Γιακουμής replied to the topic 'EVE Online' in the forum. 3 years ago

To ίδιο του το ρεκόρ Guiness καταρύπτει το Eve online στην τελευταία του τερατώδη μάχη που οι παίκτες τώρα αποκαλούν “Fury at FWST-8” και μάλιστα 2 φορές με το ίδιο γεγονός. Στη μάχη πήραν μέρος 8,825 παίχτες στο διάστημα 14 ωρών, που αποτελεί το ένα ρεκόρ, αλλά υπήρξε και ρεκόρ ταυτόχρονων παιχτών στους 6,557 ταυτόχρονους παιχτρες στην ίδια μάχη. Το προηγουμενο ρεκόρ συμμετεχόντων κάτεχε πάλι φημισμένη μάχη του eve, το “Bloodbath of B-R5RB” που συνέβη το '14.

www.guinnessworldrecords.com/news/2020/10/eve-onlines-record-breaking-fury-at-fwst-8

Read More...

Γιακουμής απάντησε στο θέμα 'EVE Online' στο φόρουμ. 6 years ago

Στην "μεγάλη" συγκέντρωση των eve players στην αμερική, το eve vegas, εκπρόσωποι της ccp ανακοίνωσαν αλλαγές ως προς τα skills στα οποία θα έχουν πρόσβαση οι free παίχτες, η αλλιώς alpha clones όπως λέγονται ingame. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε πρόσβαση σε πιο εξελιγμένα (tech 2) όπλα καθώς και μεγαλύτερα combat hulls οπως battlecruisers και battleships, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ανταγωνιστούν καλύτερα τους omega clones. H ανακοίνωση έχει μέχρι τώρα γενικά θετική απόκριση απο την κοινότητα, και αναμένεται να αυξήσει κι άλλο την συμμετοχή των alpha clones στο eve online, που μέχρι τώρα δρούσε (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ccp) κυρίως με τη μορφή αέναου trial period.

forums.eveonline.com/t/alpha-clone-update-incoming/29922
www.pcgamer.com/eve-onlines-free-to-play-program-is-going-to-get-a-lot-more-generous/

Διαβάστε περισσότερα...

Ακόμα και αν προσπαθούσαν να παραλληλήσουν το youtube με τηλεοπτικό σταθμό, θα έπρεπε να πάρει άδεια λειτουργίας το Youtube όχι ο κάθε ένας χρήστης. Στην τηλεόραση δεν έχει ο κάθε δημοσιογράφος άδεια λειτουργίας καναλιού για την εκπομπή του.

Δεν ανησυχώ πολύ πάντως, περιμένω να αντιδράσει η google και να εκλογικευθούν τα πράγματα.

Read More...

Notification