Νέο mod στο PC port του Jak and Daxter σας επιτρέπει να παίξετε multiplayer

New-mod-on-Jack-and-Daxter-PC-port-allows-Multiplayer-75-1718459605.jpg


Από την ίδια ομάδα που ανέπτυξε τα PC ports των 2 πρώτων Jak and Daxter games.

Ένα από τα πιο διάσημα games της Naughty Dog πριν το Uncharted είναι το Jak and Daxter, το οποίο κυκλοφόρησε στο PlayStation 2 και έχει ξεχαστεί από τη Sony, ίσως όμως όχι από τους fans. Μπορείτε να παίξετε ακόμα το trilogy και το Jak X (το spin-off της σειράς με kart racing) στο PS5 και στο PS4. Αλλά, μια ομάδα από fans της σειράς δούλεψαν σκληρά για να κάνουν port τα Jak games στο PC και ένα mod πρόσθεσε έναν νέο τρόπο να το παίξετε που δεν θα βρείτε σε καμία έκδοση του PlayStation στο multiplayer.

www.youtube.com/watch?v=1BR7a4xYX_Y

Η OpenGOAL είναι μια ομάδα που έφτιαχνε τα Jak games για PC από το 2020. Έχουν ήδη λανσάρει τα δύο πρώτα από το 2022 και το 2024 και σχεδόν έχουν τελειώσει με το Jak 3. Υπάρχει επίσης ένα mod που λέγεται TeamRuns που σας επιτρέπει να παίξετε το πρώτο game της σειράς με έναν φίλο σας/μία φίλη σας. Μπορείτε να παίξετε local ή online multiplayer. Τα cutscenes δεν θα διακόψουν και τους δύο παίκτες εάν ένας από αυτούς ενεργοποιήσει ένα.

Η περιγραφή το mod λέει ότι το TeamRuns είναι κυρίως ένα speedrunning tool που περιλαμβάνει in-game timer και leaderboards με αυτόματο submission και verification για να βοηθήσει τους παίκτες να συγκρίνουν τον εαυτό τους με άλλους παίκτες. Κάντε κλικ εδώ για να ανοίξετε το επίσημο site της OpenGOAL .

Read More...

Notification