Χαμός από memes έχει προκληθεί ύστερα από την ανακοίνωση του γνωστού Youtuber DevAddict, μετά την παρουσίαση του νέου του videogame με την ονομασία Let it Flow.
Το Let it Flow είναι ένα παιχνίδι αλληλεπίδρασης μεταξύ του streamer και του κοινού του.Ο DevAddict είναι ένας YouTuber που μοιράζεται τόνους χρήσιμου περιεχομένου. Το κανάλι του έχει βίντεο όπως το "Make a Souls-Like Action RPG in Unreal Engine 4" ή το "Multiplayer Climbing System Tutorial". Είναι επίσης, ο εκδότης ενός νέου παιχνιδιού στο Steam που αναπτύχθηκε από την DevAddict's Chat. Το Let it Flow είναι ένα παιχνίδι που επιχειρεί να δημιουργήσει ένα νέο genre. Η περιγραφή του στη σελίδα του Steam αναφέρει απλώς: "Τι θα συμβεί όταν αφήσετε την κοινότητά σας στο YouTube να φτιάξει ένα παιχνίδι; Ετοιμαστείτε να δείτε. Μέσω του chat θα μου λέτε τι να φτιάξω και εγώ θα το δημιουργώ για εσάς. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να εκπληρώσω τις επιθυμίες τους. Μην με κρίνετε. "
Η εμπειρία στο Let it Flow διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη. Για να καταφέρετε να παίξετε, πρέπει να εγγραφείτε σε έναν multiplayer server. Ένα δείγμα από τα πολλά παιχνίδια είναι ένα team-based capture the flag , στο οποίο αναλαμβάνετε τον ρόλο μιας μοβ φιγούρας Shrek που φοράει δερμάτινο μπουφάν. Ένα τσούρμο από Olaf , τους χιονάνθρωπους από το Frozen σας επιτίθονται , πυροβολώντας σας με σπόρους καλαμποκιού. Μπορείτε να τους ανταποδώσετε τα πυρά, ρίχνοντας ακτίνες φωτιάς από το πισινό σας, αλλά οι πιθανότητες είναι 50-50 να βρεθούν εκτός χάρτη και στην απέραντη άβυσσο. Το Let it Flow διαθέτει επίσης αγώνες μετ‘εμποδίων τύπου Fall Guys, εκτοξευτές πυραύλων, στοιχεία οδήγησης και ένα ειδικό κουμπί dab. Μέχρι στιγμής, το παιχνίδι έχει πάρει θετικές κριτικές από τους θαυμαστές του DevAddict, οι οποίοι λατρεύουν να βλέπουν το χάος που προκαλούν στην οθόνη. "Γιατί να αγοράσετε το Fall Guys εάν υπάρχει αυτό το παιχνίδι;" Ρωτά ένας χρήστης. «Χρησιμοποίησα ένα γλυκό καλαμπόκι για όπλο, ο πισινός μου είχε πάρει φωτιά και θύμωνα τόσο πολύ κάθε φορά που πέθαινα. Του δίνω 10/10 και σίγουρα θα το έπαιζα ξανά », λέει ένας άλλος.
Το Let it Flow είναι μια μοναδική εμπειρία και το κανάλι του DevAddict έδειξε το πως είναι η διαδικασία δημιουργίας ενός meme παιχνιδιού, με στοιχεία δανεισμένα από το Fall Guys, το Team Fortress 2, και αρκετή δόση αυτοσχεδίασης . Είναι σίγουρα κάτι εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο στο Steam αυτή τη στιγμή, αν και ίσως δεν είναι μια σοφή προσπάθεια.

Εσείς το έχετε δοκιμάσει, ή έχετε σκοπό να το δοκιμάσετε? Πείτε μας στα σχόλια την άποψη σας.

Read More...

Notification