Ανακοινώθηκε για τις 7 Ιουνίου. Read More

Showcase από τους developers της σειράς Like a Dragon (Yakuza). Read More

Είχε βοηθήσει στην χρηματοδότηση των Psychonauts 2 και Homeworld 3. Read More

Real- Time Strategy από τους δημιουργούς ου Elite: Dangerous. Read More


Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης παρουσίασης Warhammer Skulls, η εταιρεία ανάπτυξης Frontier Developments ανακοίνωσε το Real- Time Strategy Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin.

Η ίδια είναι γνωστή για κυκλοφορίες όπως Elite: Dangerous, Jurassic World Evolution και RollerCoaster Tycoon και για την ανάπτυξη του Realms of Ruin συνεργάζεται με την δημιουργό της σειράς Warhammer 40.000 Games Workshop. Το νέο RTS θα διαδραματίζεται στο Realm of Ghur, γνωστό και ως Realm of Beasts, το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Warhammer Fantasy Battle το 2015. Σεναριογράφος θα είναι ο Gavin Thorpe, designer της Game Workshop και συγγραφέας ορισμένων βιβλίων της Black Library. Στο gameplay θα σκοπός σας θα είναι να παίρνετε τον έλεγχο περιοχών, να μαζεύετε απαραίτητους πόρους να κάνετε επιθέσεις σε εχθρικά στρατόπεδα. Η κάμερα θα έχει top-down οπτική. Σύμφωνα με την Frontier Developments, στην κυκλοφορία θα υπάρχουν τέσσερα factions, αλλά προς το παρόν μόνο τα Stormcast Eternals και Orruk Kruleboyz είναι γνωστά. Μαζεύοντας τα Arcane Conduits θα μπορείτε να προχωράτε στο tech tree των Eternals και να ξεκλειδώνετε νέες μονάδες όπως Annihilators, Prosecutors και Stormdrake Guards.

Το Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X χωρίς ακόμα να έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.

Read More...

Notification