Αριστοτέλης Μαγκλής

Αριστοτέλης Μαγκλής (VestigiaL)
Experience: 104 (4 points to next level)

 
100
1 year ago
Η αλλαγή στήθους της Tifa στο Final Fantasy 7 Remake 1 year ago

Για αποφυγή censoring.

Σύμφωνα με κάποιους ενοχλημένους fans, η Tifa έχει μικρότερο στήθος στο Final Fantasy 7 Remake. Αλλά γιατί προέκυψε αυτή η αλλαγή εξαρχής; Πολλοί ιαπωνικοί τίτλοι στην δύση γίνονται censored, καθώς η Sony έχει γίνει πιο αυστηρή με το σεξουαλικό περιεχόμενο σε παιχνίδια.

Μετά απο τον ντόρο στο Mortal Kombat 11 σχετικά με το γυναικείο στήθος των χαρακτήρων βλέπουμε ότι ο κόσμος είναι αρκετά δεμένος με τα μεγάλα στήθη στα παιχνίδια. Όσον αφορά τις αλλαγές στην Tifa, ο director Tetsuya Nomura αναφέρει ότι "ήταν απαραίτητο να μικρύνουμε το στήθος της" καθώς οι developers ήθελαν ένα πιο αθλητικό στυλ. Είναι μαχήτρια έτσι κι'αλλίως, οπότε είναι λογικό να έχει κοιλιακούς και να είναι λεπτή.

Σύμφωνα με την μετάφραση απο την συνέντευξη του Tetsuya Nomura, υπάρχει ένα τμήμα ηθικής το οποίο αποφάσισε ότι το να μικρύνει το στήθος της Tifa έγινε για να δείχνει πιο φυσική στα fight sequences. "Στο στούντιο της Square Enix Japan, το τμήμα ηθικής είναι ενα σύνολο ανθρώπων μέσα στην εταιρεία το οποίο αξιολογεί το περιεχόμενο των παιχνιδιών για να δούν αν αρμόζει με τα ηλικιακά πρότυπα σε όλο τον κόσμο." 

"Σε αυτήν την περίπτωση, θέλουμε η καινούρια γενιά των gamers να ζήσει την εμπειρία του Final Fantasy 7 Remake και συνεργαζόμαστε στενά με τους ειδικούς ώστε να σιγουρευτούμε ότι το περιεχόμενο του παιχνιδιού ειναι κατάλληλο."

Είναι αβέβαιο όμως εάν το στήθος της Tifa επηρέασε το σύστημα αξιολόγησης του ESRB. Σύμφωνα με το ESRB, το παιχνίδι προσδιορίζεται για εφήβους επειδή περιέχει βία, αίμα και θεματικά με υπονοούμενα.

1 year ago
Bloodstained: Ritual Of The Night multiplayer 1 year ago

Σύντομα στο παιχνίδι σύμφωνα με τον εκδότη.

Στο Xbox store και στο Playstation store το Bloodstained: Ritual Of The Night έχει στην περιγραφή του multiplayer εώς δύο άτομα, ένα χαρακτηριστικό το οποίο λείπει, αλλά θα είναι σύντομα διαθέσιμο σύμφωνα με τον εκδότη του. Η προσθήκη του multiplayer ήταν ένα kickstarter stretch goal το οποίο κατάφερε να φτάσει. Το steam και η Nintendo χαρακτηρίζουν το Bloodstained: Ritual Of The Night ως singleplayer τίτλο μόνο.

Η προσθήκη του multiplayer θα γίνει μέσω δωρεάν update, σύμφωνα με την 505 Games. Επίσης, τα updates θα φέρουν online και local co-op, versus modes, roguelike mode, boss rush, chaos mode και nightmare δυσκολία. 

Το Bloodstained: Ritual of The Night χαρακτηρίζεται ως "Iga Vania" λόγω του δημιουργού του, Koji Igarashi. Θεωρείται ως ένα μοντέρνος φόρος τιμής στα κλασσικά Castlevania παιχνίδια όπως το Symphony of the night. Αλλά αντί να είναι μια οικογένεια από κηνυγούς βαμπύρ που θέλουν να σταματήσουν τον δράκουλα, το Bloodstained επικεντρώνεται σε μια κοπέλα ονόματι Miriam που πολεμάει δαίμονες. Σε ένα κάστρο, προφανώς.

Συζητήστε για το Bloodstained: Ritual of the Night στο forum topic.

1 year ago
1 year ago
Fallout: New California prequel mod 1 year ago

Το τελευταίο beta update

Μετά απο εφτά χρόνια ανάπτυξης το mod του Fallout New Vegas, Fallout New California βγαίνει επιτέλους από το beta στάδιο που βρισκόταν τόσο καιρό. Το πιο καινούριο update, το 221, είναι το πρώτο patch μετά απο 7 μήνες και είναι αρκετά μεγάλο. Εν ολίγοις, διορθώνει αρκετά bugs και ενισχύει αρκετά το performance του παιχνιδιού.

Το update 221 λύνει και ένα μεγάλο θέμα σχετικά με το install του mod, προσθέτοντας το δικό του installer. Σύμφωνα με τον modder Thaiauxn, η έκδοση 221 "είναι η πιο ισορροπημενη και η πιο σταθερή μέχρι στιγμής."

Επιπροσθέτως, με αυτό το update κλείνει και το χάσμα μεταξύ το τέλος του New California με την αρχή του New Vegas και μπορείτε να ξεκινήσετε το δεύτερο με τον χαρακτήρα σας από το New California. Με αυτό τον τρόπο, το mod New California φτάνει κοντά στo 1.0 release, την ολοκληρωμένη δηλαδή έκδοση του mod. Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας της 1.0 αλλά ο modder Thaiauxn πιστεύει ότι θα τα έχει όλα έτοιμα προς το τέλος του 2019.

Κατεβάστε το mod Fallout New California εδώ.

1 year ago
Judgement: Gameplay video 1 year ago

Έρευνες, combat και γάτες

Ένα καινούριο gameplay video αποκαλύφθηκε απο το αναμενόμενο Judgement της εταιρείας ανάπτυξης Yakuza Studio. Πρωταγωνιστής ο ιδιωτικός ερευνητής Takayuki Yagami ερευνά ύποπτες δολοφονίες στο Kamurocho. Σε αυτό το εικοσάλεπτο βίντεο βλέπουμε τι έχει να προσφέρει το παιχνίδι στον τομέα του gameplay.

http://www.youtube.com/watch?v=WuwjQ5CQMHo

Θυμίζει αρκετά τις προηγούμενες δουλείες της εταιρείας, τα παιχνίδια Yakuza, αλλά με νέα χαρακτηριστικά. Το combat φαίνεται πιο γρήγορο και μπορείς να πηδάς απο τους τοίχους για να αποφεύγεις τους αντιπάλους πιο εύκολα. Υπάρχουν επιλογές στους διαλόγους που οδηγούν σε ενδιαφέροντα σενάρια και οι έρευνες φαίνονται ξεκάθαρες. Επίσης μπορείς να ψάξεις γάτες, που είναι αρκετά συναρπαστικό. Το χιούμορ του παιχνιδιού θυμίζει πολύ τους τίτλους Yakuza.

Το Judgement θα κυκλοφορήσει στο PS4 στις 25 Ιουνίου.

1 year ago
Killing Floor 2: Δωρεάν περίοδος 1 year ago

Παίξτε το για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Το Killing Floor 2 της Tripwire Interactive διατίθεται δωρεάν μέχρι τις 25 Ιουνίου. 

Μπορείτε να το αποκτήσετε και με 67% έκτπωση, μέχρι να τελειώσει η περίοδος που θα είναι δωρεάν.

Διαβάστε το review του Killing Floor 2 και συζητήστε γι'αυτό στο forum topic.

1 year ago
Το Alpha Protocol αφαιρέθηκε από το Steam 1 year ago

Λόγω επιθυμίας της εταιρείας έκδοσης

Μετά την λήξη των δικαιωμάτων έκδοσης της Sega, αφαιρέθηκε η δυνατότητα αγοράς του Alpha Protocol απο το steam. Η σελίδα υπάρχει ακόμα, αλλά δεν γίνεται να αγοράσετε το παιχνίδι πια. 

Εάν ήδη έχετε το Alpha Protocol, μπορείτε να το κατεβάσετε και να παίξετε χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά εάν θέλετε να το αγοράσετε πρέπει να βρείτε διαφορετικούς τρόπους αγοράς.

1 year ago
Respawn: Δεν θα υπάρξει ποτέ Apex Legends 2 1 year ago

Θα παραμείνουν αφοσιωμένοι στο Apex Legends

Το development του Apex Legends είναι αρκετά αργό σε σύγκριση με τα υπόλοιπα παιχνίδια στο είδος του, αλλά η Respawn δεν έχει θέμα να παίρνει τον χρόνο της. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η εταιρεία ανάπτυξης δεν σκέφτεται το μέλλον του παιχνιδιού της. Αντιθέτως, Ο παραγωγός Drew McCoy ανέφερε σε μια συνέντευξη του στο USGamers ότι είναι αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη Apex Legends.

Ο Drew McCoy είπε: "Ο περισσότερος κόσμος δεν αναγνωρίζει πόσο χρόνο παίρνει να δημιουργήσουμε το οτιδήποτε, ένας χαρακτήρας μας πήρε ενά χρόνο για να είναι έτοιμος. Έχουμε τόσα πολλά πράγματα που θέλουμε να προσθέσουμε αλλά ο κόσμος συνέχεια ρωτάει 'τι θα κάνετε γι'αυτό και τι για εκείνο', αλλά εμείς ήδη σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε σε πολλά χρόνια από τώρα."

Η Respawn και μέσω patch notes έχει δείξει ότι την ενδιαφέρει η ποιότητα περισσότερο απο την ποσότητα, γι'αυτό κάθε update πρέπει να θεωρέιται χαρακτηριστικό και όχι μια αποτυχία. Ο McCoy τόνισε ότι παρά το αργό development: "Πραγματικά πιστεύουμε στο παιχνίδι μας, και είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι. Ποτέ δεν θα φτιάξουμε το Apex 2, ελπίζω όμως η season 72 του Apex Legends να είναι τέλεια".

Διαβάστε το review του Apex Legends και συζητήστε γι'αυτό στο σχετικό forum topic.

Notification