Όταν αναβαθμιστείς αρκετά η Βαλκυρία του Nifelheim είναι από τις πιο εύκολες. Απλά είναι ότι μετράει και ο χρόνος και πρέπει να βγεις από την ομίχλη εγκαίρως. Πάντως δεν συγκρίνεται με τίποτα με την Βασίλισσα, η οποία θα σου πάρει τις περισσότερες προσπάθειες. Εγώ προς το παρών συνεχίζω το Cyberpunk που το είχα αφήσει στη μέση.

Read More...

Αναρτήθηκε και κατέβηκε από την σελίδα της Sony στην Πολωνία. Read More


Auroboros: Coils of the Serpent 
Tabletop RPG από τον δημιουργό του Warcraft.


Ο Chris Metzen, ο οποίος βοήθησε να δημιουργηθούν οι σειρές Warcraft, StarCraft και Diablo, ξεκίνησε μία καμπάνια στο Kickstarter για να χρηματοδοτήσει το νέο του project, Auroboros: Coils of the Serpent.

Το Auroboros: Coils of the Serpent θα διαδραματίζεται σε ένα σύμπαν φαντασίας και θα είναι βασισμένο στην πέμπτη έκδοση των κανόνων του Dungeons and Dragons. Το projet έχει εμπνευστεί επίσης από τα campaigns Dungeons and Dragons που έπαιζε ο Metzen με τους φίλους του, στην παιδική του ηλικία, τη δεκαετία του 80’. Η καμπάνια που ξεκίνησε στο Kickstarter αφορά το Worldbook: Lawbrand, το πρώτο από τα βιβλία κανόνων που θα κυκλοφορήσει ο Metzen και έχει ήδη χρηματοδοτηθεί κατά 500% από τον αρχικό της στόχο.

Στην σελίδα του Auroboros: Coils of the Serpent στο Kickstarter, δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες. Το Auroboros είναι ένα σύμπαν, το οποίο θυμίζει αρκετά τα επίσημα του Dungeons and Dragons, όμως έχει τις δικές του καινοτομίες. Το Coils of the Serpent είναι ένα σύστημα μαγείας, όπου οι παίκτες θα έχουν δυνάμεις που αλλάζουν τον κόσμο, που όμως έχουν και συνέπιες. Ο αρχικός στόχος της χρηματοδότησης έχει ήδη ξεπεραστεί καθώς και οι προαιρετικοί στόχοι, για να δημιουργηθεί μία προσχεδιασμένη περιπέτεια, χάρτες και λίστα με τα ξόρκια.

Το Worldbook: Lawbrand αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022.
 

Read More...

Tabletop RPG από τον δημιουργό του Warcraft. Read More

Το FIFA 21 ανέβηκε στην πρώτη θέση και το Cyberpunk 2077 επέστρεψε στην δεκάδα. Read More

Notification