Γιάννης Σιδηρόπουλος

Γιάννης Σιδηρόπουλος (JaGuAr)
Experience: 12902 (3462 points to next level)

 
600
Γιάννης Σιδηρόπουλος created a new topic ' Giga Wrecker' in the forum. 5 hours 36 minutes ago

Το Giga Wrecker θα κυκλοφορήσει και για τις κονσόλες της τωρινής γενιάς.

Πρόκειται για ένα Platform που είχε κυκλοφορήσει το 2017 στα PC μέσω Steam. Την ανάπτυξή του είχε αναλάβει η Game Freak, η ιαπωνική εταιρεία ανάπτυξης αρκετών Pokemon games. Πλέον, αναμένεται να το δούμε και στα PS4, Xbox One και Switch, αφού η εκδότρια Rising Star Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός ενισχυμένου port για τις παραπάνω πλατφόρμες υπό την ονομασία Giga Wrecker Alt, το οποίο θα περιλαμβάνει επιπλέον περιεχόμενο και console-exclusive features.

Μεταξύ άλλων, στην Alt έκδοση θα δούμε 20 νέα puzzle stages, ενώ θα συμπεριληφθεί και ένας νέο companion χαρακτήρας “ώστε να βοηθά τους παίκτες με τα απαιτητικά puzzles του παιχνιδιού” όπως αναφέρουν οι developers. Το Giga Wrecker διαδραματίζεται σε έναν post-apocalyptic κόσμο που έχει προσβληθεί από την εισβολή ρομπότ και οι παίκτες προσπαθούν να τον σώσουν ελέγχοντας τη νεαρή Reika. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το πότε θα πραγματοποιηθεί η εν λόγω κυκλοφορία στις κονσόλες, ωστόσο υπολογίζεται πως θα συμβεί εντός του 2019. Μάλιστα έχει επιβεβαιωθεί πως θα υπάρξουν και retail εκδόσεις για τα PS4 και Switch.

Read More...

Γιάννης Σιδηρόπουλος replied to the topic 'Ashen' in the forum. 5 hours 46 minutes ago

Διαβάστε το αναλυτικό review του Ashen!
Όπως πολλοί έχουν παρατηρήσει, το Ashen της A44 δανείζεται πολλά στοιχεία από ένα εκ των δημοφιλέστερων RPG franchises της ιστορίας των video games. Οι ομοιότητές του με την σειρά Dark Souls παρατηρούνται κατά κύριο λόγο στο σύστημα μάχης, ωστόσο υπάρχει σαφέστατη απόκλιση στην ποιότητα μεταξύ αυτού και των τίτλων της FromSoftware. Πράγματι είναι ικανό να προσφέρει το challenge και την δυσκολία που πολύ γουστάρουν να συναντούν σε τέτοιου είδους games, ωστόσο τα RPG στοιχεία του, το crafting και η όλη διαδικασία είναι πολύ πιο τυπική και αχρείαστη από ότι θα περιμέναμε. Πάραυτα στο Ashen θα ταξιδέψετε σε πολλές τοποθεσίες, όμορφες στον σχεδιασμό τους, που όσο προχωράτε στο παιχνίδι σκοτεινιάζουν ακριβώς όπως η πλοκή του. Αν δεν υπήρχε μονοτονία στο περιεχόμενο των αποστολών θα μιλούσαμε για ένα εντελώς διαφορετικό video game, παρόλα αυτά εξακολουθεί να έχει πολλά θετικά στοιχεία και αρετές.

Read More...

6 hours 5 minutes ago
6 hours 21 minutes ago
cdfsvasfhbhnbs yesterday

 .

To approve a single suggestion, mouse over it and click "✔"
Click the bubble to approve all of its suggestions.

 egaethhjntaejhtjhsyrj

To approve a single suggestion, mouse over it and click "✔"
Click the bubble to approve all of its suggestions.

yesterday
Patch του Sea of Thieves απαιτεί την εγκατάσταση του παιχνιδιού από την αρχή yesterday

Θα εφαρμοστεί στα PC αλλά και στο Xbox One.

Η εφαρμογή του επόμενου patch του Sea of Thieves θα απαιτεί να εγκαταστήσετε από την αρχή το παιχνίδι.

Η Rare ανακοίνωσε πως το Sea of Thieves θα υποστεί ένα νέο update εντός του Φεβρουαρίου, το οποίο σχεδιάστηκε τόσο για να μειωθεί ο χώρος που καταλαμβάνει στον σκληρό σας δίσκο όσο για να εφαρμόζονται ευκολότερα τα μελλοντικά patches. Το twist στην όλη υπόθεση είναι πως για να πραγματοποιηθούν όλα τα παραπάνω, θα πρέπει να διαγράψετε και να επανεγκαταστήσετε από την αρχή το παιχνίδι. Η παραπάνω ανακοίνωση αναφέρθηκε μέσω ενός blog post και μεταξύ άλλων αναφέρονται το μέγεθος κάθε μελλοντικής εγκατάστασης.

Η έκδοση για PC θα μειωθεί από τα 47GB στα 27, ενώ στο Xbox One θα μειωθεί από τα 35GB στα 10. Τέλος, στο Xbox One X, θα καταλαμβάνει 25 GB, ενώ στην αρχή απαιτούσε 47GB. Ο Joe Nate, executive producer της Rare, ανέφερε πως το patch θα βελτιώσει κατά πολύ το μέλλον του Sea of Thieves. Επιπλέον δήλωσε: “Το συνολικό μέγεθος της εγκατάστασης δεν θα αυξάνεται ιδιαίτερα πια, όπως στο παρελθόν, οπότε θα είναι πιο εύκολο και γρήγορο να εγκαταστήσετε ξανά το παιχνίδι. Το update θα εφαρμοστεί στις 6 Φεβρουαρίου”.

Διαβάστε το review του Sea of Thieves και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

yesterday
Απολογία της Ubisoft για αναγκαστική ετεροφυλοφιλική σχέση στο Assassin's Creed Odyssey yesterday

Ένα quest σας αναγκάζει να είστε straight.

Η εταιρεία ανάπτυξης του Assassin’s Creed Odyssey απολογήθηκε για τις αναγκαστικές straight προτιμήσεις στο DLC του παιχνιδιού.

Ένα από τα δωρεάν DLC του Assassin’s Creed Odyssey και συγκεκριμένα το Shadow Heritage, αναγκάζει τους παίκτες να πραγματοποιήσουν μία σχέση με άλλον χαρακτήρα, αλλά μόνο ετεροφυλικών διαστάσεων. Αυτό οδήγησε τον Jonathan Dumont, creative director του παιχνιδιού, στο να ζητήσει συγγνώμη καθότι ο ίδιος είχε τονίσει πως οφείλουν να δώσουν στον παίκτη την επιλογή να κάνει ό,τι θέλει είτε επιλέξει την Κασσάνδρα είτε τον Αλέξιο. Στο τέλος του σχετικού DLC (ακολουθούν spoilers), μπορείτε να αποκτήσετε παιδί, πράγμα που επιτυγχάνεται μόνο μέσω ετεροφυλικής σχέσης, εξού και η μη δυνατότητα επιλογής σας. Παρόλα αυτά σύμφωνα με τον Dumont η Ubisoft “έχασε τον στόχο της”.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Θέλουμε να απολογηθούμε προς τους παίκτες που απογοητεύτηκαν με την σχέση στην οποία συμμετέχει ο χαρακτήρας σας. Ο Αλέξιος ή και η Κασσάνδρα έχουν την δική τους ηθική και η θυσία που έκανε ο Λεωνίδας και οι στρατιώτες του για να τα διατηρήσουν την κληρονομιά τους ζωντανή, τους έκανε να νιώσουν το καθήκον να διατηρήσουν την γενιά τους. Στόχος μας ήταν να επιτρέψουμε στους παίκτες να διαλέξουν τον τρόπο με τον οποίο θα σιγούρευαν την συνέχεια των γενεών τους, μέσω μίας ρομαντικής σχέσης. Προσπαθήσαμε να ξεχωρίσουμε την εμπειρία για τους δυο τους, αλλά θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει πιο προσεκτικά, καθώς βαδίζαμε σε λεπτό νήμα ανάμεσα στις role-playing επιλογές και την ιστορία, με αποτέλεσμα να μην εκτελέσουμε όπως επιθυμούσαμε το πλάνο μας”.

Οι παίκτες δεν χρειάζεται να συνεχίσουν να ασχολούνται με αυτή την σχέση και μετά την λήξη του DLC, ενώ η όλη κατάσταση αποτέλεσε “μάθημα” για την Ubisoft σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου. Αυτοί που δυσαρεστήθηκαν περισσότερο ήταν όσοι ικανοποιήθηκαν από τις υποσχέσεις τις Ubisoft περί απόλυτης ελευθερίας στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του εκάστοτε πρωταγωνιστή.

Διαβάστε το review του Assassin’s Creed Odyssey και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

yesterday
God of War: "Κόψαμε πολλά boss fights από την τελική έκδοση" yesterday

Χρειαζόντουσαν μήνες ανάπτυξης για το καθένα.

Ο Cory Barlog αποκάλυψε πως το God of War δεν περιείχε όλα τα boss fights που σχεδίαζαν.

Όταν ο director του God of War μίλησε στο Noclip, τέθηκε και το θέμα περί ποικιλίας των boss fights του παιχνιδιού. Το παραπάνω στοιχείο ίσως να αποτελεί και ένα από τα απειροελάχιστα πταίσματα του δημοφιλούς Action-Adventure, αφού υπήρξαν fans που με το δίκιο τους διαμαρτυρήθηκαν ότι πολλά εξ αυτών ήταν ίδια. Σύμφωνα με τον Cory Barlog, αυτά που είδαμε στο God of War δεν ήταν όλα όσα είχαν σχεδιάσει να προσθέσουν στην τελική έκδοση, ενώ δικαιολόγησε την Sony Santa Monica για την απόφασή της να αφήσει μερικά εκτός.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Κόψαμε πολλά bosses. Πολλά. Είχαμε πολλά περισσότερα. Ήταν ένα πολύ πιο φιλόδοξο, πιο τρελό παιχνίδι. Και όσο προχωρούσαμε στην ανάπτυξή του ανακαλύψαμε πως παραήταν μεγάλο και δεν μπορούσαμε να το πραγματοποιήσουμε”. Αξιοσημείωτο κομμάτι των δηλώσεων του ήταν το σημείο στο οποίο ανέφερε πως ένα boss fight χρειαζόταν περίπου 18 μήνες (1.5 χρόνο) για να αναπτυχθεί πλήρως και πάνω από 30 άτομα να είναι αφοσιωμένα σε αυτό. Συνεπώς, έπρεπε να περιορίσουν τον αριθμό των boss fights ώστε να μην χρειαστούν 7-8 χρόνια για το όλο development.

http://www.youtube.com/watch?v=FQQh8L1Rf7g

Για την ακρίβεια συμπλήρωσε: “Ένα boss απαιτεί 30 developers και ενάμισι χρόνο. Είναι μία τεράστια κλίμακα αν το καλοσκεφτείτε και αν το συγκρίνετε με άλλα games στα οποία χρειαστήκαμε ανάλογο διάστημα για να παράγουμε ολόκληρο video game”. Η ομάδα που ήταν υπεύθυνη για τα boss fights είχε πολλές ακόμη δουλειές να ολοκληρώσει, επομένως ήταν αναπόφευκτο το να μειώσουν το περιεχόμενο στα πρότυπα και τα πλάνα που μπορούσαν να φέρουν εις πέρας έγκαιρα. Το αποτέλεσμα, εξακολουθεί να είναι εξαιρετικό, αλλά ποιος ξέρει πως μπορεί να ήταν το God of War αν διέθετε όλα αυτά που κόπηκαν.

Διαβάστε το review του God of War και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

yesterday
Days Gone Collector's Edition yesterday

Αποκαλύφθηκε μαζί με νέο τρέιλερ.

To approve a single suggestion, mouse over it and click "✔"
Click the bubble to approve all of its suggestions.

Αποκαλύφθηκαν οι ειδικές εκδόσεις του Days Gone.

Από το πουθενά, η Sony Bend βγήκε και παρουσίασε νέα τρέιλερ για το Days Gone, ενώ παράλληλα μας έδειξε και τις συλλεκτικές εκδόσεις του παιχνιδιού αλλά και τα pre-order bonuses. Αρχικά στο πρώτο τρέιλερ βλέπουμε τον κόσμο του παιχνιδιού, με όλη την αγριότητά του και διάφορες τοποθεσίες για να επισκεφθείτε, αλλά και να κινδυνεύσετε. Άλλες είναι γεμάτες ανθρώπους, άλλες με freakers, σε κάθε περίπτωση όμως ο Deacon St. John οφείλει να έχει τα μάτια του 14. Οι σκηνές στις οποίες θα οδηγείτε την μηχανή του δείχνουν εντυπωσιακές.

http://www.youtube.com/watch?v=Wk6HmMBquV0

Ύστερα είδαμε ένα πολύ πιο σύντομο τρέιλερ που μας δείχνει τι θα λάβουν όσοι πραγματοποιήσουν κάποιο pre-order για μία από τις εκδόσεις του Days Gone. Πρόκειται για τρεις αναβαθμίσεις της μηχανής του και ένα crossbow, όλα εκ των οποίων σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμα.

http://www.youtube.com/watch?v=btou-GmJ3mg

Τέλος, είδαμε όλο το περιεχόμενο της Special αλλά και της Collector’s Edition του παιχνιδιού, με την απόλυτη συλλεκτική έκδοση να περιλαμβάνει τα εξής:
- Το πλήρες παιχνίδι Days Gone
- Αγαλματίδιο με τον πρωταγωνιστή και την μηχανή του
- Συλλεκτικό Steelbook
- 6 καρφίτσες
- Artbook σε physical και digital μορφή
- Soundtrack σε physical και digital μορφή
- 4 αυτοκόλλητα
- Ένα patch που γράφει Days Gone
- Ψηφιακό περιεχόμενο: skins για την μηχανή, ένα skill και dynamic theme

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για την τιμή των εκδόσεων.

Το Days Gone θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου αποκλειστικά για το PS4.

Διαβάστε περισσότερα για το Days Gone και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

To approve a single suggestion, mouse over it and click "✔"
Click the bubble to approve all of its suggestions.

2 days ago
Notification