Παναγιώτης Πολυδεύκης

Παναγιώτης Πολυδεύκης (Shikabane_Hime7)
Experience: 14007 (2357 points to next level)

 
600
Ο Blood Prince ευχαρίστησε Παναγιώτης Πολυδεύκης στο θέμα Dark Souls III 6 days ago
Ο Blood Prince ευχαρίστησε Παναγιώτης Πολυδεύκης στο θέμα The Last of Us 2 2 weeks ago
Ο Blood Prince ευχαρίστησε Παναγιώτης Πολυδεύκης στο θέμα The Last of Us 2 2 weeks ago
Ο Blood Prince ευχαρίστησε Παναγιώτης Πολυδεύκης στο θέμα Elder Scrolls V: Skyrim 2 months ago
Παναγιώτης Πολυδεύκης replied to the topic 'Πυρκαγιές 2009' in the forum. 2 months ago

Καλή δύναμη σε όσους είναι στους πληγέντες, αδιανόητη καταστροφή, δεν υπάρχουν λόγια.

Read More...

Παναγιώτης Πολυδεύκης replied to the topic 'Μουντιάλ Ρωσίας 2018' in the forum. 2 months ago

Με τέτοια επιθετικότητα που γράφετε μίσος μου δέιχνει και δεν καταλαβαίνω το λόγο, τόσο άσχημο είναι δηλαδή να υπάρχουν εκπλήξεις σε ένα θεσμό; Δεν υπάρχει καμία υπερβολή aims και καμία προπαγάνδα από ΜΜΕ, προπαγάνδα γινόταν από τα ΜΜΕ της Ελλάδας που έλεγαν ότι θα ρίξουμε 3 και 4 στην Κροατία. Το μικρή ομάδα είναι ατυχής χαρακτηρισμός. Αρκετά καλή ομάδα η Κροατία με σπουδαίους παίχτες. Μικρός δεν ξέρω ποιος είναι, εγώ πάντως πάω στα 33 και βλέπω μπάλα από τα 8-9 μου.

Συγκυρίες δεν υπάρχουν, εσύ τις βλέπεις. Τύχη υπάρχει πάντα, αν δεν σου αρέσει ο παράγοντας τύχη και δεν σου αρέσει να βλέπεις εκπλήξεις και να διακρίνονται μόνο τα φαβορί σταμάτα το ποδόσφαιρο και εσύ και όσοι έχουν ίδια άποψη με εσένα.

Η σχεδόν μόνιμη αίσθηση που είχα από την Κροατία στα νοκ άουτ ήταν ότι κυριαρχούσε στο γήπεδο αλλά δεν πάταγε τον εκάστοτε αντίπαλο. Σε όλα τα ματς καλύτερη, σε όλα όμως, αλλά κάπως έφτανε το πράγμα να κρίνεται στη ρώσικη ρουλέτα ή στις λεπτομέρειες. Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς τους έλειψε, αλλά σίγουρα κάτι τους έλειψε. Φουλ μπαλαδόρικη ομάδα, πολύ συγκροτημένη, στρωτή, σοβαρή, αλλά μετά τον όμιλο δεν πέτυχε καμία "πειστική" νίκη. Ίσως γι' αυτό έχει αρχίσει η αμφισβήτηση, αλλά πειστικές νίκες δεν είδαμε και πολλές γενικά, είναι έτσι η φύση της διοργάνωσης.

Πάντως έτσι όπως πήγε το Μουντιάλ δίκαια έφτασαν μέχρι τον τελικό. Έχω μια δεύτερη σκέψη για το τι θα γινόταν αν το Βέλγιο έκανε την πάπια στο τελευταίο ματς του ομίλου με την Αγγλία. Δε λέω να έχανε, αλλά να το πήγαινε λάου-λάου να λήξει 0-0 που - θυμίζω - θα το έβγαζε 2ο. Σ' αυτήν την περίπτωση θα είχαμε ΛΟΓΙΚΑ Βέλγιο - Κροατία ημιτελικό κι εκεί πραγματικά δεν ξέρω τι θα γινόταν. Ο τελικός νικητής μάλλον ο ίδιος θα ήταν, αλλά ίσως ο φιναλίστ διαφορετικός. Γιατί οι Βέλγοι πέρα από το κοκομπλόκο που πάθανε με τους κυνικούς Γάλλους στον ημιτελικό, έδειξαν ανάλογη διάθεση για κυριαρχικό ποδόσφαιρο με τους Κροάτες. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ήταν ακόμα πιο συναρπαστικός ο ημιτελικός σε σχέση με το Κροατία - Αγγλία. Και έχω και μια αίσθηση ότι θα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά τα πράγματα στην άλλη διαδρομή προς τον τελικό. Ίσως θα είχαμε Βραζιλία - Γαλλία ημιτελικό κι όχι Γαλλία - Αγγλία. Ίσως βρισκόταν ομάδα που θα έβρισκε το αντίδοτο στη μαγική (ΝΟΤ) συνταγή του Ντεσάμπ. Δεν ξέρω, υποθέσεις είναι όλα αυτά, που δεν έχουν και σημασία πλέον άλλωστε.

Η Ελλάδα έπαιξε πολύ έξυπνα, δεν ήταν καλύτερη τότε από τους αντιπάλους της, απλά κέρδιζε έξυπνα με σωστή τακτική και άμυνα και φυσικά τύχη. Τεράστιος Ρεχάγκελ. Καλά αυτό με τον Μουρίνιο έχεις 100% δίκιο, υποκριτές πραγματικά.

Read More...

Παναγιώτης Πολυδεύκης replied to the topic 'The Culling 1 & 2' in the forum. 2 months ago

χαχαχαχ τι είναι αυτοί οι τραγικοί ρε; Δεν ντρέπονται;

Read More...

Notification