Φτιάξε την Δικιά σου Gaming Εταιρία - Android App [Game]

Πρόκειτε για ένα παιχνιδάκι θα έλεγα προσωπικός με μεγάλα προσόντα . Εντάξη μην το παρακάνω αλλά οφείλω να πω ότι καθόμουν επί ώρες στην κυριολεξία μπροστά στο Android Device μου και πορωνόμουνα ώστε να φτάσω τα Top Sales !  

  Η ονομασία του ; 

Game Dev Story

Εικόνα 1.1

Γραφικά

Εντάξη από άποψη γραφικών , μιλάμε για ένα Android App αλλά μέχρι και εκεί πολλές φορές τα γραφικά παίζουν τον ρόλο τους . Συγκεκριμένα το παιχνίδι είναι με 16'α-bit-a γραφικά με αποτέλεσμα να είναι ωραία στο μάτι και να μην ταλαιπωρεί το Android Device σας .

Gameplay

Το Gameplay είναι αυτό που σε κερδίζει . Συγκεκριμένα η ιστορία αρχίζει ως εξείς , πρώτα-πρώτα ονομάζεις την εταιρία σου και μετά αρχίζει όλη η ιστορία . Προσλαμβάνεις κανένα δυο ανθρώπους για αρχή , ασπούμε έναν Director και έναν Sound Enginner . Ο Director σας φτιάχνει το σενάριο και το "Fun" και ο Sound Enginner σας προσθέτει τα soundtrack , τους οποίους υπαλλήλους μπορείς να τους ανεβάσεις level ή να τους εκπαιδεύσεις για να έχουν καλύτερη επίδοση την ώρα της ανάπτυξης ενός παιχνιδιού ή κονσόλας . Στη συνέχεια κάθε χρόνο λαμβάνετε μέρος στο λεγόμενο GAMEDEX (εικόνα 1.1) ή αλλιώς Ε3 :P Πες το όπως θες . Παρακάτω υπάρχουν τα βραβεία (BAFTA ) ή αλλιώς τα trophys που θα πάρεις για ένα παιχνίδι σου , εφόσον όμως έχεις δημιουργήσει ένα τουλάχιστον Game την τωρινή σεζόν (Μην σε νοιάζει για το πόσο καλό πρέπει να είναι το game για να μπει σε υποψηφιότητα , υπάρχει και το Worst Game Trophy ) . Οι κριτές θα κρίνουν αν το καινούργιο game σου που μόλις τελείωσες αν θα μπει στο Hall Of Fame. Το Hall Of Fame  (εικόνα 1.2) είναι μια λειτουργία στην οποία αν οι κριτές κρίνουν άριστο το παιχνίδι σου τότε μπορείς να βγάλεις και Sequel δηλαδή μια η όσες θες συνέχειες του παιχνιδιού , όμως αν έστω μια συνέχεια δεν βγει στο Hall Of Fame τότε δυστυχώς η σειρά διακόπτεται .  

Εικόνα 1.2
Καθώς τα προβλήματα είναι πολλά όπως το ότι άμα συνεχίσεις να κάνεις συνέχεια παιχνίδια του ίδιου είδους ή 5 συνεχόμενα Sequels τότε οι Fans σας θα δυσαρεστηθούν και θα σας αποχωρίσουν . Στην διάρκεια του development ενός παιχνιδιού υπάρχει περίπτωση να γίνει γενικό Black Out και να χάσετε Points . Σε περίπτωση που ένας υπάλληλος αποτύχει στην προσπάθειά του να βοηθήσει λίγο περισσότερο με δικιά σας ευθύνη στην ανάπτυξη του παιχνιδιού , αντί για Points θα σας δώσει Bugs τα οποία θα πρέπει να ξοδέψετε χρόνο και να τα διορθώσετε μετά , αν και μπορείτε να θέσετε σε κυκλοφορία το παιχνίδι με τα bugs αλλά δεν αξίζει παρά μόνο αν βιάζεστε πολύ γιατί υπάρχει και η περίπτωση του αν αργήσετε να εκδώσετε για πολύ καιρό ένα παιχνίδι οι Fans σας θα δυσαρεστηθούν , αν και είναι μια ψιλό άχρηστη λειτουργία του παιχνιδιού γιατί οι περιπτώσεις που θα χρειαστεί να την χρησιμοποιήσεις θα είναι πολύ σπάνιες , αλλά κάνει το gameplay πιο ρεαλιστικό .

Θετικά :
Ευχάριστο Gameplay                                           
Ενδιαφέρον Θέμα Παιχνιδιού                               Μέτρια/Καλή Ρεαλιστικότητα στο Gameplay                 Δεν απορροφάει πολλούς πόρους--> No Lag !


Αρνητικά :
Δεν υπάρχει πλούσιος ήχος                                                      Το βαριέσαι αφού τελιώσεις τον σκοπό σου (πιθανότατα)

Top 6 Games & Apps For Android
ΒΙΑ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Wednesday, 23 June 2021

Captcha Image

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.gameworld.gr/

Notification