GameWorld Blogs

Γράψτε τα άρθρα σας στα blogs και δείτε τα να δημοσιεύονται στην κεντρική σελίδα του GameWorld.gr, στην ενότητα Blogs, κάτω δεξιά. Κάθε κείμενό σας θα πρέπει να έχει μέγεθος κατ' ελάχιστο 2-3 παραγράφους και να αφορά προσωπική άποψη και όχι είδηση. Αν δεν δημοσιευθεί εντός 24 ωρών τότε στείλτε email στο info@gameworld.gr για δημοσίευση.

Christmas Special

Ναι ναι ξέρω, θα έπρεπε να γιορτάζω κάπου με φίλους και να περνάω καλά αυτήν την στιγμή γιατί είναι Χριστούγεννα. Αλλά μαντέψτε τι. Βαριέμαι και έτσι είπα να κάνω ένα Christmas Special post στο blog. Εξάλλου για μένα Χριστούγεννα πάντα σήμαινε περισσότερη ώρα gaming και ίσως νέες προσθήκες games στην συλλογή μου. Οπότε αφήστε τα πολλά και ελάτε να σας πω!

 

Τα Χριστούγεννα ήταν πάντα ένα δύσκολο αντικείμενο στον τομέα των games... Και αυτό γιατί, όσο και αρεστά να είναι σαν περίοδος στην ζωή μας, σαν πηγή για δημιουργία games είναι λίγο... ξενέρωτη. Προσωπικά τουλάχιστον δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιο παιχνίδι με κεντρική ιδέα τα Χριστούγεννα που να μου άρεσε. Ωστόσο υπάρχουν παιχνίδια με Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που είναι άξια αναφοράς.  Εξάλλου  θα προτιμούσα να δω το Die Hard με πρωταγωνιστή τον Άι ***ήσου Τζων Μακλέιν σαν Χριστουγεννιάτικη ταινία παρά ένα μάτσο αποτυχημένες ψευτοκωμωδιοεορταστικές αηδίες με πρωταγωνιστές τον Άι Βασίλη και τα ξωτικά και τα ελάφια του!

 

Επίσης θα γράψω και μια λίστα για κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του για να στείλει στον Santa φέτος.

Shenmue

Αυτό το διαμαντάκι από την 6η γενιά βιντεοπαιχνιδιών στην κονσόλα Dreamcast είναι ένα adventure RPG στην σφαίρα του J. Η ιστορία του ξεκινάει στις 29 Νοεμβρίου 1986 και έτσι σιγά σιγά ο παίκτης όσο προχωράει, μπαίνει στην ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων με τα μαγαζιά να είναι διακοσμημένα, τον Άγιο Βασίλη να περιφέρεται στους δρόμους οι οποίοι είναι άδειοι λόγω των εορτών. 

Max Payne

Με αυτό το παιχνίδι με δένουν πολλά. Είχα αργήσει να το παίξω, αλλά μάλλον έκανα το καλύτερο, καθώς το έπαιξα τα Χριστούγεννα του 2001. Είχα μπει στο πετσί του Payne και είχα συγκινηθεί από τον χαμό της οικογένειας του. Αυτό με έκανε, και δεν ήμουν ο μοναδικός πιστεύω, να βάψω με το αίμα του υποκόσμου το χιονισμένο σκηνικό της Νέας Υόρκης. Αρκετά ατμοσφαιρικό παιχνίδι, ένα από τα καλύτερα που έπαιξα ποτέ.

Metal Gear Solid

Χιόνι, κρύο, next-gen στρατιώτες, Metal Gear, κι εσύ! ο Solid Snake για την ακρίβεια. Αν ποτέ έτυχε να παίξετε το παιχνίδι μέσα στις γιορτές θα με νιώσετε. 

Fahreneit

Αρκετά fucked up παιχνίδι από την μια μεριά, από την άλλη είναι αρκετά ατμοσφαιρικό, από τα πρώτα interactive drama (κάτι που κάνει η Tell Tale τώρα) παιχνίδια, τοποθετημένο και αυτό στις γιορτινές μέρες.

Nights Into Dreams: Christmas Nights

Εορταστικό adaptation ενός όμορφου παιχνιδιού για το Saturn, κυκλοφόρησε κάπου στην δεκαετία του '90 δωρεάν από διάφορα περιοδικά της εποχής.

 

Ηonorable Mentions:

Σχεδόν όλα τα μεγάλα παιχνίδια της Nintendo, Super Mario, Donkey Kong, Banjo Kazooie, Animal Crossing περιέχουν πίστες με χριστουγεννιάτικο mood αλλά δεν είναι στο σύνολο τους οπότε δεν δίνουν αυτό που θέλουμε ως εορταστική ατμόσφαιρα.

Τα fan-made Merry Gear Solid που αναμειγνύουν τον Solid Snake με τον Santa Claus.

Το Batman Arkham Origins εκτυλίσσεται την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Ok, ποιος θυμάται τα Lemmings; ε είχαν κυκλοφορήσει και τα Christmas Lemmings...

 

Santa's List

Οι περισσότεροι αγοράζουμε games την περίοδο των γιορτών. Φέτος θα πρέπει να ζητήσουμε από τον Santa μερικά από τα παρακάτω (εκτός κι αν ήσαστε τόσο καλοί και τα πάρετε όλα):

  1. Last of Us
  2. Grand Theft Auto V
  3. Borderlands 2
  4. Saints Row IV
  5. Bioshock Infinite
  6. Assassin's Creed IV: Black Flag
  7. Battlefield 4
  8. Pokemon X & Y
  9. Super Mario World 3D 
  10. Need for Speed: Rivals

 

Να έχετε καλές γιορτές, και καλό gaming!

League of Legends:Ahri Guide
2013: Μια καλή χρονιά για το gaming
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Saturday, 30 May 2020

Captcha Image

Notification