Η Universal Pictures εργάζεται πάνω σε μία νέα ταινία πάνω στο Jurassic World franchise, με τον βετεράνο σεναριογράφο David Koepp να επιστρέφει.

Ο Koepp, ο οποίος είναι γνωστός για την δουλειά του στο πρώτο Jurassic Park αλλά και στο sequel του, θα γράψει το σενάριο για αυτή την νέα ταινία. Με πληροφορίες που έγιναν γνωστές η ταινία πιθανότατα θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2025. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο σκηνοθέτης. Βέβαια, διάφορες αναφορές λένε ότι ο Frank Marshall, ο οποίος είναι ο παραγωγός τις τριλογίας Jurassic World, θα επιστρέψει ως παραγωγός μαζί με τον Patrick Crowley. Ο Steven Spielberg, ο εγκέφαλος πίσω από το αρχικό Jurassic Park, θα συμμετάσχει ως εκτελεστικός παραγωγός μέσω της Amblin Entertaiment.

 Oι λεπτομέρειες για την ιστορία της ταινίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά φήμες λένε ότι θα οδηγηθούμε σε μία νέα εποχή για το Jurassic Park. Αν αυτό επιβεβαιωθεί θα γίνει μια μετάβαση από τα παλιό σενάριο και πιθανότατα θα μικρύνουν ή θα εξαιρεθούν πλήρως οι χαρακτήρες που έπαιζε ο Chris Pratt και ο Bruce Dallas Howard, όπως και οι αγαπημένοι χαρακτήρες από το αρχικό Jurassic Park, ο Sam Neil, η Laura Dern και ο Jeff Goldblum.Read More...

Notification