Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας (Lithras)
Experience: 5522 (858 points to next level)

 
600
2 days ago
Η Epic Games δίνει δύο εβδομάδες άδεια σε όλους τους εργαζομένους της 2 days ago

Η Season 9 θα συνεχιστεί κανονικά

Η επιτυχία του Fortnite είχε ως συνέπεια η ομάδα ανάπτυξής του να δουλεύει με δυσβάσταχτα ωράρια, κυρίως λόγω των τακτικών updates και της απότομης ανόδου της Epic Games από μικρή εταιρεία σε "κολοσσό".

Με δημοσίευση στο blog της, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κλείσει τα γραφεία της στην Β. Καρολίνα από σήμερα έως και τις 8 Ιουλίου, δίνοντας άδεια στο προσωπικό της για το διάστημα αυτό, κάτι πρωτοφανές για την Epic Games, η οποία ως τώρα έδινε άδειες μόνο την περίοδο των Χριστουγέννων. Κατά την περίοδο αυτή, η εταιρεία δεν θα τρέξει κανένα ανταγωνιστικό τουρνουά, αλλά το προγραμματισμένο νέο περιεχόμενο για την Season 9 του Fortnite θα εμφανιστεί στο παιχνίδι κανονικά. Επιπλέον, η εταιρεία δήλωσε στο Polygon ότι έχει λάβει μέτρα ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε μεγάλο πρόβλημα ίσως προκύψει μέσα στις δύο αυτές εβδομάδες.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Αν παίζετε Fortnite σε οποιοδήποτε format τότε κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs.

2 days ago
Cyberpunk 2077: Θα έχει περισσότερες ερωτικές επιλογές από το The Witcher 3 2 days ago

Καθώς δεν περιορίζεται σε έναν προϋπάρχοντα, straight πρωταγωνιστή.

Το Cyberpunk 2077 θα διαθέτει αρκετές επιλογές στην δημιουργία χαρακτήρα, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν και ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών φύλων.

Η ποικιλία αυτή σημαίνει πως θα υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές για ερωτικές σχέσεις συγκριτικά με τις αυστηρά straight σχέσεις του The Witcher 3, σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας σχεδιασμού quests της CD Projekt RED, Pawel Sasko ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα μέσω προσωπικών μηνυμάτων στο Twitter με τον χρήστη του Reddit "magired1234".

Στο απόσπασμα της συζήτησης που δημοσιεύτηκε, ο Sasko αναφέρει ότι θα υπάρχουν ολόκληρα σενάρια  που θα αφορούν NPCs οι οποίοι μπορεί να ενδιαφέρονται ερωτικά για τον χαρακτήρα σας και ότι θα είναι παρόμοιοι σε βάθος με αυτούς του The Witcher 3 και προσέθεσε ότι καθώς στο Cyberpunk 2077 δεν περιορίζεστε σε έναν προϋπάρχοντα χαρακτήρα με γνωστό σεξουαλικό προσανατολισμό όπως ο Geralt, οι επιλογές που θα έχετε πάνω στο θέμα αυτό θα είναι περισσότερες. Δείτε το απόσπασμα της συζήτησης παρακάτω:.

cyberpunk 2077 more romance options 1

To Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου 2020 για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Cyberpunk 2077 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

2 days ago
Fan-made τρέιλερ του DOOM Eternal με γραφικά των πρώτων DOOM 2 days ago

Δείτε το δίπλα-δίπλα με το αρχικό βίντεο.

Ο YouTuber με το ψευδώνυμο "Szczebrzeszyniarz Brzeczyszczyczmoszyski" έφτιαξε μια δική του εκδοχή του νεότερου τρέιλερ του DOOM Eternal, με τα γραφικά των πρώτων DOOM.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε δικό του κώδικα, διάφορα WADs φτιαγμένα από fans και πολλά mods προκειμένου να φτιάξει το βίντεο, το οποίο μιμείται όσο πιο πιστά γίνεται το αρχικό, ενσωματώνοντας παράλληλα και διάφορα μυστικά των παλαιών DOOM και περιέχοντας μέχρι και μια αναφορά στο Chex Quest, έναν κλώνο του DOOM που κυκλοφόρησε μια Αμερικανική εταιρεία τροφίμων το 1996 μαζί με κουτιά δημητριακών.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

http://www.youtube.com/watch?v=PTKpqEX8S04

Δείτε επίσης το τρέιλερ του Szczebrzeszyniarz Brzeczyszczyczmoszyski δίπλα στο αρχικό:

http://www.youtube.com/watch?v=NiDSGMeh708

Το DOOM Eternal κυκλοφορεί στις 22 Νοεμβρίου για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε περισσότερα για το DOOM Etarnal και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

2 days ago
Στελέχη της Electronic Arts αρνούνται τo χρηματικό τους bonus 2 days ago

Παραχωρούν τα χρήματα στους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με το Game Daily, στελέχη της ΕΑ αρνήθηκαν το χρηματικό τους bonus για το οικονομικό έτος 2019.

Σύμφωνα με την δημοσίευση, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Andrew Wilson και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη, ζήτηζαν να μην λάβουν bonus αποδοτικότητας για το οικονομικό έτος 2019, δείχνοντας συμμόρφωση με την φιλοσοφία της ΕΑ περί ανταμοιβής της αποδοτικότητάς τους, η οποία ήταν χαμηλή, κάτι το οποίο αντανακλάται στην πορεία των Battlefield V και Anthem.

Ο Wilson δήλωσε ότι "αν και είμαστε απογοητευμένοι με τα αποτελέσματα του οικονομικού έτους 2019, κατανοούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε και θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στο πως θα χρησιμοποιήσουμε τα δυνατά σημεία της εταιρείας μας ώστε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται". Επίσης αναφέρεται ότι τα στελέχη όχι μόνο αρνήθηκαν το bonus τους, αλλά θα παραχωρήσουν τα χρήματα (περίπου 4.8 εκατομμύρια δολάρια) για bonuses προς τους εργαζόμενους της εταιρείας και για την πρόσληψη επιπλέον προσωπικού.

Διαβάστε επίσης τις δηλώσεις της EA για τις πωλήσεις του Anthem και συζητήστε για την Electronic Arts στο παρακάτω forum topic.

1 week ago
1 week ago
1 week ago
Insurgency: Sandstorm: Δωρεάν περίοδος 1 week ago

Δοκιμάστε το για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Το Insurgency: Sandstorm θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν δοκιμή για μερικές ημέρες, καθώς με αυτόν τον τρόπο αποφάσισε η εταιρεία ανάπτυξης New World Interactive να γιορτάσει την κυκλοφορία ενός μεγάλου patch αυτή την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, θα μπορείτε να το παίξετε δωρεάν από την Πέμπτη 20 Ιουνίου και ώρα Ελλάδος 20:00, μέχρι την Δευτέρα 24 του μηνός. Μέσα σε αυτό το διάστημα, όλα τα game modes και maps θα είναι διαθέσιμα για όσους κατεβάσουν το Insurgency: Sandstorm από το Steam. Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

http://www.youtube.com/watch?v=lIY7Y5ciJEY

Το Insurgency: Sandstorm κυκλοφορεί για PC.

Διαβάστε το review του Insurgency: Sandstorm και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

1 week ago
Παίκτης του Rainbow Six Siege έλεγχε 5 χαρακτήρες ταυτόχρονα 1 week ago

Κατάφερε να κερδίσει match στο Ranked mode.

Ο YouTuber Basically Homeless δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ελέγχει όλους τους χαρακτήρες της ομάδας του στο Rainbow Six Siege.

Προκειμένου να τα καταφέρει, χρησιμοποίησε πέντε διαφορετικά PC και ένα Switch για να μεταφέρει τον έλεγχο του ποντικιού και του πληκτρολογίου του από το ένα στο άλλο, ενώ αντίστοιχα είχε ετοιμάσει πέντε διαφορετικά accounts για το παιχνίδι. Η τακτική που ακολούθησε ήταν το να χρησιμοποιεί κάθε χαρακτήρα σαν respawn και όχι να προσπαθεί διαρκώς να τους αλλάζει. Πάντως, αν και o Basically Homeless κατάφερε να πάρει μερικές νίκες ακόμα και σε Ranked mode, με τα απανωτά errors και όλες τις επιπλοκές που συνοδεύουν την όλη διαδικασία (όπως το να ακούει κανείς ταν ήχο και από τα πέντε PC ταυτόχρονα), είναι άξιο απορίας το αν τελικά αξίζει η όλη ταλαιπωρία.

Δείτε το αντίστοιχο βίντεο παρακάτω:

http://www.youtube.com/watch?v=DEn8yLKvLuc

Το Tom Clancy's Rainbow Six Siege κυκλοφορεί για PC.

Διαβάστε το review του Tom Clancy's Rainbow Six Siege και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

Γιώργος Τζίτζιφας created a new topic ' Chivalry 2' in the forum. 2 weeks ago

Ανακοινώθηκε σήμερα το sequel του Chivalry: Medieval Warfare.

H Tripware Interactive παροσίασε στο PC Gaming Show της φετινής E3 το πρώτο τρέιλερ για το Chivalry 2, δείχνοντας αιματηρές μεσαιωνικές μάχες με αρκετά βελτιωμένα γραφικά σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:
[video]

To Chivalry 2 θα κυκλοφορήσει το 2020 για PC.

Read More...

Notification