Σύμφωνα με αναφορές, η Sony ετοιμάζει ένα remake του Chrono Cross, ενός JRPG του PS1.Μιλώντας στο podcast XboxEra, ο Nick Baker μίλησε σχετικά με την διαρροή από το database της Nvidia, η οποία είχε την καταχώρηση “Chrono Cross Remastered”. Ειδικότερα, ο Baker δήλωσε τα εξής: “Όλοι νομίζουν ότι θα είναι αποκλειστικό για το PlayStation, όμως οι πηγές μου μου είπαν απλά ότι θα είναι ‘multiplat’. Τώρα, όποτε ακούω την λέξη JRPG και multiplat, το μυαλό μου πάει κατευθείαν στα PC, PlayStation και Switch. Αυτές είναι οι δικές μου υποθέσεις, δεν λέω ότι θα είναι έτσι. Όλες μου οι πηγές είπαν ότι θα είναι multiplat. Είπαν ότι δεν θα είναι PlayStation exclusive.”Ο Baker συνέχισε λέγοντας: “Πιστεύω ότι υπάρχει μια σύγχυση διότι όλοι περιμένουν να το ανακοινώσει η PlayStation, επομένως όλοι νομίζουν ότι θα είναι exclusive. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Για παράδειγμα, το Pragmata δεν είναι exclusive. Όμως και πάλι, δεν ξέρω αν το Xbox θα ανήκει σε μια από αυτές τις πλατφόρμες. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα ανήκει, διότι πρόκειται για ένα JRPG.”Ακόμα, η ανακοίνωση της Ιρλανδής τραγουδίστριας Éabha McMahon έρχεται να προσθέσει στις φήμες, καθώς η ίδια δήλωσε ότι δουλεύει πάνω σε ένα soundtrack για ένα μη ανακοινωμένο game. Η Éabha McMahon δήλωσε ότι συνεργάστηκε με τον Michael McGlynn και την κόρη του πάνω στο soundtrack. Λίγο αργότερα, η συνθέτης του Chrono Cross, Yasunori Mitsuda, ανέβασε μια φωτογραφία με τον McGlynn και την κόρη του.

Read More...

 Οι μυστηριώδεις μάγοι της Valve κάτι μαγειρεύουν και ίσως να έχει σχέση με το Half-Life.Πρόσφατα updates σε υπάρχοντα παιχνίδια της Valve υποδεικνύουν ότι  σχετίζεται με το Citadel . Αρχικά ως Citadel αναφερόντουσαν σε ένα level στο μη-ανακοινωμένο Half-Life VR, όμως ο  Tyler McVicker που ασχολείται αρκετά με τα νέα της Valve , είπε ότι πρόκειται για ένα ξεχωριστό Source 2 project. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, όμως σίγουρα σχετίζεται με stealth, AI  pathfinding  και top-view minimap και σύμφωνα με τον McVicker δεν πρόκειται για το VR game που η Valve έκανε tease στις αρχές του έτους.


www.youtube.com/watch?v=0vOzehp5BKg&ab_channel=TylerMcVicker

Φυσικά δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ότι πρόκειται για Half-Life παιχνίδι, ή ότι θα είναι Shooter. Αφού όμως το Citadel φαίνεται να χρησιμοποιεί παρόμοιο Source 2 build με το αυτό της Dota 2, είναι αρκετά πιθανό να πρόκειται για ένα  top-down  παιχνίδι στρατηγικής. Όμως η Source 2 μπορεί να κάνει πολλά, έτσι δεν απογοητευόμαστε ακόμα.

Read More...

Διαβάσε το αναλυτικό review εδώ!
Ο χρόνος που πέρασα με το Riders Republic ήταν ευχάριστος, όμως τίποτα παραπάνω. Το Riders Republic είναι μια εξέλιξη του Steep, καθώς προσθέτει παραπάνω αγωνίσματα και μέσα για να κάνετε κόλπα. Ο κόσμος του είναι τεράστιος με διαφορετικές περιοχές να εξερευνήσετε και μπόλικους αγώνες να συμμετάσχετε. Στο solo campaign τα αγωνίσματα τελειώνουν κάπως γρήγορα σε 10-12 ώρες και μετά χρειάζεται να κάνετε grind τα ίδια events για να ξεκλειδώσετε νέους αγώνες. Το Riders Republic μπορείτε να το απολαύσετε καλύτερα με παρέα και με αγνώστους online. Υπάρχουν 2-3 modes που μπορείτε να παίξετε online και να διασκεδάσετε φουλ. Το soundtrack του είναι ευχάριστο, καθώς περιλαμβάνει αρκετά γνωστά τραγούδια. Το Riders Republic δεν θα σας προσφέρει μια εξαιρετική ουάου εμπειρία και όποιος πάει με αυτές τις βλέψεις θα απογοητευτεί. Αν όμως θέλετε ένα game που να είναι ανταγωνιστικό, αλλά περισσότερο διασκεδαστικό και χαλαρωτικό, τότε το Riders Republic είναι η ιδανική επιλογή.

Read More...

Δωρεάν τα Antestream Epic Welcome Pack και theHunter: Call of the Wild. Read More

Notification