GameWorld Blogs

Γράψτε τα άρθρα σας στα blogs και δείτε τα να δημοσιεύονται στην κεντρική σελίδα του GameWorld.gr, στην ενότητα Blogs, κάτω δεξιά. Κάθε κείμενό σας θα πρέπει να έχει μέγεθος κατ' ελάχιστο 2-3 παραγράφους και να αφορά προσωπική άποψη και όχι είδηση. Αν δεν δημοσιευθεί εντός 24 ωρών τότε στείλτε email στο info@gameworld.gr για δημοσίευση.

Zaratoth's Indie Picks: Διαγωνισμός

Zaratoth's Indie Picks: Διαγωνισμός

Φτάσαμε αισίως στα πέντε πρώτα άρθρα. Όλα τους είναι πολύ καλά παιχνίδια, τα οποία πιστεύω αξίζουν την προσοχή σας. Και, μέχρι στιγμής, κατάφερα να κερδίσω ένα προσωπικό στοίχημα και να γράψω ένα άρθρο την εβδομάδα, παρά τη γενικότερη έλλειψη χρόνου λόγω υποχρεώσεων.

Αλλά δεν είστε εδώ γι'αυτό. Είστε για το "διαγωνισμό". Σκεφτόμουν γενικά να έκανα κανένα διαγωνισμό για κάποιο από τα παιχνίδια που έχω γράψει. Σαν αρχικό milestone είχα διαλέξει τα 10 πρώτα άρθρα. Όμως, μια ευγενική "χορηγία" του Humble Monthly που άνοιξε χτες με ώθησε να το κάνω μια ώρα αρχύτερα.

Κληρώνεται λοιπόν σε έναν/μία τυχερό/ή ένα κλειδί Steam για το παιχνίδι Dungeon of the Endless, στην Crystal Edition. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα σχόλιο σε αυτό το blog με το ποιο indie παιχνίδι (μόνο ένα) θα θεωρούσατε πως αξίζει να δοκιμάσω για να ασχοληθώ μελλοντικά μαζί του στη στήλη (αν θεωρήσω πως ήταν αρκετά καλό προφανώς, καθώς είναι καθαρά υποκειμενικής επιλογής τα picks).

Η συμμετοχή θα λήξει το ερχόμενο Σάββατο, 11/6, όπου και θα ανακοινώσω το νικητή και θα επικοινωνήσω μαζί του για το κλειδί. Κάθε χρήστης θα έχει μόνο μια συμμετοχή, ανεξαρτήτως αριθμού σχολίων. Αν κάποιος θέλει να σχολιάσει χωρίς να λάβει μέρος στο διαγωνισμό (δεν το θέλει, το έχει ήδη κλπ) ας αναφέρει στο σχόλιό του πως είναι εκτός συναγωνισμού.

Σημείωση: Επειδή ο διαγωνισμός είναι προσωπικός και όχι του site, επιτρέπω και συντάκτες να λάβουν μέρος, αν το θελήσουν.

Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά και στα picks μέχρι σήμερα και, αν θέλετε, αφήστε κανένα σχόλιο.

Προηγούμενα Picks
Don't Starve
Apotheon
This War of Mine
Dungeon of the Endless
Sunless Sea
Bigby Wolf: Ο πιο Bad-ass Σερίφης του κόσμου
Zaratoth's Indie Picks: Sunless Sea

Related Posts

 

Comments 10

Professor_Severus_Snape on Saturday, 04 June 2016 15:04

Από indie games αξίζει πραγματικά να ασχοληθεί κανείς με το Schein, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό 2D platform κατ' εμέ, που απαιτεί ιδιαίτερη σκέψη (δυο-τρεις γρίφοι με πέθαναν, απλά) και τρομερά αντανακλαστικά σε αρκετά σημεία. Το είχα παίξει πριν από κάποιους μήνες και παρότι ακολούθησαν πολλά games από τότε, εξακολουθώ να το θεωρώ ως ένα από τα 2-3 καλύτερα στην κατηγορία του, χωρίς να έχει λάβει την προβολή που θα του άξιζε. Είχε κερδίσει σε διαγωνισμό της Microsoft με εταιρίες από όλο τον κόσμο το 2013. Δε μπορώ να θυμηθώ πιο δύσκολο παιχνίδι (δεν έχω παίξει ακόμη τα Dark Souls), είναι πανέμορφο και έχει πολύ καλό soundtrack και περιβαλλοντικούς ήχους.

Υ.Γ.: Δε θέλω να μπω στο διαγωνισμό, καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες, μπράβο, Νικολή, για το δωράκι.

Από indie games αξίζει πραγματικά να ασχοληθεί κανείς με το Schein, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό 2D platform κατ' εμέ, που απαιτεί ιδιαίτερη σκέψη (δυο-τρεις γρίφοι με πέθαναν, απλά) και τρομερά αντανακλαστικά σε αρκετά σημεία. Το είχα παίξει πριν από κάποιους μήνες και παρότι ακολούθησαν πολλά games από τότε, εξακολουθώ να το θεωρώ ως ένα από τα 2-3 καλύτερα στην κατηγορία του, χωρίς να έχει λάβει την προβολή που θα του άξιζε. Είχε κερδίσει σε διαγωνισμό της Microsoft με εταιρίες από όλο τον κόσμο το 2013. Δε μπορώ να θυμηθώ πιο δύσκολο παιχνίδι (δεν έχω παίξει ακόμη τα Dark Souls), είναι πανέμορφο και έχει πολύ καλό soundtrack και περιβαλλοντικούς ήχους. Υ.Γ.: Δε θέλω να μπω στο διαγωνισμό, καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες, μπράβο, Νικολή, για το δωράκι.
TheReaper on Sunday, 05 June 2016 18:16

Disorder. Το είδα στο Steam και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον ως τίτλος και concept. Δοκίμασέ το να μας πεις εντυπώσεις και αν αξίζει ή όχι το ενδιαφέρον.

Disorder. Το είδα στο Steam και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον ως τίτλος και concept. Δοκίμασέ το να μας πεις εντυπώσεις και αν αξίζει ή όχι το ενδιαφέρον.
geololj on Thursday, 09 June 2016 12:59

Πολύ καλή πρωτοβουλία Νικολή

Από καινούρια indie games θα σου προτείνω δύο τα οποία θέλω να παίξω κι εγώ: Neon Chrome και TurnOn. Επίσης, αν και δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, να έχεις τον νου σου για τα Darkside Detective (υπάρχει και demo) και Super Dungeon Bros (αν σου αρέσουν τα co-op games).

Καλή επιτυχία παιδιά, το Dungon of the Endless είναι παιχνιδούμπα

Πολύ καλή πρωτοβουλία Νικολή :) Από καινούρια indie games θα σου προτείνω δύο τα οποία θέλω να παίξω κι εγώ: Neon Chrome και TurnOn. Επίσης, αν και δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, να έχεις τον νου σου για τα Darkside Detective (υπάρχει και demo) και Super Dungeon Bros (αν σου αρέσουν τα co-op games). Καλή επιτυχία παιδιά, το Dungon of the Endless είναι παιχνιδούμπα :D
DoUzOs on Thursday, 09 June 2016 13:09

Σου προτείνω το Enter the Gungeon που φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον αν και δε το έχω παίξει ακόμα.
Καλή επιτυχία σε όλους!

Σου προτείνω το Enter the Gungeon που φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον αν και δε το έχω παίξει ακόμα. Καλή επιτυχία σε όλους!
Blood Prince on Thursday, 09 June 2016 13:51

Τα Ark: Survival Evolved και Five Nights at Freddy's 3 είναι δύο indie games που μου αρέσουν αρκετά και θα ήθελα να διαβάσω κάποιο blogs για αυτά.

Καλή Επιτυχία σε όλους και μπράβο στον Zaratoth για την πρωτοβουλία για διαγωνισμό.

Τα Ark: Survival Evolved και Five Nights at Freddy's 3 είναι δύο indie games που μου αρέσουν αρκετά και θα ήθελα να διαβάσω κάποιο blogs για αυτά. Καλή Επιτυχία σε όλους και μπράβο στον Zaratoth για την πρωτοβουλία για διαγωνισμό.
Aelaos on Thursday, 09 June 2016 23:14

Θα πρότεινα το Crea φαίνεται να αποτελεί ένα ενδιαφέρον αμάλγαμα Survival - RPG με ρετρό γραφικά . Επίσης δίνω μια δεύτερη ψήφο στο Enter the Gungeon.

Θα πρότεινα το Crea φαίνεται να αποτελεί ένα ενδιαφέρον αμάλγαμα Survival - RPG με ρετρό γραφικά . Επίσης δίνω μια δεύτερη ψήφο στο Enter the Gungeon.
Zaratoth on Sunday, 12 June 2016 17:02

Συγνώμη για την καθυστέρηση. Με έφαγε το Euro και το διάβασμα και ξεχάστηκα. Σύμφωνα με το Random.org, νικητής είναι ο DoUzOs. Συγχαρητήρια!

Συγνώμη για την καθυστέρηση. Με έφαγε το Euro και το διάβασμα και ξεχάστηκα. Σύμφωνα με το Random.org, νικητής είναι ο DoUzOs. Συγχαρητήρια!
geololj on Wednesday, 15 June 2016 17:36

Ωωω συγχαρητήρια Πιέρρο!

Ωωω συγχαρητήρια Πιέρρο! :D
Blood Prince on Wednesday, 15 June 2016 17:37

Συγχαρητήρια και από μένα.

Συγχαρητήρια και από μένα. :D
DoUzOs on Wednesday, 15 June 2016 17:42

Ευχαριστώ για το key, Νικολή!

Ευχαριστώ για το key, Νικολή!
Already Registered? Login Here
Guest
Friday, 03 April 2020

Captcha Image

Notification