GameWorld Blogs

Γράψτε τα άρθρα σας στα blogs και δείτε τα να δημοσιεύονται στην κεντρική σελίδα του GameWorld.gr, στην ενότητα Blogs, κάτω δεξιά. Κάθε κείμενό σας θα πρέπει να έχει μέγεθος κατ' ελάχιστο 2-3 παραγράφους και να αφορά προσωπική άποψη και όχι είδηση. Αν δεν δημοσιευθεί εντός 24 ωρών τότε στείλτε email στο info@gameworld.gr για δημοσίευση.

Θέλουμε την συμμετοχή σας!

 

Από το 2005 που το site ξεκίνησε την πορεία του μέχρι σήμερα, είχαμε πάντοτε μία βασική φιλοσοφία. Το να ακούμε τους αναγνώστες μας και να προσπαθούμε πάντοτε για το καλύτερο.

Με το σκεπτικό αυτό δημιουργήσαμε από φέτος τον Ιούλιο το Community, με σκοπό να γνωριστούμε καλύτερα. Το Community είναι η εισαγωγή των social network στοιχείων στο GameWorld. Γινόμαστε πλέον φίλοι (χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουμε ο ένας τον άλλο στο Facebook) μαθαίνουμε για τις συνήθειες των συνομιλητών μας, ανεβάζουμε φωτογραφίες, κάνουμε likes, δημιουργούμε ομάδες και ερχόμαστε πιο κοντά, όπως άλλωστε και στα meetings, για τα οποία θα έχετε σύντομα νεότερα.

Η συμμετοχή σας
Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω το εξής. Ξέρετε ότι όλοι οι συντάκτες προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο. Από εσάς θέλουμε ένα και μόνο πράγμα. Την συμμετοχή σας. Η συμμετοχή πριν από μερικά χρόνια περιοριζόταν μόνο στους "φανατικούς" του site, κατά καιρούς σε όσους συμμετείχαν σε διαγωνισμούς με τα 5-10 μηνύματα ή σχόλια που απαιτούνταν και πάει λέγοντας. Αυτό φυσικά δεν αρκεί!

Το GameWorld είναι όπως ξέρετε ένα ανεξάρτητο ειδησεογραφικό game site, το μεγαλύτερο στο είδος του στην Ελλάδα. Δεν κρύβει κάποια εταιρεία από πίσω του ούτε χρηματοδοτείται από πουθενά. Έχει τους χορηγούς του οι οποίοι οριακά καλύπτουν τα έξοδά του. Το πρώτο και το βασικό που ζητάμε από εσάς, είναι το να συμμετέχετε σε όλους τους τομείς του site!

Όπως ξέρετε το GameWorld έχει απλώσει πλέον τα "πλοκάμια" του παντού. Πέρα απ' τις ειδήσεις και το forum, αλλά και τη νέα μόδα του Community που ξεκινήσαμε πρώτοι στην ελληνική gaming σκηνή, έχουμε εδώ και 9 χρόνια την εκπομπή Users, το GameWorld TV, αλλά και διάφορα...παρακλάδια (όπως οι ομάδες του Community). Όσοι συμμετέχετε σε όλα αυτά με τα μηνύματά σας, όχι μόνο μας δίνετε κουράγιο, αλλά βοηθάτε και οικονομικά το site!

Για να γίνω πιο κατανοητός, θα πω το εξής. Δεν έχουμε κάποιο Donation box, ακριβώς γιατί είμαστε εμπορικό site. Όσο περισσότερο συμμετέχετε στο GameWorld, τόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον προκαλείτε απ' τους χορηγούς που θέλουν να διαφημιστούν. Είναι κάτι αυτονόητο, αλλά οφείλω να σας το υπενθυμίσω. Αν πραγματικά σας ενδιαφέρει το οτιδήποτε διαβάζετε, σχολιάστε το! Πείτε την άποψή σας. Ακόμα κι όταν για παράδειγμα βλέπετε ένα άρθρο ή ένα review χωρίς σχόλια, μην ντραπείτε να είστε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Η συμμετοχή σας μπορεί να αφορά για παράδειγμα ακόμα και μια απορία που τυχόν έχετε ή το αντίθετο. Μια απορία που έχει άλλος αναγνώστης μπορεί να απαντηθεί από εσάς. Τα ελάχιστα δευτερόλεπτα που αφιερώνετε να ξέρετε ότι μας κάνουν χαρούμενος, ως ανταμοιβή των προσπαθειών μας. Μελλοντικά δεν πρόκειται να έχουμε καμία συνδρομητική υπηρεσία, ότι σας προσφέρουμε ήταν και θα είναι εντελώς δωρεάν και το μόνο αντίκτυπο που θέλουμε είναι η συζήτηση μαζί σας σε καθημερινή βάση.

Αυτός είναι άλλωστε κι ο λόγος όπου δημιουργήσαμε τα User Levels! Κι αν αυτό το σύστημα σας θύμισε λίγο...RPG, που να δείτε και την μετεξέλιξή του! Πραγματικά θα τρίβετε τα μάτια σας!

Η έρευνα
Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του development του GameWorld v3 (το οποίο ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο αλλά θα συνεχίσει και στο μέλλον με applications) θα θέλαμε να αφιερώσετε λίγα λεπτά απ' το χρόνο σας και να απαντήσετε στην έρευνα του GameWorld η οποία περιλαμβάνει μόλις 10 ερωτησούλες. Η έρευνα είναι τελείως ανώνυμη, επομένως...εκφραστείτε ελεύθερα!

Κάντε κλικ εδώ για να συμμετάσχετε στην έρευνα

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο GameWorld και να είστε σίγουροι ότι στα επόμενα χρόνια που θα ακολουθήσουν θα είμαστε διαρκώς κοντά σας στην προσπάθειά μας να γίνουμε ολοένα και καλύτεροι!

Sequels
Wartune : Η απόλυτη αρμονία του πολέμου
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Thursday, 09 April 2020

Captcha Image

Notification