Ενώ το Palworld είναι αυτό που έχει όλα τα φώτα πάνω του, ένα άλλο survival game έχει κάνει την εμφάνιση του, το Enshrouded το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες σε μορφή early access.

Σύμφωνα με το Steam DB, το open-world survival game που τείνει προς το Action-RPG έχει κάνει δυνατή αρχή, διότι έφτασε πάνω από 160 χιλιάδες ταυτόχρονους παίκτες μέσα στις προηγούμενες μέρες από την ημέρα κυκλοφορίας του στις 24 Ιανουαρίου. Σε μία ανακοίνωση που έκανε η εταιρία ανάπτυξης του Enshrouded, Keen Games, αποκάλυψε ότι το game έχει πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα ως τώρα. Επίσης είναι το δεύτερο παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις και βρίσκετε πίσω από το Palworld.

Η Keen Games, έγραψε στην ανακοίνωση:’’ Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με την αποδοχή από το κοινό. Από τα βάθη της καρδιάς μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παίκτες και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή για το Enshrouded’’.
Στη συνέχεια όπως αποκάλυψε η εταιρία ανάπτυξης, θα προστεθούν επιπλέον περιοχές στον κόσμο του παιχνιδιού και επίσης θα προστεθούν νέα είδη εχθρών. Εδώ να πούμε επίσης ότι θα προστεθούν νέες ικανότητες για τον χαρακτήρα σας, νέος εξοπλισμός, όπλα και υλικά για να κάνετε crafting. 
Η Keen Games επίσης είπε ότι ελπίζει το Enshrouded να κυκλοφορήσει πλήρως και να αφήσει το early access μέσα στον χρόνο, αλλά ο ακριβής χρόνος θα εξαρτηθεί από το feedback που θα πάρει η εταιρία από τους παίκτες. Η τιμή του game είναι 30 ευρώ και βέβαια θα αυξηθεί όταν το Enshrouded βγει από το early access.

Στο Enshrouded, μπορείτε να παίξετε και να συνεργαστείτε με τους φίλους σας καθώς το game υποστηρίζει co-op έως και 16 παικτών. Θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε τεράστια bosses και να ενώσετε τις δυνάμεις σας ώστε να αντιμετωπίσετε τις απειλές που θα βρείτε στο δρόμο σας. Στο combat μπορείτε να κάνετε parry,block και dodge roll όπως και να χρησιμοποιήσετε διάφορα όπλα και μαγικά. Όσο αφορά το crafting τώρα έχετε μεγάλη ελευθερία σε αυτό τον τομέα καθώς μπορείτε να φτιάξετε διάφορα όπλα και αντικείμενα που θα βασίζονται στην δημιουργικότητα σας. Ενώ το Palworld παραμένει το πιο δημοφιλές παιχνίδι στο Steam αυτή την περίοδο, για αυτούς που δεν τους αρέσει η λογική ενός παιχνιδιού που θα πρέπει να μαζεύετε πλάσματα, το Enshrouded είναι αυτό που πιθανότατα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Read More...

Notification