GameWorld Blogs

Γράψτε τα άρθρα σας στα blogs και δείτε τα να δημοσιεύονται στην κεντρική σελίδα του GameWorld.gr, στην ενότητα Blogs, κάτω δεξιά. Κάθε κείμενό σας θα πρέπει να έχει μέγεθος κατ' ελάχιστο 2-3 παραγράφους και να αφορά προσωπική άποψη και όχι είδηση. Αν δεν δημοσιευθεί εντός 24 ωρών τότε στείλτε email στο info@gameworld.gr για δημοσίευση.

Μια πρώτη γνωριμία

Τι έγινε ρε παιδιά; Blogάρουμε; ΟΚ, ας πούμε λοιπόν πέντε πράγματα, να γνωριστούμε καλύτερα και να κάνουμε μια αρχή στο καινούργιο αυτό feature του site.

Τα βασικά 
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Με λένε Γιάννη Γεωργακόπουλο και ασχολούμαι με τη σύνταξη κειμένου και την αρθρογραφία εδώ και δύο σχεδόν χρόνια. Ξεκίνησα με ένα blog προγνωστικών στοιχήματος και συνέχισα να γράφω σε διάφορα site που πραγματεύονταν το ίδιο αντικείμενο. Πριν από σχεδόν ένα μήνα το μάτι μου έπεσε σε μια αγγελία στην οποία ζητούνταν αρθρογράφοι για το GameWorld. Δεν το σκέφτηκα πολύ και έστειλα αμέσως βιογραφικό. Η απάντηση δεν άργησε και μετά από λίγο καιρό έγινα και εγώ μέλος της ομάδας συντακτών ενός από τα μεγαλύτερα gaming sites στον ελληνικό χώρο.

Gaming
Όσον αφορά το gaming τώρα. Δεν είμαι ο κλασσικός gamer. Αντιπαθώ τις κονσόλες και όλους τους sport τίτλους ανεξαιρέτως. Ασχολούμαι σχεδόν αποκλειστικά με PC games και αν ξεφύγω καμιά φορά το κάνω μόνο για χάρη του Wii. Με τα PC καταπιανόμουν από μικρό παιδί. Ο πρώτος μου υπολογιστής ήταν x286 και η πρώτη μου γνωριμία με το μηχάνημα έγινε σε περιβάλλον MS DOS (αν δεν καταλαβαίνετε τι είναι αυτό σημαίνει ότι γεννηθήκατε αρκετά χρόνια μετά από μένα). Δεν έχει περάσει ούτε ένας υπολογιστής απείραχτος από τα χέρια μου καθώς το δεύτερο κατά σειρά πάθος μου είναι το hardware, το εσωτερικό του υπολογιστή το οποίο θέλω διαρκώς να πειράζω και να πειραματίζομαι με αυτό. Ίσως σε αυτό συνέβαλλαν και οι σπουδές μου ως ηλεκτρονικός στα Τ.Ε.Ι Αθήνας. Το παράδοξο είναι ότι η πρώτη μου επαφή με τo gaming έγινε μέσω κονσόλας και πιο συγκεκριμένα ενός ATARI. Δεν ήθελα και πολύ για να κολλήσω, και όταν συνειδητοποίησα ότι από ένα σημείο και μετά, μπορώ να παίζω παρόμοια παιχνίδια και στο αγαπημένο μου PC... με "έχασε" ο κόσμος!

Τα MMORPG καταλαμβάνουν το 50% του gaming χρόνου μου, ενώ το άλλο 50% μοιράζονται όλα τα άλλα είδη παιχνιδιών ΕΚΤΟΣ των sport games! Εδώ ετοιμαστείτε και για άλλο παράδοξο... στην πραγματικότητα είμαι τρελός fan όλων των αθλημάτων και μπορώ να κάθομαι να παρακολουθώ με τις ώρες από ποδόσφαιρο μέχρι snooker χωρίς υπερβολή (με μία ιδιαίτερη συμπάθεια στο αγαπημένο μου baseball -go Oakland go-) . But when it comes to gaming... δεν τα αντέχω!

Κλείνοντας
Τέλος θα ήθελα να ζητήσω ένα συγγνώμη καθώς, λόγω κάποιων μάλλον άτυχων συγκυριών δεν μπόρεσα να είμαι τόσο ενεργός όσο θα ήθελα αλλά ξέρω ότι αυτό θα αλλάξει άμεσα. Είναι άλλωστε μεγάλο σχολείο να γράφεις για άτομα με τόσο μεράκι και προϋπηρεσία στον χώρο, που ποιος δεν θα ήθελε να το κάνει;!

Σας αφήνω και θα επιστρέψω μέσα στην ημέρα με φρέσκες ειδήσεις. Προς το παρόν Yiannis needs FOOD! Και ως γνωστόν, αν δεν φάω... κανιβαλίζω!! 

Hello! Hello!
Meeting Παντελής Δασκαλέλος
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Tuesday, 02 June 2020

Captcha Image

Notification