθοσφαίριση, τέννις, σκέιτμπορντ, μπέιζμπολ, τρέξιμο, όπως και πολλά αθλήματα του στίβου. Το πρώτο παιχνίδι Mario & Sonic at the Olympic Games κυκλοφόρησε το 2007 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία στις πωλήσεις, παρά τις ανάμεικτες κριτικές που απέσπασε.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification