The First Tree, Tangledeep, Among the Sleep 5 years ago

Μέσω του Humble Bundle.

 

Στις 5 Μαρτίου το Humble Bundle ανακοίνωσε τα επτά παιχνίδια που θα υπάρχουν στο νέο Indie Bundle, όπως το Dream Daddy και το Getting Over It With Bennett Foddy. Πρόκειται για το 20ο Indie Bundle και το πρώτο για το 2019.

Το πρώτο Humble Indie Bundle κυκλοφόρησε το 2010, ένα project το οποίο είναι προϊόν της Wolfire Games. Σχεδόν μια δεκαετία μετά, η Humble προσφέρει τα γνωστά pay-what-you-want PC game bundle, παράλληλα με μια μηνιαία συνδρομή και μια βιτρίνα ψηφιακών παιχνιδιών.

Όπως και τα προηγούμενα bundles, το Humble Indie Bundle 20 ακολουθεί την συνηθισμένη τακτική και επίσης, ένα μέρος των εσόδων θα δοθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το πρώτο επίπεδο του bundle περιέχει τα Tangledeep, Among the Sleep, and The First Tree.

Το Tangledeep είναι ένα 16-bit roguelike dungeon crawler, ενώ το Among the Sleep πρόκειται για ένα survival horror game, το οποίο εκτυλίσσεται μέσα στο όνειρο ενός μικρού παιδιού. Τέλος, το The First Tree είναι ένα όμορφο, story-driven game εξερεύνησης.

Σε περίπτωση που μπορείτε να δώσετε λίγα ακόμη χρήματα, μπορείτε να αγοράσετε ακόμη 3 παιχνίδια, τα οποία είναι τα Getting Over It With Bennett Foddy, Dream Daddy και Tooth and Tail στην τιμή των 3.61 δολαρίων. Το πακέτο κλείνει με το Overgrowth, ένα action game σχετικά με έναν ninja λαγό, το οποίο δημιουργήθηκε από την Wolfire Games και η τιμή ανεβαίνει πάνω από τα 10 δολάρια.

Δείτε προηγούμενες προσφορές και συζητήστε γι’ αυτές στο σχετικό forum topic.

 

Notification