Featured
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης (Manos)
Experience: 106003 (25049 points to next level)

 
600
17 hours 24 minutes ago
18 hours 8 minutes ago
Το Game Boy έκλεισε 30 χρόνια 18 hours 9 minutes ago

Κάποιους από εμάς τους μεγάλωσε στο σχολείο.

Το Game Boy, η φορητή κονσόλα της Nintendo, η οποία μετά τα Game & Watch καινοτόμησε εισάγοντας cartridges, έκλεισε 30 χρόνια ζωής.

Μπορεί να έχει αποσυρθεί από τα καταστήματα καθώς έχει σταματήσει η κατασκευή της, μιας και αντικαταστάθηκε από το DS και μετέπειτα το 3DS, ωστόσο και μόνο το άκουσμα της λέξης μας γεμίζει με αναμνήσεις. Πέρα από το αρχικό Game Boy, υπήρξαν και διάφορες αναβαθμισμένες εκδόσεις, όπως τα Game Boy Pocket, Game Boy Light, Game Boy Color, Game Boy Advance, Game Boy Advance SP και Game Boy Micro.

Το Game Boy κυκλοφόρησε το 1989 στην Ιαπωνία, ενώ στην Ευρώπη ήρθε ένα χρόνο μετά. Μέχρι σήμερα έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια συσκευές και έχει βγάλει θρυλικά games, όπως όλη η σειρά Super Mario Bros., το Tetris, Donkey Kong, τα Pokémon, τα Castlevania και πολλά άλλα.

Χρόνια Πολλά Game Boy!

Δείτε τα Game Boy themed παπούτσια του Jordan και συζητήστε για το Game Boy στο σχετικό forum topic. 

18 hours 43 minutes ago
Sekiro: Shadows Die Twice video review 18 hours 51 minutes ago

Η FromSoftware στο καλύτερο Action-Adventure της.

Στο σημερινό μας video review σας αναλύουμε το Sekiro: Shadows Die Twice, το νέο Action-Adventure της FromSoftware που αποτελεί και το καλύτερο καθαρόαιμο παιχνίδι που μας έχει χαρίσει στο συγκεκριμένο είδος, μετά από τα επιτυχημένα Soulsbourne Action RPG.

Η ατμόσφαιρά του, ο υψηλός βαθμός δυσκολίας του και τα στοιχεία RPG που διαθέτει (όπως τα skill trees και το loot) μαρτυρούν διάφορες επιρροές του από τα Dark Souls. Η κύρια επιρροή του φυσικά είναι ο υψηλός βαθμός δυσκολίας του.

Δείτε το video review μας:

http://www.youtube.com/watch?v=hQ0mlkfoVLs

Διαβάστε το review του Sekiro: Shadows Die Twice και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

yesterday
UK Charts Top 40: 15/4-20/4/19 yesterday

Το World War Z εκανε την έκπληξη.

 

Σε μία εβδομάδα όπου δεν ξεχώρισαν κάποια μεγάλα games, το World War Z ήταν πρώτο στη Μ. Βρετανία, ακολουθούμενο από το Fifa 19.

Δείτε αναλυτικά το Top 40 της εβδομάδας που πέρασε:

1) WORLD WAR Z
2) FIFA 19 
3) TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 
4) MARIO KART 8 DELUXE
5) RED DEAD REDEMPTION 2 
6) ASSASSIN'S CREED ODYSSEY 
7) YOSHI'S CRAFTED WORLD 
8) SEKIRO: SHADOWS DIE TWICE
9) SNOOKER 19: THE OFFICIAL VIDEO GAME 
10) NEW SUPER MARIO BROS. U 
11) MARVEL'S SPIDER-MAN 
12) SUPER SMASH BROS. ULTIMATE 
13) SPYRO REIGNITED TRILOGY 
14) CRASH BANDICOOT N.SANE 
15) ANTHEM
16) FORZA HORIZON 4 
17) GRAND THEFT AUTO V 
18) THE LEGO MOVIE 2 VIDEOGAME 
19) CALL OF DUTY: BLACK OPS 4
20) FINAL FANTASY X/X-2 HD REMASTER 
21) FAR CRY NEW DAWN UBISOFT (MONTREAL) 
22) THE LEGEND OF ZELDA: BREATH OF THE WILD
23) MINECRAFT 4J STUDIOS 
24) POKEMON: LET'S GO, PIKACHU!
25) KINGDOM HEARTS III SQUARE ENIX 
26) SUPER MARIO ODYSSEY 
27) MY TIME AT PORTIA 
28) JUST CAUSE 4 
29) WWE 2K19
30) SUPER MARIO PARTY
31) ROCKET LEAGUE: COLLECTORS EDITION 
32) BATTLEFIELD V
33) LEGO THE INCREDIBLES 
34) JUST DANCE 2019 
35) SHADOW OF THE TOMB RAIDER 
36) FORTNITE: DEEP FREEZE BUNDLE
37) HELLO NEIGHBOR 
38) LEGO MARVEL SUPER HEROES 2 
39) THE WITCHER III: WILD HUNT 
40) MINECRAFT: PLAYSTATION EDITION

Δείτε ακομα τις πωλήσεις των προηγούμενων εβδομάδων σε Ελλάδα και εξωτερικό και συζητήστε για αυτές στο σχετικό forum topic.

 

3 days ago
Μάνος Γρυπάρης απάντησε στο θέμα 'Cyprus ComicCon 2019' στο φόρουμ. 3 days ago

Η Cyprus ComicCon 2019 ολοκληρώθηκε με επιτυχία και εμείς περάσαμε τέλεια στην πρώτη μας έκθεση στην Κύπρο.
Στην έκθεση είδαμε δεκάδες Arcade games, cosplayers, comics και άφθονα συλλεκτικά. Στο περίπτερο της Bionic μοιράσαμε δύο τηγάνια PUBG αλλά και δεκάδες ακόμη δωράκια σε δύο Game Poll, τα οποία γυρίστηκαν και θα προβληθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την εμπειρία μας από την Cyprus ComicCon.

www.youtube.com/watch?v=swd4lY36dTw

Διαβάστε περισσότερα...

3 days ago
Μεγάλος διαγωνισμός εκπαίδευσης από το ΙΕΚ Ακμή 3 days ago

Κερδίστε μία υποτροφία!

Το Gameworld.gr και το ΙΕΚ Ακμή στέλνουν να σπουδάσεις με υποτροφία σε ένα από τα επτά Καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης!

Εν όψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, το gameworld.gr εξασφάλισε για 1 υπερτυχερό, το μαγικό εισιτήριο για τις σπουδές και την καριέρα του! Επίλεξε μία από τις σύγχρονες ειδικότητες των 12 τομέων σπουδών!

Έχεις την ευκαιρία να σπουδάσεις:

- Μόδα & Ομορφιά
- Αισθητική & SPA
- ΜΜΕ + Αθλητισμός
- Τεχνικά Επαγγέλματα
- Εφαρμοσμένες Τέχνες
- Παιδαγωγικά
- Επαγγέλματα Υγείας
- Τουριστικά & Επισιτιστικά
- Οικονομία & Διοίκηση
- Η/Υ & Νέες Τεχνολογίες
- Οπτικοακουστικά & Τέχνες
- Ηχοληψία & Μουσική Τεχνολογία

Να διεκδικήσεις:

• 1 πλήρη διετή υποτροφία σπουδών στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε Αθήνα – Πειραιά – Θεσσαλονίκη – Κρήτη - Λάρισα

Συμπλήρωσε την φόρμα και μπες στην κλήρωση.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΙΕΚ ΑΚΜΗ – GAMEWORLD

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ διοργανώνει τον ακόλουθο προωθητικό πρόγραμμα/Διαγωνισμό με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής:

Σκοπός των παρόντων όρων (εφεξής οι «Όροι») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο Διαγωνισμό Υποτροφιών της κλήρωσης και της ανάδειξης του νικητή.

1. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 13/05/2019 - 31/05/2019 με πιθανότητα παράτασης.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι επισκέπτονται το site οι οποίοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Τα απαραίτητα πεδία συμπλήρωσης στη φόρμα είναι τα ακόλουθα:
1) Όνομα 2) Επίθετο 3) Ηλικία 4) Τηλέφωνο 5) Email 6) Ειδικότητα 7) Περιοχή

3. Ρητά διευκρινίζεται ότι από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι του ΙΕΚ ΑΚΜΗ , οι συγγενείς αυτών α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοί τους, καθώς και τα ανίκανα προς δικαιοπραξία με βάση τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα άτομα. Εάν ο νικητής δεν πληροί τις προϋποθέσεις, που ορίζονται στο παρόν, θα επιλεγεί άλλος νικητής από τους επιλαχόντες, που ανεδείχθησαν κατά σειρά προτεραιότητας από την ηλεκτρονική κλήρωση.

4. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στα πλαίσια της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας έχει προγραμματίσει να διαθέσει αποκλειστικά τα ακόλουθα δώρα (εφεξής τα «Δώρα»):
• 1 νικητής κερδίζει 1 πλήρη διετή υποτροφία για 4 εξάμηνα φοίτησης στην ειδικότητα της επιλογής του, αξίας 7500 ΕΥΡΩ, για φοίτηση στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα ή στον Πειραιά ή στη Θεσσαλονίκη ή στην Κρήτη ή στη Λάρισα
• Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό κερδίζουν έκπτωση 30% για 4 εξάμηνα φοίτησης στην ειδικότητα της επιλογής τους στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με την προϋπόθεση ότι η εγγραφή τους θα γίνει μέχρι 15/06/19.

5. Οι νικητές θ’ αναδειχθούν κατόπιν κλήρωσης.

6. Επικοινωνία:
i. Η επικοινωνία με τον νικητή για την παραλαβή των Δώρων θα γίνει τηλεφωνικά στα στοιχεία που ο ίδιος έχει δηλώσει.

ii. Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή ή ο νικητής αρνηθεί ή αδρανήσει να παραλάβει τα Δώρα του ή εάν δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις συμμετοχής του στο Διαγωνισμό, το αντίστοιχο Δώρο θα δοθεί σε κάποιον από τους επιλαχόντες, με βάση τη σειρά ανάδειξης των τελευταίων από την κλήρωση.

7. Τα Δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή τους. Επίσης η υποτροφία ισχύει για νέα εγγραφή που έχει πραγματοποιηθεί μετά το πέρας του διαγωνισμού και όχι για φοίτηση που ήδη πραγματοποιείται σε οποιοδήποτε παράρτημα του Εκπαιδευτικού Ομίλου AKMH.

8. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες των νικητών στον δικτυακό τους τόπο, σε οποιοδήποτε έντυπό τους ή/και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, όπως ενδεικτικά της παραλαβής των Δώρων.

9. Υπεύθυνος για την επεξεργασία των δεδομένων των συμμετεχόντων είναι η Εταιρεία με την επωνυμία ΑΚΜΗ ΑΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ έδρα: Κοδριγκτώνος 16 Αθήνα.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα δεδομένα ή για την άσκηση των δικαιωμάτων που αναφέρονται κατωτέρω μπορεί κανείς να επικοινωνεί με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο 2108224074 ή στο info@iek-akmi.edu.gr.

10. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ συλλέγει και επεξεργάζεται τα παραπάνω στοιχεία με τη συγκατάθεσή σας και με σκοπό να επικοινωνήσει μαζί σας, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με προγράμματα σπουδών που θεωρούμε ότι σας ενδιαφέρουν.

11. Τα στοιχεία σας θα αποθηκευτούν σε υποδομές της Εταιρείας για το ελάχιστο χρονικό διάστημα που απαιτείται για την επικοινωνία μας μαζί σας. Τα στοιχεία σας θα επεξεργαστεί μόνο εξουδιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας και δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτα μέρη εντός ή εκτός της ΕΕ.

12. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την πρόσβαση στα δεδομένα σας, τη διόρθωση ή διαγραφή τους, την εναντίωσή σας στην επεξεργασία τους και τον περιορισμό της.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ελεύθερα και ανά πάσα στιγμή, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας των στοιχείων σας έως τη στιγμή εκείνη.

13. Έχοντας ενημερωθεί πλήρως για τα παραπάνω στοιχεία, παρέχω τη συγκατάθεσή μου για την επεξεργασία των δεδομένων μου.

14. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.

Συμπλήρωσε την φόρμα και μπες στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 31 Μαΐου, γι’ αυτό μη χάνεις χρόνο!
Καλή επιτυχία!

3 days ago
Notification