Dead Space 3 Isaac and Ellie

 

Προσοχή περιεχέι spoiler.Ως λάτρεις της σειρά του dead space έχοντας αφιερώσει αρκετές ώρες παρατήρησα την σχέση που έχουν ο isaac και η ellie. Πιστεύω ήταν από τα πιο περίεργα σημεία που δεν μου άρεσαν στο game αρκετός ρομαντισμός με το

 από phil collins αλλά μήπως το παρακάναμε?  Ξεκινώντας το παιχνίδι βλέπω έναν isaac σε ένα δωμάτιο με αδεία μπουκάλια και μια μισό-σκισμένη photo με την ellie, εκεί ο νταλκάς χτύπαγε κόκκινο. Αμέσως μετά μπουκάρουν μέσα στο δωμάτιο ο john carver και ο robert norton για αυτούς 
θα αναφερθώ αργότερα.  ξεκινώντας το ανθρωποκυνηγητό για την σωτηρία του isaac,  ο isaac έχει συνεχώς το μυαλό του στην ellie διότι του ανέφεραν ότι προσπαθούν να την βρουν σε ένα διαστημικό σταθμό. Εκεί ο isaac τα είδε όλα του όρμαγαν τρελοί στρατιώτες και σάπια κουφάρια από necromorphs, όταν ο isaac ήταν έτοιμος να ξανασυναντήσει την ellie αντίκρισε το εξής την ellie και τον robert να φιλιούνται εκεί αλλάξαν όλα. Μια μεγάλη απογοήτευση για την χαμένη αγάπη και την απόκτηση ενός εχθρού τον robert. O isaac στο παιχνίδι έχει περισσότερο το νου του στη ellie και να το παίζει συναισθηματικός παρά για να necromorphs που είναι έτοιμα να τον κατασπαράξουν.  Ο μονός που τον ενδιέφερε να επιβίωση και που είχε μυαλό ήταν ο carver.
Ο robert ήταν για πολλές σφαλιάρες μέσα στο παιχνίδι μέχρι που τον σκοτώνει ο isaac διότι 
τρελάθηκε και η ellie του ζητούσε τα ρέστα από πάνω για ποιο λόγο το έκανε και ο isaac της είπε ότι "είχε ένα όπλο στο κεφαλή μου τη περίμενες να κάνω;".  Γενικά η απάθεια υπήρχε και φούντωσε περισσότερο όταν ο robert άφησε κλειδωμένο τον isaac σε ένα κλουβί. Κάτι που ξέχασα να αναφέρω προηγούμενος ήταν την στιγμή που συγκρούστηκε το σκάφος και ο isaac ήταν μονός του φωνάζοντας "ellie ellie" μέχρι που βρήκε ένα απομεινάρι από το σκάφος και ένα πτώμα καλυμμένο με χιόνι αρχίζοντας να σκάβει διαμανίας με τον φόβο μην είναι η ellie και όταν αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι η ellie λέει "thx god" για τον φουκαρά τον άλλον μην κάνουμε κάτι? Το συγκεκριμένο με έκανε να γελάσω αρκετά με αυτήν την κατάσταση. Αργότερα ο isaac ήταν όλο "η ellie πάνω από όλα και εσείς άντε σκοτωθείτε" δεν το δείχνε πάντα. Εκεί που δεν το έδειξε ήταν σε μια φάση που ανέβαιναν σε με έναν ανελκυστήρα σε ένα χιονισμένο βουνό αμέσως τους επιτέθηκε ένα μεγάλο necromorph που πήγε να διαλύσει τον ανελκυστήρα ο issac έτρεξε άμεσος και φώναζε πιάσε το χέρι μου θα σε σώσω σε μια κοπέλα που βρισκόταν μέσα, ο carver πήρε ένα τσεκούρι και έκοψε το σκοινί ο isaac του έβαλε τις φωνές ότι θα την έσωζε αλλά ο carver του απάντησε πως θα σκοτωνόμασταν όλοι, μετά και πήγε να γίνει διότι το έδαφος διαλυόταν. Εκεί που είπα επιτελούς αρχίζει και λίγο σοβαρά το game ήταν ο θάνατος της ellie που ο isaac μονό που δεν κατάστρεψε την πόρτα για να μπει και να την σώσει.  Άλλα ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό διότι ήταν ζωντανή και την γλίτωσε από τα χεριά του jacob. Αυτό έγινε στο chapter 19 οπού ο isaac πολεμά ένα μεγάλο πλάσμα που είναι  η καρδιά του marker. Στο τέλος της μάχης ο isaac καταφέρνει να σταματήσει το marker αλλά τον δείχνει να πεθαίνει μαζί με τον carver αλλά δεν ήταν μονό αυτό κρατούσε και την φωτογραφία της ellie. Η ellie από την άλλη αραχτή σε ένα σκάφος προσπαθεί να βρει τον isaac λέγοντας τα κατάφερες συνδυασμένο με μια πικρά που δεν είχε ίχνος ζωής από αυτόν. Γενικά κάτι σαν mass effect πήγαν να το κάνουν, τι να πω θέλουν να βγάλουν και 4ο τι θα δείξετε εκεί?

Αυτό είναι αφιερωμένο στον φίλο Tim που χειριστικά στο chapter 1 και που πέθανε άδικα προσπαθώντας να σώσει την πατρίδα του.

Μπορείτε επίσης να δείτε το blog που είχα φτιάξει σχετικά με το dead space 3 εδώ και το review εδώ.

 

 

 

 

 

 

Το ρίσκο στα reboots των video games
Civilization V - η αποψή μου!
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Sunday, 16 June 2024

Captcha Image

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.gameworld.gr/

Notification