Featured
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης (Manos)
Experience: 105970 (25082 points to next level)

 
600
1 hour 11 minutes ago
Μάνος Γρυπάρης απάντησε στο θέμα 'Cyprus ComicCon 2019' στο φόρουμ. 1 hour 13 minutes ago

Η Cyprus ComicCon 2019 ολοκληρώθηκε με επιτυχία και εμείς περάσαμε τέλεια στην πρώτη μας έκθεση στην Κύπρο.
Στην έκθεση είδαμε δεκάδες Arcade games, cosplayers, comics και άφθονα συλλεκτικά. Στο περίπτερο της Bionic μοιράσαμε δύο τηγάνια PUBG αλλά και δεκάδες ακόμη δωράκια σε δύο Game Poll, τα οποία γυρίστηκαν και θα προβληθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την εμπειρία μας από την Cyprus ComicCon.

www.youtube.com/watch?v=swd4lY36dTw

Διαβάστε περισσότερα...

1 hour 42 minutes ago
Μεγάλος διαγωνισμός εκπαίδευσης από το ΙΕΚ Ακμή 1 hour 43 minutes ago

Κερδίστε μία υποτροφία!

Το Gameworld.gr και το ΙΕΚ Ακμή στέλνουν να σπουδάσεις με υποτροφία σε ένα από τα επτά Καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης!

Εν όψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, το gameworld.gr εξασφάλισε για 1 υπερτυχερό, το μαγικό εισιτήριο για τις σπουδές και την καριέρα του! Επίλεξε μία από τις σύγχρονες ειδικότητες των 12 τομέων σπουδών!

Έχεις την ευκαιρία να σπουδάσεις:

- Μόδα & Ομορφιά
- Αισθητική & SPA
- ΜΜΕ + Αθλητισμός
- Τεχνικά Επαγγέλματα
- Εφαρμοσμένες Τέχνες
- Παιδαγωγικά
- Επαγγέλματα Υγείας
- Τουριστικά & Επισιτιστικά
- Οικονομία & Διοίκηση
- Η/Υ & Νέες Τεχνολογίες
- Οπτικοακουστικά & Τέχνες
- Ηχοληψία & Μουσική Τεχνολογία

Να διεκδικήσεις:

• 1 πλήρη διετή υποτροφία σπουδών στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε Αθήνα – Πειραιά – Θεσσαλονίκη – Κρήτη - Λάρισα

Συμπλήρωσε την φόρμα και μπες στην κλήρωση.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΙΕΚ ΑΚΜΗ – GAMEWORLD

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ διοργανώνει τον ακόλουθο προωθητικό πρόγραμμα/Διαγωνισμό με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής:

Σκοπός των παρόντων όρων (εφεξής οι «Όροι») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο Διαγωνισμό Υποτροφιών της κλήρωσης και της ανάδειξης του νικητή.

1. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 13/05/2019 - 31/05/2019 με πιθανότητα παράτασης.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι επισκέπτονται το site οι οποίοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Τα απαραίτητα πεδία συμπλήρωσης στη φόρμα είναι τα ακόλουθα:
1) Όνομα 2) Επίθετο 3) Ηλικία 4) Τηλέφωνο 5) Email 6) Ειδικότητα 7) Περιοχή

3. Ρητά διευκρινίζεται ότι από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι του ΙΕΚ ΑΚΜΗ , οι συγγενείς αυτών α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοί τους, καθώς και τα ανίκανα προς δικαιοπραξία με βάση τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα άτομα. Εάν ο νικητής δεν πληροί τις προϋποθέσεις, που ορίζονται στο παρόν, θα επιλεγεί άλλος νικητής από τους επιλαχόντες, που ανεδείχθησαν κατά σειρά προτεραιότητας από την ηλεκτρονική κλήρωση.

4. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στα πλαίσια της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας έχει προγραμματίσει να διαθέσει αποκλειστικά τα ακόλουθα δώρα (εφεξής τα «Δώρα»):
• 1 νικητής κερδίζει 1 πλήρη διετή υποτροφία για 4 εξάμηνα φοίτησης στην ειδικότητα της επιλογής του, αξίας 7500 ΕΥΡΩ, για φοίτηση στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα ή στον Πειραιά ή στη Θεσσαλονίκη ή στην Κρήτη ή στη Λάρισα
• Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό κερδίζουν έκπτωση 30% για 4 εξάμηνα φοίτησης στην ειδικότητα της επιλογής τους στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με την προϋπόθεση ότι η εγγραφή τους θα γίνει μέχρι 15/06/19.

5. Οι νικητές θ’ αναδειχθούν κατόπιν κλήρωσης.

6. Επικοινωνία:
i. Η επικοινωνία με τον νικητή για την παραλαβή των Δώρων θα γίνει τηλεφωνικά στα στοιχεία που ο ίδιος έχει δηλώσει.

ii. Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή ή ο νικητής αρνηθεί ή αδρανήσει να παραλάβει τα Δώρα του ή εάν δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις συμμετοχής του στο Διαγωνισμό, το αντίστοιχο Δώρο θα δοθεί σε κάποιον από τους επιλαχόντες, με βάση τη σειρά ανάδειξης των τελευταίων από την κλήρωση.

7. Τα Δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή τους. Επίσης η υποτροφία ισχύει για νέα εγγραφή που έχει πραγματοποιηθεί μετά το πέρας του διαγωνισμού και όχι για φοίτηση που ήδη πραγματοποιείται σε οποιοδήποτε παράρτημα του Εκπαιδευτικού Ομίλου AKMH.

8. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες των νικητών στον δικτυακό τους τόπο, σε οποιοδήποτε έντυπό τους ή/και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, όπως ενδεικτικά της παραλαβής των Δώρων.

9. Υπεύθυνος για την επεξεργασία των δεδομένων των συμμετεχόντων είναι η Εταιρεία με την επωνυμία ΑΚΜΗ ΑΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ έδρα: Κοδριγκτώνος 16 Αθήνα.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα δεδομένα ή για την άσκηση των δικαιωμάτων που αναφέρονται κατωτέρω μπορεί κανείς να επικοινωνεί με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο 2108224074 ή στο info@iek-akmi.edu.gr.

10. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ συλλέγει και επεξεργάζεται τα παραπάνω στοιχεία με τη συγκατάθεσή σας και με σκοπό να επικοινωνήσει μαζί σας, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με προγράμματα σπουδών που θεωρούμε ότι σας ενδιαφέρουν.

11. Τα στοιχεία σας θα αποθηκευτούν σε υποδομές της Εταιρείας για το ελάχιστο χρονικό διάστημα που απαιτείται για την επικοινωνία μας μαζί σας. Τα στοιχεία σας θα επεξεργαστεί μόνο εξουδιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας και δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτα μέρη εντός ή εκτός της ΕΕ.

12. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την πρόσβαση στα δεδομένα σας, τη διόρθωση ή διαγραφή τους, την εναντίωσή σας στην επεξεργασία τους και τον περιορισμό της.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ελεύθερα και ανά πάσα στιγμή, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας των στοιχείων σας έως τη στιγμή εκείνη.

13. Έχοντας ενημερωθεί πλήρως για τα παραπάνω στοιχεία, παρέχω τη συγκατάθεσή μου για την επεξεργασία των δεδομένων μου.

14. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.

Συμπλήρωσε την φόρμα και μπες στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 31 Μαΐου, γι’ αυτό μη χάνεις χρόνο!
Καλή επιτυχία!

2 hours 8 minutes ago
2 hours 39 minutes ago
4 hours 26 minutes ago
Πάνω από 200 Fortnite World Cup cheaters θα χάσουν όσα κέρδισαν 4 hours 26 minutes ago

Η Epic Games ετοιμάζει ποινές.

Μετά από εκτενή έλεγχο σχετικά με τα cheats, η Epic Games ανακάλυψε ότι 206 παίκτες του Fortnite World Cup που κέρδισαν προκρίσεις και χρηματικά έπαθλα το έκαναν με cheating. Κάθε εβδομάδα όλοι όσοι προκρίνονται μοιράζονται ένα εκατομμύριο δολάρια, ποσό που αντιστοιχεί σε χιλιάδες δολάρια ανά παίκτη.

Πέραν αυτών, έγιναν ban 1.163 accounts για δύο εβδομάδες. Μέχρι στιγμής 196 παίκτες έπρεπε να παραδώσουν τα χρήματα που κέρδισαν, αν και δεν γνωστοποιήθηκε αν είχε μείνει απόθεμα για επιστροφή στο λογαριασμό τους κι αν χρειάζεται να επιστρέψουν όλο το ποσό.

Επίσης, 8 accounts έγιναν ban για teaming (συνεργάζονταν κρυφά με φίλο τους μέσα στο ίδιο ματς δουλεύοντας ως duo ενάντια σε free-for-all mode), ενώ μόλις ένας cheater έγινε ban καθώς πιάστηκε στα πράσα να χρησιμοποιεί cheat κατ΄ατην διάρκεια του Fortnite World Cup. Ο λογαριασμός του είχε λιγότερα από πέντε λεπτά playtime πριν το ban, μιας και τον έφτιαξε μόνο για το τουρνουά.

Η Epic Games δίνει επίσης bans τριών ημερών για όσους κάνουν disconnect ώστε να μην πάρει τους πόντους ο αντίπαλόυς τους.

Δείτε πόσους cheaters εντόπισε συνολικά η Epic Games.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Αν παίζετε Fortnite σε οποιοδήποτε format τότε κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs.

Μάνος Γρυπάρης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' USB Killer' στο φόρουμ. 4 hours 44 minutes ago

Ένας 27χρονος πρώην φοιτητής του κολλεγίου του St. Rose στο Albany της Νέας Υόρκης κρίθηκε ένοχος για κατ' επανάληψη καταστροφή δεκάδων σχολικών PC, οθονών και άλλου είδους εξοπλισμού που κόστιζε πάνω από 58.000 δολάρια. Όλα αυτά με ένα USB killer stick που καταστρέφει κυκλώματα οποιασδήποτε συσκευής με την οποία θα συνδεθεί.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνησης, ο Vishwanath Akuthota, κατέγραψε τον εαυτό του με iPhone δείχνοντας ότι έβαλε σε λειτουργία ένα USB Killer το οποίο προκάλεσε βλάβες σε 66 PC και άλλου είδους εξοπλισμό. Το Killer USB stick προσβάλει ακόμα και κονσόλε ςκαι κινητά αν συνδεθεί με τον φορτιστή τους. Εξωτερικά είναι όμοιο με οποιοδήποτε άλλο USB stick. Στην πράξη όταν συνδεθεί με μια συσκευή φτάνει τα 240V και μέσω των διαύλων επικοινωνίας της θύρας USB περνάει τα δεδομένα αυτά μέχρι την μητρική πλακέτα οποιασδήποτε συσκευής, "καίγοντας" στην ουσία κάθε CPU μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου.

www.youtube.com/watch?v=X4OmkBYB4HY

Φυσικά το USB Killer χρησιμοποιήθηκε και για να τεστάρει το κατά πόσο οι συσκευές είναι ανθεκτικές σε κάτι τέτοιο προκειμένου οι εταιρείες να αυξήσουν την προστασία των συσκευών τους σε υψηλές τάσεις που προκαλούν βραχυκύκλωμα.

Ο Akuthota αντιμετωπίζει μέχρι και 10 χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο έως 250.000 δολάρια. Η οριστική απόφαση θα παρθεί σε δικαστήριο στις 12 Αυγούστου 2019.

Διαβάστε περισσότερα...

4 hours 48 minutes ago
Days Gone press kit 4 hours 48 minutes ago

Συλλεκτική έκδοση με artbook.

Το Days Gone είναι ένα PS4 exclusive που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες και η Sony ως είθισται μας προμήθευσε με το press kit του.

Δείτε την παρουσίασή μας στο παρακάτω βίντεο. Το press kit περιλαμβάνει από artbook, μέχρι και...σεμεδάκι, πλήρως branded με το λογότυπο του παιχνιδιού.

http://www.youtube.com/watch?v=2rjnjVn01AQ

Δείτε τα Days Gone gameplay videosΣυζητήστε για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

5 hours 3 minutes ago
USB Killer: Πρώην φοιτητής "εξόντωσε" PCs αξίας 58.000 δολαρίων 5 hours 4 minutes ago

Αντιμετωπίζει μέχρι και 10 χρόνια φυλάκιση.

Ένας 27χρονος πρώην φοιτητής του κολεγίου του St. Rose στο Albany της Νέας Υόρκης κρίθηκε ένοχος για κατ' επανάληψη καταστροφή δεκάδων σχολικών PC, οθονών και άλλου είδους εξοπλισμού που κόστιζε πάνω από 58.000 δολάρια. Όλα αυτά με ένα USB killer stick που καταστρέφει κυκλώματα οποιασδήποτε συσκευής με την οποία θα συνδεθεί.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνησης, ο Vishwanath Akuthota, κατέγραψε τον εαυτό του με iPhone δείχνοντας ότι έβαλε σε λειτουργία ένα USB Killer το οποίο προκάλεσε βλάβες σε 66 PC και άλλου είδους εξοπλισμό. Το Killer USB stick προσβάλει ακόμα και κονσόλε ςκαι κινητά αν συνδεθεί με τον φορτιστή τους. Εξωτερικά είναι όμοιο με οποιοδήποτε άλλο USB stick. Στην πράξη όταν συνδεθεί με μια συσκευή φτάνει τα 240V και μέσω των διαύλων επικοινωνίας της θύρας USB περνάει τα δεδομένα αυτά μέχρι την μητρική πλακέτα οποιασδήποτε συσκευής, "καίγοντας" στην ουσία κάθε CPU μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Φυσικά το USB Killer χρησιμοποιήθηκε και για να τεστάρει το κατά πόσο οι συσκευές είναι ανθεκτικές σε κάτι τέτοιο προκειμένου οι εταιρείες να αυξήσουν την προστασία των συσκευών τους σε υψηλές τάσεις που προκαλούν βραχυκύκλωμα.

Ο Akuthota αντιμετωπίζει μέχρι και 10 χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο έως 250.000 δολάρια. Η οριστική απόφαση θα παρθεί σε δικαστήριο στις 12 Αυγούστου 2019.

Μάνος Γρυπάρης απάντησε στο θέμα 'Το GameWorld στο YouTube: Πρόγραμμα/Προτάσεις' στο φόρουμ. yesterday

Είχαμε κάποιες αλλαγές αυτή την εβδομάδα.
Η λίστα δεν τελειώνει ποτέ.
Τα επόμενα βίντεο:

Παρασκευή 12/4: APEX Legends video review
Σάββατο 13/4: Battle στο Mario Kart με τον Ορφέα Δούρβα
Κυριακή 14/4: Vintage Toys 2019
Τρίτη 16/4: Days Gone press kit
Παρασκευή 19/4: Assassin's Creed Odyssey cross-over με οπαδούς Άρη και Προοδευτικής
Σάββατο 20/4: Η Χριστιάνα για 2η φορά στην Κύπρο
Κυριακή 21/4: Cyprus ComicCon 2019
Τρίτη 23/4: Sekiro video review
Παρασκευή: 26/4: Days Gone gameplay video
Σάββατο 27/4: Τι είδαμε στην ComicCon 2019
Κυριακή 28/4: Game Poll #4
Τρίτη 29/4: Παρουσίαση περιφερειακού Corsair
Πέμπτη 1/5: Νέες κυκλοφορίες: Μάιος 2019
Σάββατο 3/5: Βόλτα στη Λεμεσό και πολιτική συζήτηση
Κυριακή 4/5: Gaming Bar #3: Ranting Greek Gamer vs Νίκος Χήναρης (Greek Gaming Universe)
Τρίτη 6/5: Παρουσίαση Hori PS4 gamepad + Παρουσίαση PC gamepad
Παρασκευή 9/5: Just Dance 2019 gameplay 3 με την Ελένη
Σάββατο 10/5: Γραπτή παρουσίαση Ozone in-ear headset + Παρουσίαση Logitech 4K camera
Κυριακή 11/5: Game Poll #5
Τρίτη 13/5: Ring of Elysium gameplay
Παρασκευή 16/5: Warcraft Adventure της Blizzard: Gameplay video
Κυριακή 18/5: Τα 'χεις παίξει #8: Γιάννης Σιδηρόπουλος

Κυριακή 25/5: Game Poll #6

Επόμενα gameplay videos:
Zelda σε PC με Unreal Engine: Gameplay video
Super Seducer #2

Επόμενα vlogs και βίντεο συζήτησης
Σάββατο: Επίσκεψη σε ένα μέρος της Κύπρου
Κυριακή: Editorial: Εθισμός στα games

Σάββατο: Συνέντευξη με έναν ήρωα του 1974
Κυριακή: Who is Ninja

Σάββατο: Smash or Pass
Κυριακή : Editorial: Clickbait

Μελλοντικά βίντεο βίντεο:
- The History of Video games: Part #3
- Τα 'χεις παίξει #9: Γιώργος Δρίτσας
- Νέα επεισόδια Best of
- Νέα επεισόδια Battle
- Golden Axe: The Revenge of Death Adder Arcade (Retro)
- Νέα επεισόδια Game Maniacs και Game Poll, ανάλογα με τις συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα...

yesterday
Notification