Κωστας Σουφλακος

Κωστας Σουφλακος (The Creed)
Experience: 192 (44 points to next level)

 
100
PANOS ROKANAS and 40 others have joined the group Cyberpunk 2077 16 hours 15 minutes ago
Giwrgos Giannikoglou and 397 others have joined the group Τhe Witcher 3:Wild Hunt 4 months ago
Κωστας Σουφλακος απάντησε στο θέμα 'Call of Duty: Warzone' στο φόρουμ. 5 months ago

Καλησπέρα φίλοι του Gameworld . Στο Warzone στο τέλος του season 3 βρήκα στην περιοχή Hospital , του Verdansk , αυτό το teddy bear που αν δεν κάνω λάθος ήταν το ίδιο αρκουδάκι με αυτό από τα black ops , που μάλλον αποτελεί ένα easter egg για το νέο black ops cold war ( σύμφωνα με τα leaks)

Διαβάστε περισσότερα...

Κωστας Σουφλακος απάντησε στο θέμα 'GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades' στο φόρουμ. 5 months ago

Καλησπέρα , προσπαθώ να ανεβάσω μια φωτογραφία στο θέμα Call of duty Warzone , άλλα όταν παραθέτω την φωτογραφία μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει (το μέγεθος του αρχείου υπερβαίνει τα όρια που έχει θέσει ο διαχειριστής) , άλλα το μέγεθος της φωτογραφίας είναι πολύ μικρο . Επίσης ο τύπος του αρχείου είναι jpg . Τι πρέπει να κάνω ?

Διαβάστε περισσότερα...

Βλασακίδης Τίτος and 255 others have joined the group LandFort 8 months ago
Κωστας Σουφλακος απάντησε στο θέμα 'Call of Duty: World War 2' στο φόρουμ. 1 year ago

Χθες έπαιξα αρκετές ώρες την beta του call of duty mw 2019 , και έχω να πω πως το χάρηκα πιο πολύ απ ότι περίμενα . Αρχικά θέλω να πω πως το gameplay του είναι αρκετά επηρεασμένο από άλλα games και πως το μόνο στοιχείο του call of duty είναι τα killstreaks . Πράγμα που δεν αποτελεί θεωρώ σοβαρό πρόβλημα , μιας και το αποτέλεσμα σε δικαιώνει , στο σύνολο του . Επίσης ο χρόνος που πεθαίνεις είναι πολύ μικρός μιας και τα όπλα είναι πολύ overpowered . Έπιασα τον εαυτό μου λιγοστές φόρες να μπορώ να αντιδράσω τα πυρά των εχθρών , και να μπορέσω να τους σκοτώσω , ενώ ξεκίνησαν να μου ρίχνουν πρώτοι . Τα όπλα είναι εξαιρετικά και ρεαλιστικά και παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο τα attachments που έχουν . Τέλος , από την beta έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από το multiplayer και είναι ένα cod που μετά από χρονιά αξίζει την προσοχή.

Διαβάστε περισσότερα...

Κωστας Σουφλακος απάντησε στο θέμα 'Call of Duty: World War 2' στο φόρουμ. 1 year ago

Συμφωνώ απόλυτα Γιώργο . Τo καλύτερο σενάριο σε campaign από τα call of duty που έχω παίξει ήταν στο Mw3 . Επίσης όμορφο σενάριο είχε και το infinity warfare , αλλά θα μπορούσαν και καλύτερα . Εγώ το νέο call of duty αν το πάρω , θα το πάρω για το campaign (αν αξίζει) , και για τα special ops.

Διαβάστε περισσότερα...

Είδα πρόσφατα το What happend to Monday (2017) . Είναι μια πολύ ιδιαίτερη ταινία , με σενάριο της οποίας το επίπεδο σπάνια έχει μια ταινία στις μέρες μας . Επίσης είδα και μια σειρά , το Τhe Purge , η οποία αν και άγνωστη είναι πάρα πολύ καλή.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification