Κωστας Σουφλακος

Κωστας Σουφλακος (The Creed)
Experience: 186 (50 points to next level)

 
100
Apostolis and 27 others have joined the group Cyberpunk 2077 4 days ago
Βλασακίδης Τίτος and 255 others have joined the group LandFort 2 months ago
Κωστας Σουφλακος απάντησε στο θέμα 'Call of Duty: World War 2' στο φόρουμ. 9 months ago

Χθες έπαιξα αρκετές ώρες την beta του call of duty mw 2019 , και έχω να πω πως το χάρηκα πιο πολύ απ ότι περίμενα . Αρχικά θέλω να πω πως το gameplay του είναι αρκετά επηρεασμένο από άλλα games και πως το μόνο στοιχείο του call of duty είναι τα killstreaks . Πράγμα που δεν αποτελεί θεωρώ σοβαρό πρόβλημα , μιας και το αποτέλεσμα σε δικαιώνει , στο σύνολο του . Επίσης ο χρόνος που πεθαίνεις είναι πολύ μικρός μιας και τα όπλα είναι πολύ overpowered . Έπιασα τον εαυτό μου λιγοστές φόρες να μπορώ να αντιδράσω τα πυρά των εχθρών , και να μπορέσω να τους σκοτώσω , ενώ ξεκίνησαν να μου ρίχνουν πρώτοι . Τα όπλα είναι εξαιρετικά και ρεαλιστικά και παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο τα attachments που έχουν . Τέλος , από την beta έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από το multiplayer και είναι ένα cod που μετά από χρονιά αξίζει την προσοχή.

Διαβάστε περισσότερα...

Κωστας Σουφλακος απάντησε στο θέμα 'Call of Duty: World War 2' στο φόρουμ. 9 months ago

Συμφωνώ απόλυτα Γιώργο . Τo καλύτερο σενάριο σε campaign από τα call of duty που έχω παίξει ήταν στο Mw3 . Επίσης όμορφο σενάριο είχε και το infinity warfare , αλλά θα μπορούσαν και καλύτερα . Εγώ το νέο call of duty αν το πάρω , θα το πάρω για το campaign (αν αξίζει) , και για τα special ops.

Διαβάστε περισσότερα...

Κωστας Σουφλακος απάντησε στο θέμα 'Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)' στο φόρουμ. 9 months ago

Είδα πρόσφατα το What happend to Monday (2017) . Είναι μια πολύ ιδιαίτερη ταινία , με σενάριο της οποίας το επίπεδο σπάνια έχει μια ταινία στις μέρες μας . Επίσης είδα και μια σειρά , το Τhe Purge , η οποία αν και άγνωστη είναι πάρα πολύ καλή.

Διαβάστε περισσότερα...

Κωστας Σουφλακος απάντησε στο θέμα 'Βίντεο του μήνα: Αύγουστος 2019' στο φόρουμ. 9 months ago

Το NO. 8) interview του lennart bobzien για το Pes 2020

Διαβάστε περισσότερα...

Notification