Όπως μας έγινε γνωστό από το Vg247, το KAT Walk C είναι ένας επερχόμενος ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής που συνδέεται με το VR και που πρόσφατα λανσαρίστηκε στο Kickstarter, όπου και χρηματοδοτήθηκε πλήρως μέσα σε 3 λεπτά από την στιγμή της ανακοίνωσής του.

Ο αρχικός στόχος του KAT Walk C στο Kickstarter ήταν στο περίπου τα 90.000€, παρόλα αυτά και έχοντας ακόμα 39 ημέρες να απομένουν στην καμπάνια χρηματοδότησής του, κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεπεράσει το δεκαπλάσιο του αρχικού αυτού ποσού.
Μπορείτε να τσεκάρετε το KAT Walk C στο παρακάτω βίντεο, το οποίο σας εξηγεί πως λαμβάνει χώρα η εγκατάσταση ενός λειτουργικού διαδρόμου γυμναστικής σε ένα σύστημα εικονικής πραγματικότητας (VR).

www.youtube.com/watch?v=0k0SZ3ewLTY

Σύμφωνα με τη περιγραφή του Kickstarter «Το KAT Walk C είναι ο πρώτος προσωπικός VR διάδρομος που θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στον gamer και που θα μπορεί να δείχνει προς όλες τις κατευθύνσεις. Θα είναι μια μηχανική συσκευή, νέας γενιάς που θα επιτρέπει την ανθρώπινη κίνηση σε διάστημα 360  ̊, δημιουργώντας μια άπειρη περιοχή κινήσεων μέσα στον εικονικό κόσμο αλλά στη πραγματικότητα χρησιμοποιώντας τον ελάχιστο δυνατό χώρο.»
Η περιγραφή του στο Kickstarter είναι αρκετά εκτενής και αναλύει όλα τα χαρακτηριστικά και της λειτουργίες του διαδρόμου έως και τη παραμικρή λεπτομέρεια. Το hardware προσφέρει αναγνώριση για περπάτημα, τρέξιμο, σκύψιμο, περιστροφή και ακόμα περισσότερα, ενώ περιλαμβάνει ένα υποστηρικτικό σκελετό πλάτης για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια. 

Έχει αναφερθεί επίσης ότι τίτλοι όπως το Half-Life: Alyx θα γίνουν σύντομα διαθέσιμοι για αυτό. Θα μπορείτε να διαβείτε μέσα από τους δρόμους της City 17 εφαρμόζοντας όλες τις δυνατότητες του KAT Walk C σας και να δείξετε σε όλους τους δια γαλαξιακούς εισβολείς ποιος είναι ο νέος σερίφης στη πόλη, ενώ αν τύχει να συναντήσετε ολόκληρη την Combine ομάδα θα ήταν καλό να το βάλετε στα πόδια όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Θα υπάρξουν ως επί τω πλείστων ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά που θα αναπτυχθούν αργότερα από το Kickstarter, συμπεριλαμβανομένου ενός PSVR αντάπτορα. Ο τελευταίος στόχος που υπολογίζεται να φτάσει το ποσό του 1.5 εκατομμυρίου ευρώ θα είναι να προστεθεί τεχνολογία αφής στη βάση της πλατφόρμας. 
Εξαντλήθηκαν ήδη οι τρεις πρώτοι κύκλοι πωλήσεων του προϊόντος σε μειωμένη τιμή για υποστηρικτές του Kickstarter, με τον καθέναν από αυτούς να αυξάνει τη τιμή κατά 90€. Με τις φθηνότερες προ-παραγγελίες να έχουν ήδη ξεπουληθεί, η τιμή του KAT Walk C είναι αυτή τη στιγμή στα 890€ μαζί με τα μεταφορικά.

Η κυκλοφορία του KAT Walk C αναμένεται για τον Οκτώβριο του 2020 ενώ φαίνεται να είναι συμβατό για PC, PS4 και Xbox.

Το KAT Walk C θα είναι μόνο η αρχή για την εξέλιξη και αναβάθμιση της εμπειρίας του gaming. Ανυπομονώ να δω πως η συνεχής ανάπτυξη της τεχνολογίας θα συμβάλλει περισσότερο σε αυτό στο εγγύς μέλλον.

Read More...

Ειρήνη Βουτσά created a new topic ' Gonner 2' in the forum. 4 years ago



Σύμφωνα με το Pushsquare, η σειρά Gonner αποδεικνύεται να είναι άκρως επιτυχής, αφού η κυκλοφορία του Gonner 2 στο PlayStation 4, έχει ήδη προγραμματιστεί για αυτή τη χρονιά. Στο Gonner 2 ο αλτρουιστικός και απρόβλεπτος ήρωάς σας Ikk επιστρέφει σε νέες περιπέτειες, ενώ αυτή τη φορά είναι η θεά του θανάτου που τον καλεί σε βοήθεια. Το λημέρι της έχει καταληφθεί από μία μυστηριώδης ύπαρξη και χρειάζεται τον Ikk για να το κερδίσει πίσω. Ταξιδέψτε μέσα από σκοτεινές και χαοτικές περιοχές με σπίθες χρώματος άνευ φαντασίας και πολεμήστε με τρελούς αρχηγούς τεράτων καθώς προσπαθείτε να κρατήσετε το κεφάλι σας στη θέση του.

www.youtube.com/watch?v=uVsquwaLMqk

Από τα δελτία τύπου μαθαίνουμε ακόμα ότι «To Gonner 2 είναι ένα διαδικαστικά παραγόμενο Action Platform game με rogue στοιχεία και χαρακτηριστικά που θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση αλλά με πολύ περισσότερο χρώμα και χάος.» Παρακολουθείστε το αντίστοιχο τρέιλερ από πάνω για μια πρώτη ματιά του gameplay.

Το Gonner 2 φαίνεται ότι ακολουθεί πιστά τα χνάρια του πρώτου game της σειράς. Πιστεύω πως παρόλο που τα γραφικά του δεν είναι περίτεχνα και τα mechanics του είναι πάνω κάτω πανομοιότυπα με εκείνα των περισσότερων Platform games, θα ξεχωρίσει και θα εκτιμηθεί ακριβώς για την απλότητα αυτή που πρεσβεύει.

Read More...

Ειρήνη Βουτσά has a new avatar. 4 years ago



Όσοι είστε fans της διαχείρισης καταστημάτων και των Simulation Games, θα θέλατε να ρίξετε μια ματιά στο Potionomics, το τελευταίο game που ανακοινώθηκε από την εταιρεία ανάπτυξης XSEED Games. Αποκαλύφτηκε για πρώτη φορά στο πρόσφατο PC Gaming Show. Ο τίτλος του φαίνεται να ενσωματώνει στοιχεία από Card games σε συνδυασμό με μια πολύχρωμη λήψη κλασικών μηχανισμών διαχείρισης.

 
Με βάση τα όσα μάθαμε από το Gamespot, η XSEED Games θα εργαστεί μαζί με την Voracious Games στο προτζεκτ του Potionomics, το οποίο διηγείται την ιστορία της Sylvia, την ιδιοκτήτρια ενός μαγαζιού με φίλτρα που πρέπει να κερδίσει αρκετά λεφτά για να κρατήσει τους επιτήδειους τοκογλύφους μακριά. Αν αυτό σας θυμίζει λιγάκι τη πλοκή του Holy Potatoes! A Weapon Shop?! τότε είστε απόλυτα σωστοί. 

www.youtube.com/watch?v=F-BA-D3yCfE

Καθώς παίζετε με το χαρακτήρα της Sylvia, θα σας δοθεί ένας αριθμός καθηκόντων που θα πρέπει να διεκπεραιώσετε σε καθημερινή βάση ενώ λειτουργείτε παράλληλα το κατάστημά σας. Θα παζαρέψετε με πελάτες, θα παρασκευάσετε τα μαγικά σας φίλτρα και θα σιγουρευτείτε πως εξοφλείτε τους λογαριασμούς σας στην ώρα τους. Θα πρέπει επίσης να λάμψετε και να ξεπεράσετε τον τρέχον ανταγωνισμό σας, αλλά και να βελτιώσετε το χώρο σας.

 
Κατά τη διάρκεια της προβολής του τρέιλερ του Potionomics, οι παίκτες είδαν την Sylvia να διαπραγματεύεται με πελάτες χρησιμοποιώντας εφέ καρτών που τις επέτρεπαν να επηρεάσει την κάθε συμφωνία με μοναδικό τρόπο. Το game δεν σου επιτρέπει μόνο να χειρίζεσαι το πιο χαριτωμένο μαγαζί στη γειτονιά αλλά σε παρακινεί να μαζέψεις θαμώνες και να το αναβαθμίσεις σε έναν μικρό παράδεισο κατασκευής φίλτρων.

 
Δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το Potionomics, ενώ το game έχει επιβεβαιωθεί έως τώρα μόνο για τα PC. 

To Potionomics φαίνεται να είναι ένα ελαφρύ και ευχάριστο Simulation RPG game, με ζωηρά χρώματα και ενδιαφέρον συνδυασμό mechanics. Ανυπομονώ να ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέριες σχετικά με το gameplay και φιλοδοξώ πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μας εκπλήξει ευχάριστα. :)

Read More...

" Fairy tales are more than true; not because they tell us that dragons exist, but because they tell us that dragons can be beaten" – Neil Gaiman