Είναι το WWE 2K23 το ΚΑΛΥΤΕΡΟ wrestling game;

Έχοντας 100 ωρες στην PS5 εκδοση , το WWE 2K23 δεν είναι το ίδιο με το WWE 2K22 απλα με βελτιωμένα γραφικά. Είναι όμως το καλύτερο της σειράς;

Σίγουρα τα mechanics του είναι αρκετά καλά και ό,τι bugs είχαν οι προηγούμενες εκδόσεις  πλέον δεν υπάρχουν στο 2K23 αλλά υπάρχει περιθώριο βελτίωσης για να γίνει αρκετά ρεαλιστικό. Still fun to play! Ενώ τερμάτισα σχετικά γρήγορα το Showcase με τον John Cena που ήταν εξαιρετικό (no spoilers) έπιασα το My Career το οποίο είναι αρκετά βελτιωμένο στο κομμάτι της ιστορίας καθώς εχει 2 διαφορετικες ιστορίες, αλλα το navigation menu και το level system παραμένει ίδιο με το 2K22 χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι είναι κακό απαραίτητα.Ακόμα δεν έχω τερματίσει τις ιστορίες!

Αφού άφησα το My Career στην άκρη, έπιασα το My GM το οποίο με μιά μικρή νοσταλγία απο το SVR 2007 και άκρως βελτιωμένο σε σχέση με το 2K22. H 2K άκουσε τους φανς και με τις προσθήκες που είχε το έκανε αρκετά challenging και με περισσότερο κάψιμο.Προσθήκες όπως tag team ζώνες και ήδη αγώνων έκαναν το mode έναν παραπάνω λόγο να θέλω να κάψω περισσότερες ώρες! Well Done 2K! Θα ξεπετάξω το My Faction διότι είναι σχετικά ίδιο με το 2K22 αλλά από τα αγαπημένα μου modes διότι μου θυμιζει το FUT από FIFA games. Το universe σαν mode αρκετά βελτιωμένο και έχει πολύ ψωμί κατά τη γνώμη μου και κάθε χρόνο μας δίνει όλο και κάτι παραπάνω για να βγάλουμε τα δικά μας 5 STAR MATCHES.

Τέλος η προσθήκη των war games έδωσαν άλλο αέρα στο game με περισσότερο ξύλο μεταξύ φίλων ή και εχθρών. Είναι όμως το καλύτερο wrestling game το WWE 2K23; Το game είναι ένα πολύ καλό simulation wrestling game αλλά όχι το καλύτερο.
Το καλύτερο ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ένα : 

Η επιστροφή του Βασιλιά στο θρόνο του
Η Microsoft νίκησε την εξαγορά της Activision Bliz...

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Friday, 24 May 2024

Captcha Image

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.gameworld.gr/

Notification