Θανάσης Αφατίδης created a new topic ' Atomfall' in the forum. 1 month ago

Η Rebellion, γνωστή για τη σειρά Sniper Elite, παρουσίασε ένα νέο Survival Game στο Xbox Showcase κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest 2024. Το νέο αυτό Game ονομάζεται Atomfall και αναμένεται να συνδυάσει μια ποικιλία από αισθητικές και χρονικές περιόδους.Το Atomfall ξεκινάει σε μια ειδυλλιακή Post-Apocalyptic βρετανική ύπαιθρο που πολιορκείται από αυτόνομα Mechs, αλλά γρήγορα μεταφέρεται σε εντυπωσιακές υπόγειες σπηλιές με μαγικά κινούμενα Ghouls. Το Trailer του Game κινείται μεταξύ αυτών των δύο σκηνικών με έναν τρόπο που είναι συγχρόνως συγκεχυμένος και γοητευτικός, δίνοντας λίγη αίσθηση για το πώς συνδέονται μεταξύ τους αλλά σίγουρα δημιουργώντας ισχυρή εντύπωση για τη δράση που εκτυλίσσεται.

Read More...

Η Compulsion Games, δημιουργός του "We Happy Few," ανακοίνωσε το South of Midnight, ένα νέο Third-Person Action-Adventure Game. Το Game παρουσιάστηκε στο Xbox Showcase 2023 με ένα εντυπωσιακό stop-motion trailer, δίνοντας μια ματιά στον μοναδικό κόσμο και την ατμόσφαιρά του.Το South of Midnight διαδραματίζεται σε μια φανταστική εκδοχή του Νότου των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου η μαγεία και ο υπερφυσικός κόσμος συνυπάρχουν. Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο της Hazel, η οποία ξεκινά μια αποστολή για να σώσει τη μητέρα της και να αποκαταστήσει τις ισορροπίες σε έναν κόσμο γεμάτο αρχαία πλάσματα και μυστηριώδη φαινόμενα.Η Hazel χρησιμοποιεί μια αρχαία δύναμη, γνωστή ως Weaving, για να αποκαθιστά τα πλάσματα και να αποκαλύπτει τα τραύματα που τα βασανίζουν. Το Game επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση καταστροφικών Haints και την εξερεύνηση διαφόρων περιοχών του Νότου, ενώ η Hazel χρησιμοποιεί τη μαγεία της τόσο για μάχες όσο και για μετακινήσεις.

Read More...

Η Survios, σε συνεργασία με την 20th Century Games, ανακοίνωσε το "Alien: Rogue Incursion," το πρώτο Action-Horror VR Game της σειράς Alien σε εικονική πραγματικότητα (VR).Το Alien: Rogue Incursion είναι ένα single-player Action-Horror Game που διαδραματίζεται σε μια εγκαταλελειμμένη βάση στον αφιλόξενο πλανήτη Purdan. Οι παίκτες θα πρέπει να επιβιώσουν από τις επιθέσεις των Xenomorphs, οι οποίες είναι απρόβλεπτες και επικίνδυνες. Το Game χρησιμοποιεί την Unreal Engine 5 για να προσφέρει υψηλής ποιότητας γραφικά και έντονες μάχες.

Read More...

Θανάσης Αφατίδης created a new topic ' Battle Aces' in the forum. 1 month ago

Η Uncapped Games ανακοίνωσε το Battle Aces, ένα νέο παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο για PC, το οποίο φιλοδοξεί να προσφέρει αγώνες διάρκειας κάτω των 10 λεπτών. Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο του Summer Game Fest 2024.Το Battle Aces επικεντρώνεται στη γρήγορη δράση, επιτρέποντας στους παίκτες να ολοκληρώσουν έναν αγώνα 1v1 ή 2v2 σε λιγότερο από 10 λεπτά. Το παιχνίδι απλοποιεί παραδοσιακά στοιχεία των RTS όπως η συλλογή πόρων, η δημιουργία μονάδων και η επέκταση βάσεων, για να προσφέρει μια συμπυκνωμένη εμπειρία.

Οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν τη στρατηγική τους μέσω της επιλογής διαφορετικών μονάδων και συνθέσεων, καθώς και να προσαρμόσουν τους κανόνες του παιχνιδιού σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Το παιχνίδι προσφέρει επίσης τη δυνατότητα διαδικτυακών αγώνων, επιτρέποντας στους παίκτες να ανταγωνίζονται παγκοσμίως.

Read More...

Θανάσης Αφατίδης created a new topic ' Hitman 3' in the forum. 1 month ago

Η IO Interactive ανακοίνωσε ότι το Hitman 3 θα κυκλοφορήσει σε VR, φέρνοντας τη σειρά σε μια νέα διάσταση μέσω του Meta Quest 3. Η έκδοση αυτή, με τίτλο "Hitman 3 VR: Reloaded", αναπτύσσεται από την XR Games σε συνεργασία με την IO Interactive. Αυτή η VR έκδοση του παιχνιδιού εισάγει για πρώτη φορά τη δυνατότητα διπλής οπλοφορίας, δίνοντας στους παίκτες την ικανότητα να χειρίζονται δύο όπλα ταυτόχρονα.
Η νέα δυνατότητα δεν είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό που διαφέρει από τις προηγούμενες εκδόσεις. Το παιχνίδι έχει ανανεωθεί με ένα νέο καλλιτεχνικό στυλ cel-shading, που προσθέτει έναν ιδιαίτερο εικαστικό τόνο στην εμπειρία. Ο διευθύνων σύμβουλος της XR Games, Bobby Thandi, δήλωσε ότι η VR εκδοχή προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία, κάνοντας τους παίκτες να αισθάνονται σαν να βρίσκονται μέσα στον κόσμο του Agent 47. Οι νέες δυνατότητες περιλαμβάνουν αυξημένη αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, προσφέροντας περισσότερο ρεαλισμό και πιο συναρπαστικό gameplay.

Read More...

Στο Infinity Nikki, οι παίκτες θα ταξιδέψουν με τη Nikki και τον φίλο της, Momo, σε έναν φανταστικό κόσμο γεμάτο με μοναδικούς πολιτισμούς και περιβάλλοντα.

Το game συνδυάζει τη dress-up μαγεία της σειράς με την open-world εξερεύνηση , προσφέροντας ποικίλα στοιχεία παιχνιδιού όπως καταράκτες, ερείπια και λύση γρίφων​.Οι παίκτες θα μπορούν να συλλέγουν ρούχα με μοναδικές ικανότητες που είναι κρίσιμες για την εξερεύνηση και την αντιμετώπιση των προκλήσεων. Για παράδειγμα, το "Floating Outfit" επιτρέπει στη Nikki να αιωρείται, το "Gliding Outfit" τη βοηθά να πετάει πάνω από εμπόδια, και το "Shrinking Outfit" της επιτρέπει να μικραίνει και να κάθεται στο κεφάλι του Momo​ (Worthplaying)​​ (Superpixel)​.

Read More...

Let the block party begin!Minecraft, the bestselling adventure game of all time, will be reimagined as an animated series. Game creator Mojang Studios and Netflix are teaming up to build storylines with new characters populating the inspired, pixelated worlds that gamers have come to love. The new CG-animated series is in development with WildBrain, the studio behind Netflix’s animated hits Sonic Prime , Ninjago: Dragons Rising , and Carmen Sandiego and will feature an original story with new characters, showing the world of Minecraft in a new light.One of the most significant and popular games of all time, Minecraft has engaged gamers of all ages for 15 years with immersive blocky landscapes and interactive escapades, selling more than 300 million copies worldwide. Beyond the screen, Minecraft creates community IRL with live events and highly coveted products including toys, shirts, and merch.  

Read More...

NBA Superstars: Το νέο arcade game που αναβιώνει το πνεύμα του NBA JamΜετά από τρεις δεκαετίες, το NBA έκανε μια θριαμβευτική επιστροφή στα arcade games. Σε συνεργασία με την National Basketball Association και την National Basketball Players Association, οι Raw Thrills και Play Mechanix είναι ενθουσιασμένοι να παρουσιάσουν το NBA SUPERSTARS – ένα high-flying, backboard-shattering τριών εναντίον τριών basketball blockbuster!Από τους all-time legends LeBron James και Stephen Curry μέχρι τους δημοφιλείς phenoms Nikola Jokic και Giannis Antetokounmpo, το NBA Superstars περιλαμβάνει 120 NBA players από όλες τις 30 NBA teams, συμπεριλαμβανομένων iconic franchises όπως οι Los Angeles Lakers, New York Knicks και Chicago Bulls. Στο NBA Superstars, οι παίκτες μπαίνουν στο court με την αγαπημένη τους ομάδα και Superstar για να κυριαρχήσουν στον αντίπαλο με συνδυασμό mind-blowing dunks, electrifying three-pointers και jaw-dropping defense, με την ενθουσιώδη φωνή του NBA Jam, Tim Kitzrow. Το competitive, explosive gameplay ενισχύεται με τη δυνατότητα δημιουργίας online player accounts για την παρακολούθηση αποτελεσμάτων και στατιστικών. Ένα fully-animated LED stadium scoreboard κοσμεί το epic NBA Superstars cabinet, το οποίο εντυπωσιάζει με μια breathtaking 75-inch screen, camera flash-simulating marquee lights, team color-coordinated RGB LEDs και τέσσερις θέσεις για παίκτες.Είστε έτοιμοι να γίνετε Superstar;

  • Εμπειρία το πρώτο NBA-branded arcade game που κυκλοφόρησε σε τρεις δεκαετίες, επίσημα αδειοδοτημένο σε συνεργασία με το NBA και το NBPA.
  • Ανταγωνιστείτε με όλες τις 30 NBA teams, συμπεριλαμβανομένων historic franchises όπως οι Los Angeles Lakers, New York Knicks, Chicago Bulls και Boston Celtics, σε όλα τα 30 NBA home courts!
  • Παίξτε ως 120 larger-than-life NBA Superstars – από τον LeBron James, τον Stephen Curry και τον Kevin Durant μέχρι τον Nikola Jokic, τον Giannis Antetokounmpo και τον Luka Doncic!
  • Εμπλακείτε σε high-octane τριών εναντίον τριών basketball gameplay που περιλαμβάνει rim-rattling dunks, sky-scraping three-pointers και lock-down defense!
  • Μάχη μεταξύ ενός έως τεσσάρων παικτών για να ξεκλειδώσετε το Superstar Mode, να κερδίσετε τη νίκη και να κερδίσετε τις υψηλότερες τιμές του MVP!
  • Φέρτε τον ενθουσιασμό με captivating commentary από την κλασική φωνή του NBA Jam, Tim Kitzrow!
  • Δημιουργήστε ένα free online player account για την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων και των στατιστικών του παιχνιδιού!
  • Το δυναμικό cabinet διαθέτει ένα fully-animated LED stadium scoreboard, μια attention-commanding 75-inch screen, camera flash-simulating marquee lights και team color-coordinated RGB LEDs!


Read More...

Notification