Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας (Lithras)
Experience: 5340 (1040 points to next level)

 
600
4 days ago
PlayStation Productions: Νέο τμήμα παραγωγής σειρών και ταινιών από video games 4 days ago

H Sony σκοπεύει να "ζωντανέψει" τους κόσμους της με διαφορετικό τρόπο.

Η Sony ίδρυσε ένα νέο τμήμα με σκοπό την μεταφορά video games σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Το νέο αυτό τμήμα ονομάζεται PlayStation Productions και επικεφαλής του ορίστηκε ο Asad Qizilbash ο οποίος έχει προϋπηρεσία 11 ετών στο τμήμα marketing της Sony. Σε συνέντευξή που έδωσε μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της SIE Shawn Layden στο The Hollywood Reporter, o Qizilbash δήλωσε πως οι παραγωγές του τμήματος θα γίνονται εσωτερικά και όχι μέσω αδειοδότησης σε άλλες εταιρείες παραγωγών, ενώ την διανομή των έργων θα την αναλάβει η Sony Pictures.

Η εταιρεία δήλωσε ότι έχει πάνω από 100 τίτλους για να επιλέξει τα projects της, αλλά δεν έδωσε κάποια λεπτομέρεια για το ποιά franchises έχει υπόψη για αρχή.

Διαβάστε επίσης για την συνεργασία Cloud Gaming μεταξύ Sony και Microsoft και συζητήστε για την εταιρεία στο σχετικό forum topic.

4 days ago
Elder Scrolls: Call to Arms 4 days ago

Νέο επιτραπέζιο Strategy με μινιατούρες από την Modiphius Entertainment.

Η σειρά The Elder Scrolls θα αποκτήσει το δικό της επιτραπέζιο Strategy με μινιατούρες, με το όνομα "The Elder Scrolls: Call to Arms".

To παιχνίδι το αναπτύσει η αγγλική εταιρεία Mordiphius Entertainment, η οποία έχει επίσης αναπτύξει το Fallout: Wasteland Warfare, ενώ έχει αναλάβει την κυκλοφορία της 5ης έκδοσης του επιτραπέζιου RPG Vampire: The Masquerade. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Call to Arms βασίζεται σε ολόκληρο το σύμπαν του Elder Scrolls και η πρώτη "φουρνιά" φιγούρων 32mm που θα κυκλοφορήσουν θα είναι από το Skyrim. Το σετ θα περιλαμβάνει μινιατούρες των Hadvar, Ralof, Yrsarald Thrice-Pierced, Marcurio, Mjoll the Lioness, Ulfric Stormcloak, Galmar Stone-Fist, Lydia και General Tullius.

Το σύστημα κανόνων του Call to Arms θα είναι παρόμοιοι με του Fallout: Wasteland Warfare. Κάθε ομάδα μπορεί να έχει μέχρι 6 ήρωες και μέχρι 15 στρατιώτες, που εμπλέκονται σε μάχες διαφόρων ειδών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Mordiphius, τα σενάρια παιχνιδιού θα ποικίλλουν από κυνήγι θυσαυρού σε dungeons μέχρι μάχες σε ερειπωμένα οχυρά, ενώ παράλληλα θα εκπληρώνετε quests βασισμένα στην ιστορία τα οποία θα δυναμώνουν την ομάδα σας από μάχη σε μάχη.

Η αρχική κυκλοφορία θα περιλαμβάνει δύο στρατούς (Stormcloaks και Imperial Legion), ενώ η εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει και ένα "Dragonborn" σετ για έναν παίκτη. Στα σχέδια της εταιρείας βρίσκονται επιπλέον φυλές και factions από όλο το Tamriel, ενώ έχει υποσχεθεί expansions βασισμένα στα Oblivion και Morrowind.

To The Elder Scrolls: Call to Arms αναμένεται να ξεκινήσει να κυκλοφορεί από τα Χριστούγεννα του 2019. Οι τιμές των σετ δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Διαβάστε επίσης  όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το The Elder Scrolls VI και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Γιώργος Τζίτζιφας created a new topic ' Doctor Who: The Edge of Time' in the forum. 4 days ago

Η αγγλική εταιρεία ανάπτυξης Playstack ανακοίνωσε ένα επερχόμενο VR Adventure Doctor Who με τον υπότιτλο "The Edge of Time".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα κληθείτε να λύσετε γρίφους και να παλέψετε με κλασικούς και νέους εχθρούς, προσπαθώντας να βρείτε τον Doctor και να νικήσετε μια ισχυρή δύναμη που απειλεί να καταστρέψει την πραγματικότητα. Τα γνωστά μέχρι στιγμής πλάσματα που θα κάνουν την εμφάνισή τους θα είναι τα Weeping Angels και Daleks, ενώ το Tardis θα σας ταξιδέψει σε γνωστά και νέα μέρη.

Το Doctor Who: The Edge of Time θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο για PC και PlayStation VR.

Read More...

4 days ago
Doctor Who: The Edge of Time 4 days ago

Ανακοινώθηκε νέο VR Adventure από την Playstack.

Η αγγλική εταιρεία ανάπτυξης Playstack ανακοίνωσε ένα επερχόμενο VR Adventure Doctor Who με τον υπότιτλο "The Edge of Time".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα κληθείτε να λύσετε γρίφους και να παλέψετε με κλασικούς και νέους εχθρούς, προσπαθώντας να βρείτε τον Doctor και να νικήσετε μια ισχυρή δύναμη που απειλεί να καταστρέψει την πραγματικότητα. Τα γνωστά μέχρι στιγμής πλάσματα που θα κάνουν την εμφάνισή τους θα είναι τα Weeping Angels και Daleks, ενώ το Tardis θα σας ταξιδέψει σε γνωστά και νέα μέρη.

Δείτε το teaser τρέιλερ του The Edge of Time παρακάτω:

http://www.youtube.com/watch?v=NRXjlw2EfVA

Το Doctor Who: The Edge of Time θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο για PC και PlayStation VR.

Συζητήστε για το Doctor Who: The Edge of Time στο αντίστοιχο forum topic.

4 days ago
Phil Spencer: "Θα πολεμήσω την τοξικότητα" 4 days ago

Προτεραιότητά του το να απολαμβάνουν όλοι το gaming σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, δημοσίευσε μια ανάρτηση στο Microsoft Blog στο οποίο εξήγησε την σημαντικότητα του να είναι το gaming ασφαλές για όλους και την αφοσίωση της εταιρείας στο να πολεμήσει την τοξικότητα.

Ο Spencer ανέφερε τρία μέτρα που θα λάβει η ομάδα του Xbox για τον σκοπό αυτό. Πρώτο μέτρο είναι η ανανέωση των Community Standards και η αύξηση της επιτήρησης από την ομάδα ασφάλειας του Xbox, ενώ οι Xbox Ambassadors θα αναλαμβάνουν "αποστολές" προκειμένου να βοηθήσουν στην δημιουργία ενός πιο φιλόξενου κλίματος. Δεύτερον, θα τεθούν σε κυκλοφορία επιπλέον εργαλεία για παίκτες και community moderators, πιο εύχρηστες λειτουργίες για γονείς και προγράμματα σε παιδικές κατασκηνώσεις για να διδαχτούν υγιείς συνήθειες στα παιδιά.

Τέλος, η Microsoft θα μοιραστεί την τεχνολογία ασφάλειας που έχει αναπτύξει με την υπόλοιπη βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων και των ομάδων έρευνας, ανάλυσης δεδομένων και διαχείρησής της, όπως έκανε και με την τεχνολογία PhotoDNA την οποία μοιράστηκε με την αστυνομία και με εταιρείες τεχνολογίας προκειμένου να καταπολεμήσει την παιδική πορνογραφία.

Διαβάστε επίσης για τις προσπάθειες μείωσης της τοξικότητας από την Blizzard και συζητήστε για την Microsoft στο παρακάτω forum topic.

5 days ago
5 days ago
Φήμη: Νέο Predator game για PSVR 5 days ago

Εντοπίστηκε λίστα με achievements.

Η Sony ανακοίνωσε πρόσφατα το Predator: Hunting Grounds, αλλά φαίνεται πως δεν είναι η μόνη επερχόμενη κυκλοφορία του franchise.

Το site Exophase, το οποίο ειδικεύεται στην καταγραφή achievements και trophies, εμφάνισε μια λίστα με trophies για ένα Predator VR game το οποίο δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί. Με μια πρώτη ματιά, τα trophies αυτά έχουν πάρει τα ονόματά τους από γνωστές ατάκες της σειράς, όπως για παράδειγμα το "Sexual Tyrannosaurus" το οποίο κερδίζετε αν εκκαθαρίσετε την ζούγκλα χωρίς να πεθάνετε. Τα trophies  επίσης μαρτυρούν την ύπαρξη campaign, horde mode και multiplayer mode, ενώ φαίνεται πως θα μπορείτε να παίξετε ως άνθρωπος και ως Predator.

Δεν υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες μέχρι στιγμής, αναμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση στο κοντινό μέλλον.

Διαβάστε επίσης για το Predator: Hunting Grounds και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

2 weeks ago
MachineGames: "Προσπαθούμε να εξαλείψουμε τις υπερωρίες" 2 weeks ago

Η εταιρεία ανάπτυξης του Wolfenstein: Youngblood

Η Σουηδική εταιρεία ανάπτυξης MachineGames που έχει αναλάβει το Wolfenstein: Youngblood για την Bethesda απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού στο Reddit.

Ο John Jennings, επικεφαλής παραγωγής της εταιρείας ανέλαβε να απαντήσει στα μηνύματα και όσον αφορά το θέμα των ωραρίων είπε ότι "είναι ένα δύσκολο θέμα. Η νομοθεσία περί ωραρίων εργασία στην Σουηδία είναι πολύ αυστηρή ως προς το τι είναι νόμιμο, αλλά οι υπερωρίες είναι κάτι το οποίο δουλεύουμε ενεργά ώστε να το εξαλείψουμε από την εταιρεία και το λέω ειλικρινά, αντί να πώ κάποια διπλωματική δικαιολογία. Έχουμε διαμορφώσει μια πολιτική τον τελευταίο χρόνο και προσπαθούμε πολύ να την τηρήσουμε, ακόμα κι αν αυτό μας δημιουργεί προβλήματα από επιχειρηματικής πλευράς."

Δεν δόθηκαν επιπλέον λεπτομέρειες για τις ακριβείς συνθήκες εργασίας στην MachineGames.

Διαβάστε περισσότερα για το Wolfenstein: Youngblood και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Γιώργος Τζίτζιφας replied to the topic 'Full Metal Furies' in the forum. 2 weeks ago

Όταν το πρωτοείδα, νόμιζα ότι έγραφε "Furries" και ήθελα να στείλω άνθρακα στους developers. Αλλά όχι νταξ, τελικά είναι ένα πολύ καλό 2D Brawler. Αν και είναι παραπλανητικά εύκολο στην αρχή, τα πράγματα ζορίζουν όσο προχωράτε, ειδικά στο single player campaign.

Για αναλυτική κριτική, διαβάστε το review μου.

Read More...

Notification