Το δημοφιλές jail simulator θα υποδεχθεί ένα 3D sequel και θα κυκλοφορήσει στα PC, στο PS5 και στο Xbox Series X/S στις 26 Μαρτίου.
Η Βρετανική εταιρία ανάπτυξης Double Eleven και ο publisher Paradox Interactive έκαναν την ανακοίνωση την προηγούμενη εβδομάδα και το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει με τιμή των 40 ευρώ.

Όπως μπορείτε να δείτε και από το τρέιλερ της ανακοίνωσης, το Prison Architect 2 έχει χτιστεί πλήρως από την αρχή και πλέον έχει γίνει 3D, πλέον θα μπορείτε να χτίζετε σε πολλούς ορόφους σε ένα sandbox περιβάλλον. Το Prison Architect 2 επίσης θα έχει ένα σύστημα σύνδεσης , το οποίο θα επηρεάζει όλους τους τροφίμους της φυλακής και θα καθορίζει με ποιους θα μπορείτε να είστε φίλοι αλλά και ποιοι είναι οι εχθροί σας.

Ο game director Gareth Wright δήλωσε ότι:’’ Ένας μεγαλύτερος βαθμός ελευθερίας που θα δοθεί στους παίκτες, με επιλογές που έχουν αντίκτυπο και με την προσομοίωση της φυλακής που θα προσφέρει μία βελτιωμένη εμπειρία διαχείρισης μίας φυλακής σε 3D περιβάλλον. Πολλά από τα αγαπημένα στοιχεία από το προηγούμενο παιχνίδι θα υπάρχουν και σε αυτό το παιχνίδι και θα μπορείτε να καταστείλετε εξεγέρσεις, να αποτρέψετε προσπάθειες διαφυγής από τους κρατούμενους και να ζήσετε μια πιστή προσομοίωση μιας φυλακής. Επίσης θα υπάρχει και η δυνατότητα για cross-platform και ένα νέο σύστημα από upgrades , ένα ολοκαίνουργιο Career Mode και πολλά άλλα’’. Το πρώτο Prison Architect είχε κυκλοφορήσει το 2015 και ήταν μια εμπορική επιτυχία για την εταιρία.Read More...

Notification