Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος (Dylandog)
Experience: 796 (208 points to next level)

 
600
Φίλιππος Κανελλόπουλος replied to the topic 'Resident Evil Village' in the forum. 21 hours 41 minutes ago


Το Resident Evil Village θα ολοκληρώνει την ιστορία που ξεκίνησε στο Resident Evil 7: Biohazard.
Θα περιλαμβάνει γνωστούς μηχανισμούς της σειράς όπως η διαχείριση του Inventory και η επίλυση γρίφων.

Οι παραγωγοί Tsuyoshi Kanda και Pete Fabiano παραχώρησαν συνέντευξη στην οποία αποκάλυψαν νέες πληροφορίες του επερχόμενου Survival Horror.

Στην συγκεκριμένη συνέντευξη αποκαλύφθηκε και το story το οποίο θα ολοκληρώνει τους ανοιχτούς λογαριασμούς του Ethan από το Resident Evil 7. To Resident Evil Village έχει ολοκληρωθεί κατά 60% και αναπτύσσεται για περίπου τρεισήμισι χρόνια. Πάντως οι δημιουργοί δεν ξεκαθάρισαν ποια από τις δυο επιλογές που είχε ο παίκτης στο RE 7:Biohazard, θα ακολουθηθεί ως συνέχεια και εν τέλει ολοκλήρωση του story.

Στο Resident Evil 7: Biohazard σας δινόταν η ευκαιρία να επιλέξετε αν θα σώσετε την σύζυγό σας ή κάποιον άλλο χαρακτήρα του παιχνιδιού, με την επιλογή σας να έχει ξεκάθαρες διαφορές. Επίσης ο Kanda και ο Fabiano ανέφεραν ότι το χωριό που θα εκτυλίσσεται το RE Village θα παίζει σημαντικό ρόλο στο story και το χαρακτήρισαν ως ‘’άλλον ένα πρωταγωνιστή’’.

Στο νέο installment της Capcom θα κάνουν την επανεμφάνισή τους και δυο σταθερές του franchise, η διαχείριση του inventory και η επίλυση γρίφων, χωρίς όμως να δίνονται περαιτέρω πληροφορίες. Άλλο ένα χαρακτηριστικό που προέκυψε από την ανάπτυξη του τίτλου σε κονσόλες νέας γενιάς, είναι η σχεδόν ολοκληρωτική απουσία loading times, αυξάνοντας το immersion του Survival Horror.

Read More...

22 hours 27 minutes ago


O Phil Spencer αναφέρεται στην αναγκαιότητα των first-party αποκλειστικών games
Η Microsoft δεν θα ακολουθήσει το μοντέλο της Sony.
O ισχυρός άνδρας της εταιρείας παραδέχτηκε ότι πρέπει να κάνουν περισσότερα βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η Αμερικάνικη εταιρεία έχει δεχθεί κριτική κατά το παρελθόν για την έλλειψη πολλών first-party exclusives όπως έχει σε πληθώρα, η ανταγωνίστριά της, Sony. Ο επικεφαλής του Xbox πιστεύει ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα και ήδη η εταιρεία του έχει αποκτήσει διάφορες ομάδες ανάπτυξης όπως η Obsidian, η Double Fine, η Ninja Theory, ενώ δημιούργησε και ένα καινούργιο με τη συμμετοχή του σεναριογράφου του Red Dead Redemption. Η Microsoft αυτή τη στιγμή απαριθμεί 15 εταιρείες ανάπτυξης που εργάζονται αποκλειστικά για τις κονσόλες της και τα PC.
Οι αλλαγές και εξαγορές όλων αυτών των εταιρειών ανάπτυξης είχαν και το αντίστοιχο κόστος για την Microsoft και ο Spencer έπλεξε το εγκώμιο των ανώτερων στελεχών της, που πιστεύουν στο όραμά του. Κατά τη διάρκεια ενός Gamelab event ο Spencer δήλωσε: ‘’ Το first-party περιεχόμενο της εταιρείας μας είναι πολύ σημαντικό για τις κονσόλες, για το Game Pass και για τη γενικότερη στρατηγική που έχουμε χαράξει. δρόμο που έχουμε επιλέξει. Όταν πριν από μερικά χρόνια δημιουργήσαμε την ηγετική ομάδα της εταιρείας, αρχίσαμε το χτίσιμο της στρατηγικής μας η οποία μεταλαμπαδεύτηκε στο εσωτερικό της και ήταν πολύ ενθαρρυντικό, το να δεχόμαστε όλη αυτή την υποστήριξη από τα υψηλά κλιμάκια ώστε να αναπτύξουμε το first-party κομμάτι της εταιρείας.
www.youtube.com/watch?v=yIo1Qy3FK-g

Ο Spencer αποκάλυψε επίσης ότι πολλά από τα games που αναπτύσσονται δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, ενώ τόνισε ότι δεν θέλει να αντιγράψει το μοντέλο της Sony, όταν ρωτήθηκε ποια είναι τα αντίστοιχα God of War και Uncharted. Ο επικεφαλής της εταιρείας συνέχισε δηλώνοντας για τις αποκλειστικότητες: ‘’ Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό και ότι είναι κάτι που και οι fans θέλουν. Στόχος μας όμως δεν είναι απλά να αντιγράψουμε την πολιτική των άλλων εταιρειών, αλλά να δημιουργήσουμε κάτι που θα είναι ισάξιο της ποιότητας του Xbox. Η gaming βιομηχανία δεν μπορεί να προοδεύσει αν απλά η μια εταιρεία αντιγράφει την άλλη στις κονσόλες, στις υπηρεσίες και στο περιεχόμενο’’.

H Microsoft δεν θέλει να αντιγράψει τη στρατηγική των Sony και Nintendo και ο Spencer είναι σίγουρος ότι οι εταιρείες ανάπτυξης θα δημιουργήσουν τίτλους που θα έχουν ανταπόκριση από μεγαλύτερο εύρος gamers. O Spencer δήλωσε: ‘’ Είμαι πολύ περήφανος για την ποικιλία του περιεχομένου που προκύπτει από τα Xbox Games Studios. Διαφορετικά είδη, αισθητική προσέγγιση, gameplay, single player, multiplayer, όλα αρχίζουν και παίρνουν σάρκα και οστά και πιστεύω ότι αυτό θα συνεχιστεί. Είναι μια στρατηγική που ήρθε για να μείνει και δεν θα ισχύει απλά για ένα είδος. Οι εταιρείες που έχουμε ενσωματώσει στο line up καθοδηγούνται από το δικό τους όραμα και πως θέλουν να το μετουσιώσουν’’.

Read More...

23 hours 5 minutes ago
O Phil Spencer αναφέρεται στην αναγκαιότητα των first-party αποκλειστικοτήτων 23 hours 6 minutes ago

Η Microsoft δεν θα ακολουθήσει το μοντέλο της Sony.

O ισχυρός άνδρας της εταιρείας παραδέχτηκε ότι πρέπει να κάνουν περισσότερα βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η Αμερικάνικη εταιρεία έχει δεχθεί κριτική κατά το παρελθόν για την έλλειψη πολλών first-party exclusives όπως έχει σε πληθώρα, η ανταγωνίστριά της, Sony. Ο επικεφαλής του Xbox πιστεύει ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα και ήδη η εταιρεία του έχει αποκτήσει διάφορες ομάδες ανάπτυξης όπως η Obsidian, η Double Fine, η Ninja Theory, ενώ δημιούργησε και ένα καινούργιο με τη συμμετοχή του σεναριογράφου του Red Dead Redemption. Η Microsoft αυτή τη στιγμή απαριθμεί 15 εταιρείες ανάπτυξης που εργάζονται αποκλειστικά για τις κονσόλες της και τα PC.

Οι αλλαγές και εξαγορές όλων αυτών των εταιρειών ανάπτυξης είχαν και το αντίστοιχο κόστος για την Microsoft και ο Spencer έπλεξε το εγκώμιο των ανώτερων στελεχών της, που πιστεύουν στο όραμά του. Κατά τη διάρκεια ενός Gamelab event ο Spencer δήλωσε: ''Το first-party περιεχόμενο της εταιρείας μας είναι πολύ σημαντικό για τις κονσόλες, για το Game Pass και για τη γενικότερη στρατηγική που έχουμε χαράξει. δρόμο που έχουμε επιλέξει. Όταν πριν από μερικά χρόνια δημιουργήσαμε την ηγετική ομάδα της εταιρείας, αρχίσαμε το χτίσιμο της στρατηγικής μας η οποία μεταλαμπαδεύτηκε στο εσωτερικό της και ήταν πολύ ενθαρρυντικό, το να δεχόμαστε όλη αυτή την υποστήριξη από τα υψηλά κλιμάκια ώστε να αναπτύξουμε το first-party κομμάτι της εταιρείας''.

http://www.youtube.com/watch?v=yIo1Qy3FK-g

Ο Spencer αποκάλυψε επίσης ότι πολλά από τα games που αναπτύσσονται δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, ενώ τόνισε ότι δεν θέλει να αντιγράψει το μοντέλο της Sony, όταν ρωτήθηκε ποια είναι τα αντίστοιχα God of War και Uncharted. Ο επικεφαλής της εταιρείας συνέχισε δηλώνοντας για τις αποκλειστικότητες: ''Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό και ότι είναι κάτι που και οι fans θέλουν. Στόχος μας όμως δεν είναι απλά να αντιγράψουμε την πολιτική των άλλων εταιρειών, αλλά να δημιουργήσουμε κάτι που θα είναι ισάξιο της ποιότητας του Xbox. Η gaming βιομηχανία δεν μπορεί να προοδεύσει αν απλά η μια εταιρεία αντιγράφει την άλλη στις κονσόλες, στις υπηρεσίες και στο περιεχόμενο''.

H Microsoft δεν θέλει να αντιγράψει τη στρατηγική των Sony και Nintendo και ο Spencer είναι σίγουρος ότι οι εταιρείες ανάπτυξης θα δημιουργήσουν τίτλους που θα έχουν ανταπόκριση από μεγαλύτερο εύρος gamers. O Spencer δήλωσε: ''Είμαι πολύ περήφανος για την ποικιλία του περιεχομένου που προκύπτει από τα Xbox Games Studios. Διαφορετικά είδη, αισθητική προσέγγιση, gameplay, single player, multiplayer, όλα αρχίζουν και παίρνουν σάρκα και οστά και πιστεύω ότι αυτό θα συνεχιστεί. Είναι μια στρατηγική που ήρθε για να μείνει και δεν θα ισχύει απλά για ένα είδος. Οι εταιρείες που έχουμε ενσωματώσει στο line up καθοδηγούνται από το δικό τους όραμα και πως θέλουν να το μετουσιώσουν''.

Διαβάστε για το event της Microsoft με φημολογούμενη ημερομηνία στις 23 Ιουλίου και συζητήστε για τις δηλώσεις του Phil Spencer στο αντίστοιχο forum topic.

23 hours 54 minutes ago
Η Capcom ετοιμάζει Monster Hunter για ανήλικους 23 hours 54 minutes ago

To νέο αποκαλύφθηκε σε συζήτηση της εταιρείας με τους επενδυτές.

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη μέλος της εταιρείας δήλωσε: ''Θέλουμε να αναπτύξουμε ένα Monster Hunter το οποίο θα μπορούν να ευχαριστηθούν μαθητές μεσαίων και ανώτερων βαθμίδων, γι΄αυτό να είστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο’’.

Το σίγουρο είναι ότι η Capcom ετοιμάζει νέο παιχνίδι της σειράς Monster Hunter, ενώ στην ίδια συνέντευξη ανέφερε η εταιρεία ότι δεν σχεδιάζει κάποια έκδοση για το Switch. Επίσης απο τα λεγόμενα της εταιρείας δεν είναι σίγουρο αν εννοεί κάποιο spin-off για το 3DS ή για κάποια έκδοση για κινητά.

Διαβάστε το review του Monster Hunter: World και συζητήστε για τα σχέδια της Capcom για τη σειρά στο αντίστοιχο forum topic.


To νέο αποκαλύφθηκε σε συζήτηση της εταιρείας με τους επενδυτές.

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη μέλος της εταιρείας δήλωσε: ‘’ Θέλουμε να αναπτύξουμε ένα Monster Hunter το οποίο θα μπορούν να ευχαριστηθούν μαθητές μεσαίων και ανώτερων βαθμίδων, γι΄αυτό να είστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο’’.

Το σίγουρο είναι ότι η Capcom ετοιμάζει νέο παιχνίδι της σειράς Monster Hunter, ενώ στην ίδια συνέντευξη ανέφερε η εταιρεία ότι δεν σχεδιάζει κάποια έκδοση για το Switch.

Read More...

Φίλιππος Κανελλόπουλος replied to the topic 'The Last of Us: Part 2' in the forum. yesterday


Κορεάτης streamer έγινε viral καταστρέφοντας το Blu-ray disc του The Last of Us: Part 2.
Το έκοψε με ψαλίδι ενώ έκανε streaming του παιχνιδιού.

Ο TVCrank αντέδρασε λίγο απρόσμενα, ερχόμενος αντιμέτωπος με μια από τις πιο αμφιλεγόμενες σκηνές του Action της Naughty Dog.

O streamer αντικρίζοντας μια από τις αρχικές σκηνές του παιχνιδιού, έβγαλε το Blu-Ray disc από το PS4 και το έκοψε στη μέση χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι. Στη συνέχεια βάζει ένα άλλο Blu-Ray το οποίο φαίνεται να είναι η remaster έκδοση του αρχικού The Last of Us.
www.youtube.com/watch?v=ypiKYeIlE5g

Σίγουρα είναι μια ακραία αντίδραση, ενώ ίσως θα μπορούσε να το πουλήσει ή να το χαρίσει σε κάποιον που θέλει να το παίξει, αλλά καλύτερα να μην κρίνουμε γιατί κρατάει ψαλίδι.

ΡΕ, είσαι τρελός ρε!!!

Read More...

yesterday
Κορεάτης streamer έγινε viral καταστρέφοντας το Blu-ray disc του The Last of Us: Part 2 yesterday

Το έκοψε με ψαλίδι ενώ έκανε streaming του παιχνιδιού.

Ο TVCrank αντέδρασε λίγο απρόσμενα, ερχόμενος αντιμέτωπος με μια από τις πιο αμφιλεγόμενες σκηνές του Action της Naughty Dog.

O streamer αντικρίζοντας μια από τις αρχικές σκηνές του παιχνιδιού, έβγαλε το Blu-Ray disc από το PS4 και το έκοψε στη μέση χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι. Στη συνέχεια βάζει ένα άλλο Blu-Ray το οποίο φαίνεται να είναι η remaster έκδοση του αρχικού The Last of Us.

http://www.youtube.com/watch?v=ypiKYeIlE5g

Σίγουρα είναι μια ακραία αντίδραση, ενώ ίσως θα μπορούσε να το πουλήσει ή να το χαρίσει σε κάποιον που θέλει να το παίξει, αλλά καλύτερα να μην κρίνουμε γιατί κρατάει ψαλίδι.

Ελάτε να παίξουμε The Last of Us: Part 2 χωρίς spoilers.

Διαβάστε τις δηλώσεις του δημιουργού της σειράς, Neil Druckmann για τους haters του παιχνιδιού.

Διαβάστε το review του παιχνιδιού και συζητήστε γι΄ αυτό στο αντίστοιχο forum topic.


H Sony γιορτάζει τα 10 χρόνια PS Plus και θα μπορείτε να παίξετε online multiplayer χωρίς συνδρομή.
Δίνει δωρεάν και ένα PS Plus theme.

Η εταιρεία γιορτάζοντας τα 10 χρόνια της υπηρεσίας της, κάνει δώρο στους gamers.

Θα μπορείτε να παίξετε διαδικτυακά ακόμη και αν δεν είστε συνδρομητής της υπηρεσίας. Η προσφορά θα ισχύει από τις 12:01 π.μ. στις 4 Ιουλίου μέχρι τις 5 Ιουλίου στις 11:59 μ.μ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιαπωνική εταιρεία δίνει δωρεάν το online multiplayer στους χρήστες που δεν είναι συνδρομητές και μπορεί να αποδειχθεί η τέλεια ευκαιρία γι΄ αυτούς να ανακαλύψουν τις δυνατότητες της υπηρεσίας. Επίσης θα μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν και ένα PS Plus theme για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Read More...

yesterday
H Sony γιορτάζει τα 10 χρόνια PS Plus και θα μπορείτε να παίξετε online multiplayer χωρίς συνδρομή yesterday

Δίνει δωρεάν και ένα PS Plus theme.

Η εταιρεία γιορτάζοντας τα 10 χρόνια της υπηρεσίας της, κάνει δώρο στους gamers.

Θα μπορείτε να παίξετε διαδικτυακά ακόμη και αν δεν είστε συνδρομητής της υπηρεσίας. Η προσφορά θα ισχύει από τις 12:01 π.μ. στις 4 Ιουλίου μέχρι τις 5 Ιουλίου στις 11:59 μ.μ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιαπωνική εταιρεία δίνει δωρεάν το online multiplayer στους χρήστες που δεν είναι συνδρομητές και μπορεί να αποδειχθεί η τέλεια ευκαιρία γι΄ αυτούς να ανακαλύψουν τις δυνατότητες της υπηρεσίας. Επίσης θα μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν και ένα PS Plus theme για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε για τα PS Plus Games του Ιουλίου και συζητήστε για το PS Plus στο παρακάτω forum topic.


O Ninja έκανε live δωρεές σε streamers
Οι οποίοι θα επηρεαστούν οικονομικά από την κατάρρευση του Mixer.

O δημοφιλής streamer Ninja μπορεί να μην είναι αρεστός σε όλο το community, αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει βοηθήσει σημαντικά τους streamers, οι οποίοι ήταν σε απόγνωση λόγω της ανακοίνωσης του κλεισίματος της πλατφόρμας Mixer.

H Microsoft ανακοίνωσε το κλείσιμο του Mixer στις 22 Ιουλίου με τα apps και sites που είναι συνδεδεμένα με αυτό να προωθούν τους χρήστες στο Facebook Gaming. Μόνο ο Shroud και ο Ninja θα μπορούν να επιστρέψουν στο Twitch ή να επιλέξουν το Facebook Gaming, ενώ οι υπόλοιποι streamers είναι μετέωροι.

Δεκάδες streamers εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους με αυτή την εξέλιξη, χωρίς να γνωρίζουν τι θα συμβεί στο μέλλον, αφού το Mixer είναι μια πλατφόρμα που στέγαζε αρκετούς χρήστες που δεν ήθελαν να χρησιμοποιούν το Twitch ή το Facebook Gaming.

Ο Ninja και η σύζυγός του, Jessica Blevins, δρώντας αλτρουιστικά, αφιέρωσαν χρόνο για να εμφανιστούν live στα streams των χρηστών με χρηματικές δωρεές γι΄ αυτούς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Read More...

Notification