Διαβάστε εδώ το review για το Metroid Dread.
=19.5pxmetroid-dread-review.jpg

Με υψηλά επίπεδα αισθητικής, το Metroid Dread ανανεώνει με επιτυχία την αγαπημένη σε πολλούς σειρά. Αποτελεί πρότυπο του τι θα έπρεπε να είναι ένα Metroid στην πιο σύγχρονη εποχή, από τα εκπληκτικά γραφικά και τους μηχανισμούς παιχνιδιού μέχρι την συναρπαστική ιστορία και τον ελκυστικό σχεδιασμό του. Φέρει αντάξια το όνομα του, ενώ παράλληλα προσθέτει νέα στοιχεία, παρέχοντας μια συναρπαστική και μοναδική εμπειρία που θα συναρπάσει τόσο τους λάτρεις της σειράς όσο και τους νεοεισερχόμενους. Το Metroid Dread αναβαθμίζει σημαντικά την βιβλιοθήκη των games του Switch και επιβεβαιώνει εκ νέου τη θέση της ως πυλώνας της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών.

Read More...

Έχω αναλάβει το review για το Metroid Dread, θα είναι διαθέσιμο σύντομα. 

Read More...

Διαβάστε το Review του Minecraft Legends

minecraft-legends-review.jpg

Oι εντυπώσεις που αφήνει το Minecraft Legends είναι ανάμεικτες. Ενώ σε αρκετούς τομείς κάνει εξαιρετική δουλειά, δεν καταφέρνει να προσφέρει μια στιβαρή εμπειρία. Η συγκεκριμένη μίξη action με strategy στο σύμπαν του Minecraft, είναι πραγματικά μια πολύ καλή ιδέα που, η εκτέλεση του όμως, έχει προβληματικές πτυχές. Τα βασικά του ψεγάδια, το gameplay και η κοινότυπη πλοκή, δυστυχώς, υποβαθμίζουν σημαντικά την συνολική εμπειρία και δεν επιτρέπουν στα δυνατά του σημεία να λάβουν την προσοχή που αξίζουν.

Διαβάστε το review για περισσότερες πληροφορίες.

Read More...

Έχω αναλάβει το review για το Minecraft Legends το οποίο αποτελεί ένα φιλόδοξο action strategy και λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του πολυαγαπημένου Minecraft. Όταν το ολοκληρώσω θα επιστρέψω με πληροφορίες και την άποψη μου για τον νέο τίτλο της Mojang.

Read More...

Διαβάστετο review του Mario + Rabbids: Sparks of Hope.

[img]http://www.gameworld.gr[url=https://www.gameworld.gr/images/stories/thumbnails/Mario-Rabbids-Sparks-of-Hope-1-review.jpg]Mario-Rabbids-Sparks-of-Hope-1-review.jpg[/url][/img]

Το Mario + Rabbids: Sparks of Hope αποτελεί ένα εξαιρετικό sequel που αναβαθμίζει την συλλογή του Nintendo Switch καθώς απευθύνεται σε ένα τεράστιο κοινό χωρίς περιορισμούς ηλικίας. Ο τίτλος φέρει βελτιώσεις σε πολλούς τομείς με φρέσκιες ιδέες στο tactical gameplay του και προωθεί την εξερεύνηση των μοναδικών κόσμων του. Δεδομένων των κάποιων τεχνικών ζητημάτων, η ανάλαφρη περιπέτεια του, τελικά ξεδιπλώνεται με καλλιτεχνικά παραμυθένια αισθητική τόσο στο οπτικό όσο και στο ακουστικό κομμάτι. Κυκλοφορόντας το ιδανικό sequel, η φανταστική δουλειά της Ubisoft Milan/Paris σε συνδυασμό με την πινελιά της Nintendo είναι ξεκάθαρη στους περισσότερους τομείς.

Διαβάστε το review για περισσότερες πληροφορίες.

Read More...

Το τελευταίο διάστημα εχω αναλάβει το Review για το Mario + Rabbids: Sparks of Hope. Έπειτα απο κάποιες ώρες στον τίτλο έχω σχηματίσει μια γενική εικόνα. Έχουμε να κάνουμε με έναν turn-based τίτλο το οποίο είναι το sequel της crossover σειράς, το πάντρεμα των χαρακτήρων της Nintendo με τα Rabbids είναι μια εξαιρετική φόρμουλα που προσφέρει όμορφους κόσμους και ευχάριστο gameplay. Το tactical κομμάτι είναι τόσο σφιχτό όσο πρέπει, έχει βασικούς strategy μηχανισμούς που έχουν εξελιχθεί αισθητά. Όταν ολοκληρώσω τον τίτλο, θα επιστρέψω με περισσότερες πληροφορίες και ολοκληρομένη άποψη. Σύντομα στο gameworld.gr.

Read More...

Ανδρέας Μουστάκας created a new topic ' Immortality' in the forum. 1 year ago

Λίγα λόγια για τον πιο ιδιαίτερο τίτλο του 2022.  Το Immortality είναι το τελευταίο interactive film παιχνίδι του δημιουργού Sam Barlow, ο οποίος έχει εργαστεί ως lead designer και writer σε αρκετούς τίτλους στο παρελθόν. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την διμηουργία indie interactive film παιχνιδιών όπως το Telling lies. Ο βρετανός δημιουργός έθεσε νέες βάσεις για το συγκεκριμένο genre καθώς αποτελείται από συγκλονιστική γραφή και μια φοβερή ιδέα, το concept του. Έχετε στη διάθεση σας, πλάνα από τρεις ταινίες που δεν κατάφεραν να κυκλοφορήσουν και θα χρειαστεί να διεξάγεται έρευνα για να λύσετε τα μυστήρια τα οποία κρύβονται πίσω από τις ακυρώσεις των ταινιών. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες στο αντίστοιχο review:
51404-immortality-review

Read More...

Ανδρέας Μουστάκας has a new avatar. 1 year ago
Notification